No cóż, nie mam informacji na temat poziomu sprzedaży itp., ale na razie żadne inne nie powiadomiło o zmniejszeniu częstotliwości wydawania ani nie zakończyło działalności. Za to jakiś czas temu pojawił się Gallop i jeszcze istnieje (ku mojemu zaskoczeniu).
Pytanie: czy Gallop płaci autorom tekstów..? Bo pozostałe periodyki - coraz niechętniej... A to chyba o czymś świadczy, nieprawdaż..?
Edit: ponieważ zadzwonił do mnie w tej sprawie sam naczelny "ŚK" to informuję, że powyższa informacja dotyczy oczywiście tych periodyków, w których coś na przestrzeni ostatniego roku publikowałem - a w przypadku "ŚK" tak nie było, więc nie mogę ani potwierdzić, ani zaprzeczyć, że płaci: naczelny twierdzi, że tak, grzeczność zatem nakazuje wierzyć...
Czy ktoś może ma kolekcję wydań ŚK i mógłby dla mnie zeskanować/sfotografować (nie chodzi o jakość, chodzi o z grubsza czytelną treść) artykuł o MPMK 2011? To był zapewne numer 9/2011 albo 10/2011, niestety moje domowe archiwum akurat w tym miejscu ma przeprowadzkową lukę 🙁
No na fb pisali, że nowy numer w połowie września... 🙄 Swoją drogą chciałam zamówić prenumeratę, ale to było zanim ogłosili dwumiesięczność i teraz się zastanawiam, czy ma sens...
jestemzlasu wpadały pewnie jak te kulki z numerkami w losowaniu lotto.
Tak wyglądają też i inne ich artykuły na stronie internetowej, pomijając poziom merytoryczny(kilka cykli o niczym), to język, nawet w krótkich newsach, woła o pomstę do nieba.