Mógłby mi ktoś podesłać artykuły ze ŚK "O wierzchowym wierzchu" (numer z maja i czerwca 2014) i "Żywienie a wygląd" (maj 2014)? Będę dozgonnie wdzięczna, przyda mi się na studia
Wczoraj przyszedł do mnie nowy numer "Konia Polskiego", jeszcze nie miałam czasu przeczytać całego, ale to, co rzuciło mi się w oczy podczas lektury pierwszych stron to życzenie zawodnikom Jagodnego powrotu z Igrzysk Jeździeckich na tarczy... Rozumiem, że zdarzają się wtopy, ale żeby aż taka...
Livia, domyślam się intencji autorki (chociaż w naszym końskim bagienku, gdzie jeden drugiego utopiłby w łyżce wody, można mieć wątpliwości 😉 ), ale ktoś to chyba czytał przed wypuszczeniem do druku??
Livia, domyślam się intencji autorki (chociaż w naszym końskim bagienku, gdzie jeden drugiego utopiłby w łyżce wody, można mieć wątpliwości 😉 ), ale ktoś to chyba czytał przed wypuszczeniem do druku??
Makrejsza- chyba zabrakło dobrego sekretarza redakcji i jeszcze lepszej korekty, niestety wydawnictwa ostatnio oszczędzają - co gorsza właśnie na dobrej korekcie.
mam prośbę jak ktoś bedzie miał nowy październikowy nr. KP to mógłby mi wysłać skan artykułu ze strony 46 Deszczowy jubileusz na meila : beatagan19@gmail.com z góry bardzo dziękuję 🙂 :kwiatek:
Hej. Poszukuje artykułów ze starego Konia Polskiego Konkretniej artykułów z serii o sprzęcie z działu salon jeździecki z numerów 7 i 8/2007 (chyba, ze wcześniej bądź póżniej również coś było)
Jeżeli ktoś ma te numery i byłby tak dobry by podesłać skany będę bardzo wdzięczna! Mail: drudkaa@gmail.com
[s]mógłby mi ktoś proszę zeskanować artykuł dot. umów oddania konia w trening z ŚK numer maj 2012? Ponoć ostatnio też coś takiego się w jakiejś gazecie pojawiło 👀 będę wdzięczna bardzo bardzo :kwiatek:[/s] nieaktualne. już 'wszystko' wiem i mam 🙂
Tania, fajne to czasopismo! Poczytam dokładniej w wolnym czasie. Ale rozbawiło mnie trochę, że 99% zdjęć tam to konie stopujące - ja rozumiem, że to jest efektowne, ale mogliby też dać jakieś inne zdjęcia, ze spinu, galopu itp., a są praktycznie same slide'y 😁
Tania, fajne to czasopismo! Poczytam dokładniej w wolnym czasie. Ale rozbawiło mnie trochę, że 99% zdjęć tam to konie stopujące - ja rozumiem, że to jest efektowne, ale mogliby też dać jakieś inne zdjęcia, ze spinu, galopu itp., a są praktycznie same slide'y 😁
A mnie rozbawiło porównanie ogłoszeń. W klasyce najlepiej żeby zdjęcie było w zaganaszowaniu, ewentualnie w pozycji pokazowej, a tu wszystkie łeb przy ziemi. Swoją drogą większość śliczna i wychuchana.
Szaga, ja tam przeglądnęłam wszystko i 95% to ma łeb w pozycji naturalnej (a nie przy ziemi). Zresztą zdecydowana większość jest bez jeźdźca. Chyba, że jakieś inne ogłoszenia widziałyśmy. A większość koni zajeżdżonych klasycznie to się pokazuje pod siodłem, w pracy - nawet na zdjęciach to niby jak ma się pokazywać jak nie ustawionych?
http://konkuleje.wordpress.com/ Natrafiłam na takie miejsce w necie. I jakoś tak mi się całość kojarzy z jednym z naszych dyskutantów. Ale to pewnie tylko złudzenie.
Czy ma ktoś listopadowy numer Gallopu i zechciałby się podzielić skanem/zdjęciami artykułu o kucach? :kwiatek: byłabym bardzo wdzięczna,niestety w jakimkolwiek empiku/na mieście będę mogła pojawić się dopiero w weekend i nie wiem,czy jeszcze trafię jakieś egzemplarze.