przeciez musialy byc jakies symptomy.. A badania sportowe? Kadrowicze przechodza je w tym instytucie w wawie.. wiele godzin, czasem dni , dziesiatki badan i co tak wszystkie ok byly?
Crazy dokładnie to samo miałam pisać. Tyle, że podobno Skolimowska, jak każdy sportowiec tej klasy, była przebadana od stóp do głów... W poniedziałek miała jechac na badania w sprawie astmy, którą zaczęła (ona czy jej trenerzy) podejrzewać.
Dokladnie.. Kiedys to te nasze badania byly podbijane jak wyjazdowki konskie.. Teraz przepisy sie zaostrzyly.
Dla Kadry wogole sa ostrzejsze.. szczegolnie w innych dyscyplinach niz jezdziectwo.. ogromny osrodek olimpisjki.. i co? Nic?
No wlasnie podejrzenie astmy bo pewnie miala problem z wydolnoscia.. czyloi ten zator/ woda w plucach mogla sie gdzies zbierac..
Ale przeciez astmy nie ma sie z dnia na dzien.. najpierw alergie, nieleczone, przewlekle.. itd.. Jest to dla mnie ogromny szok, mloda dziewczyna, tak nagle..w czasie treningu... NIEWYOBRAZALNE
zastanawia mnie ten ból w łydce. Może stamtąd wziął się skrzep, który zatorował tętnicę płucną?
Wydaje mi sie, ze to prawdopodobne. Zakrzepica nie taka rzadka - m.in. kazda uzytkowniczke tabletek anty moze spotkac, o czym trabia w ulotkach - a pierwszym objawem jest wlasnie zazwyczaj ból lydek, bo te skrzepy powstaja w konczynach i potem sobie "podrózuja".