Dlaczego moderator dzieli ludzi na lepszych i gorszych?
Passive agressive z mojej strony usunięty - słusznie.
Dlaczego posty kotbury życzącej mi tężca, pomawiającej (oczywiście idzie pismo do prokuratury) oraz piszącej, że jestem zła nadal są bez reakcji, jedynie usunięte? Nawet bez ostrzeżenia?
Jeśli chodzi o to, żeby nie było dowodu to za późno - screen jest już u mojej Pani Mecenas. To że usunięte także screen zrobiony, bo mi śmierdzi zatajaniem dowodów.
Screen u mecenas powiadasz??
Współczuję... Pani mecenas.
Znów gównoburza z pogróżkami.
Jeśli naprawdę sądzisz, że może Cię dopaść klątwa od Kotbury, to.... doradzam obrót trzykrotny wokół własnej osi i splunięcie przez lewe ramię. Zareczam, że ten sposób jest dużo lepszy niż zastrzyk. przeciwtężcowy. Będziesz miała pewność, że klątwa Cię nie zabije.
Ps. Co trzeba mieć w głowie, żeby wpis o tężcu odebrać jako pogróżkę. Nie ogarniam.
Czy Ty naprawdę nie widzisz, że się ośmieszasz??
KaNie, moderacja poza forum ma tez inne zycie 🙂 nie wiem czy jesteśmy w stanie tak się podzielić, żeby być tu 24 h/7 (jest nas tylko 4).
Właśnie dopiero czytam co tu się odwala i muszę na chłodno przemyśleć. Poza tym nie jestem sama, wiec chciałabym tez mieć czas na możliwość konsultacji z resztą modów. Co tez nie zawsze odbywa się płynnie, bo nie mamy (a przynajmniej ja nie mam z resztą modów) kontaktu ze sobą poza forum.