czy ktos mi moze odpowiedzec jak zrobic zeby powiadomienia przychodzily tylko z jeden domeny, lub jesli sie tak nie da to takze o tym poinformowac i np dodac do listy?
i jeszcze apropos pw- czy przy odpowiedzi oryginal moglby sie wyswietlac na gorze, a nie na dole... no i jeszcze usprawnienie szybkiej odpowiedzi przez dodanie podstawowych opcji.
to sobie juz ustawilam. chodzi mi to ze przy otworzonej odpowiedzi mam guzik "odpowiedz", klikam i mam okienko do pisania a pod nim wiadomosc od nadawcy. wolalabym widziec ja na gorze, jest to o wiele bardziej intuicyjne. teraz klikam cytuj o podglad zeby wiedziec na co odpisuje 😉
Popieram wniosek Ady.. Zdecydowanie wolę rollować w dół niż zmieniać strony co chwila (aczkolwiek da się z tym żyć 😉 )..
Korzystając z okazji chciałabym powiedzieć,że bardzo mi się podoba ta gwiazdka odnosząca do pierwszego nieprzeczytanego postu.. Bardzo wygodna sprawa.. 🙂
ja tam przymykam oko. przecież w sumie nic sie nie dzieje, prawda? ale z drugiej strony, to takie troche zasmiecanie forum. 😀 👀
ja też mam pytanie, może głupie, ale trzeba spróbować 😉 :
czy muszę napisać komentarz w nowym wątku, żeby powiekszyła mi się liczba wiadomości? nie wiem czy się dobrze wyraziłem, chodzi mi o to, że na przykład, pisze sobie na tym samym wątku, ale liczba wiadomości się nie podnosi. rozumiecie o co mi chodzi? 🙂 może to głupie, ale tak z czystej ciekawości 😉
Janek mi się wydaje,że licznik jeszcze nie chodzi tak jak powinien po prostu.. Dziewczyny gdzies juz o tym wspominały.. U mnie tez nie nalicza postów normalnie ale nie zauważyłam zależności między tym w jakich tematach się odzywam a tym które posty zostają naliczone a które nie.. 😉
Querido dzieki 😉 Z tym licznikiem rzeczywiście coś nie tak. Mi on nalicza co kilka postów. 😁 A co mówiły dziewczyny, już nie chce mi rozgrzebywać forum. Wiesz? 🙂
czy nie można czasami przymknąć oka na nieprzepisowe posty z samymi emotkami ?
to w temacie wątku samokrytyka.. sa nieszkodliwe i może nie usuwac chyba, ze pojawiają sie nagminnie u danego użytkownika?
Mi to coraz mocniej podchodzi pod re-voltę policyjną. Dajcie spokój jak zdarza sie to komuś raz na jakis czas. Natomiast w innym wątku ktos wyciąga brudy na forum zamiast przeniesć się na pw. I tam brak jest reakcji policyjnej ... 😉
Abre Tylko nie wiem, czy to podchodzi pod uprzejmie donoszę 🙂 , no i nie chciałabym byc wredniachą. A na pewno tamta dyskusja jest gorsza niż komętarz do fot w postaci emotki. Warto trochę zycia ludziom dać.
czy muszę napisać komentarz w nowym wątku, żeby powiekszyła mi się liczba wiadomości? nie wiem czy się dobrze wyraziłem, chodzi mi o to, że na przykład, pisze sobie na tym samym wątku, ale liczba wiadomości się nie podnosi. rozumiecie o co mi chodzi? 🙂 może to głupie, ale tak z czystej ciekawości 😉
Licznik nie działa w Towarzyskich z tego co mi wiadomo...
Słuchajcie, śledzę wątek i wszystkie wzmiankowane kwestie będę poprawiać w weekend. Teraz miałam taki Armageddon w robocie, że od poniedziałku nie widziałam nawet konia na oczy - moje chłopaki mają jedynie randki z trenerką, albo z lonżą 🙁 Także proszę o cierpliwość, pamiętam o wszystkich :kwiatek:
mOniska jak to. to na towarzyskim licznik nie działa.? to moim zdaniem głupie. powinien wszędzie działać. ale co tam, kto tam się licznikiem przejmuje 😜 😁
A moze i lepiej że licznik nie działa na towarzyskim. Tam sie nabija postów w gadkach szmatkach, a przeciez to końskie forum- i fajnie jakby licznik dotyczył tego działu 😁 Wtedy od razu było by widac, kto tematycznie o koniach duzo pisze. 😁 😁 😁
A ja mam pytanie z innej beczki - na starej volcie nie można było zamieszczać w podpisie/poście reklam. Mam internetowy sklep z biżuterią i chciałam zapytać czy link do niego mogę wrzucić w moim podpisie 👀
teraz bedzie pomysł ktory jak znam zycie spotka się z wrzaskiem dla mnie KR mimo ze bardzo go lubię jest na tyle mało merytoryczny ze nie wiem co on na "Koniach" robi, merytoryki więcej w nim nie będzie bo nie taka jego rola czy nie mozna go przeniesc na Towarzyskie? Są w nim załatwiane spotkania, transporty na wizyty więc nie widzę powodu dla ktorego nie pasował by na towarzyskie
przeniesienie trwa dosłownie 3 sekundy, to się zastanówcie a ja ewentualnie przeniosę, no problem 🙂 / a.