Forum konie »

Targi jeździeckie w Poznaniu - CAVALIADA 10-12 grudnia 2010

bilety - w kasie przy wejściu🙂
byłam, zrobiłam zakupy i sporo zdjęć - i wróciłam 😉

dużo fajnych rzeczy, dużo sklepów, naprawdę jest w czym wybierać 🙂
Gillian, O ile pamietam bilety kupowalo się w kasach w holu hali targowej.
A biletem był zwykly paragon 😁
Później przy samym wejściu jeszcze ochroniarze kasowali, przedzierali [?] i wchodziłaś.
Ale teraz nie wchodzi się głównym wejściem tylko przez bramę koło wejścia. I tam tez będą kasy więc z biletami raczej nie ma problemu.
Łojeny Łojeny to trzymajta kciuki bo się owca zgubi w wielkim mieście (aczkolwiek rodzonym) 🙂
Jak dla mnie najgorsze targi od kilku lat. Jakoś brak atmosfery, pustki na trybunach , stoiska nic ciekawego. Dobrze ze chociaż wielu znajomych w 1 miejscu i wspaniałe konie 🙂
Jak dla mnie najgorsze targi od kilku lat. Jakoś brak atmosfery, pustki na trybunach , stoiska nic ciekawego. Dobrze ze chociaż wielu znajomych w 1 miejscu i wspaniałe konie 🙂

popieram!z roku na rok coraż gorzej!zero tego klimatu,który panował do tej pory!  🙁
widziałem cie arma jak latałaś z komórką po trybunach 🙂
Chyba też rozpoznałem moniSke.

Mi się podobało. Szczególnie Potęga. I wygrał Polak(Bucki) a Estończyk to niezły jajcarz... 🤣
A o co z tym Estończykiem chodziło?
jur, trzeba było kiwać 😉
zaba, mi sie podobała woltyżerka bo ostatnio poznałam te dyscyplinę bliżej i zaciekawiła mnie. Potęga oczywiscie też super! Tak jak mowie tylko dla koni warto pojść!
Kto to wie??? Najpierw nie wyjechał i wszyscy na niego czekali. Potem wyjechał ukłonił się jakby rezygnował i jedzie w stronę rozprężani. Chyba Estończycy coś do niego krzyczą (on udaje zdezorientowanego) Podjeżdża  do budki. Rozmawiają. Estończyk zaczyna jechać. Skoczył przeszkodę której nie miał znowu się ukłonił i wyjechał.  Chyba od początku chciał zrezygnować ale sobie jaja porobił. Troche się bałem o nerwy Buckiego ale niepotrzebnie... 👍
Potęga oczywiscie też super! Tak jak mowie tylko dla koni warto pojść!

uhmmm  🙂
za cholerę nie podpasował mi pomysł na stoiska,totalny ścisk!
Jak dla mnie, osoby,która dopiero wchodzi w świat jeździectwa targi bardzo się podobały... Ale to zdanie prawie,że laika...
Potęga była the best :-)
zaba, mi stoiska sie nie podobały, żadnego szału.Jak ktos sie szykuje na wielkie zakupy bo potrzebuje to ok , ale dla przecietnego człowieka ktory wszystko ma to nudy.W necie o wiele większy wybór.
Moim zdaniem na stoiskach szału w ogóle nie ma, połowy rzeczy z mojej listy dostać nie mogę 😉 Buckiemu i MArino się szczególne brawa należą, widowiskowy skok 😉 a mi akurat wtedy aparat padł 👿 w niedługim czasie będę miała zdjecia z wczorajszej i dzisiejszej Dużej Rundy, Potęgi i jutrzejszego Grand Prix- tylko jak się robi 500 fot dziennie to potem trochę czasu na zmniejszanie schodzi 🙂
zaba, mi stoiska sie nie podobały, żadnego szału.Jak ktos sie szykuje na wielkie zakupy bo potrzebuje to ok , ale dla przecietnego człowieka ktory wszystko ma to nudy.W necie o wiele większy wybór.

Kobieto!Napisałaś dokładnie to samo,co powiedziałam koleżance,z którą byłam!!!Bez entuzjazmu jakoś przeleciałam po tych stoiskach  😁
Ufff... znaczy,że wszystko ze mną OK  😉
Ja byłam zachwycona woltyżerką 🙂

abre, co tak skąpisz po jednym? 😉 Wrzuć więcej jak znajdziesz chwile.
abre, widziałam Cię, i lepiej mi powiedz jak te zdjecia zrobiłaś, bo u mnie jakość masakra 👿
Na ISO 6400, 4000, poniżej 3200 nie schodziłam 🙁 To oświetlenie to koszmar fotografa 🙁
nono, myslalam ze poznanska hala jasniejsza..
kurcze tej woltyzerki to strasznie zaluje ze nie zobacze 🙁 a mialo byc tak pieknie.. ale coz, moze next time
ABRE!!

laska proszę o zdjęcie tego "chłopca" z woltyżerki w tym przejżystym czarnym body  🤣 🤣

lałam z tego "stroju"
Arma prosimy o więcej, pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie udało mi się wyrwać na targi  😕
a ja siedze w chacie...
mogę iść ale mi sie nie CHCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ja tej...
Mi się też nie chce. Dlatego siedzę w domu, wcinam pizze i patrzę jak za oknem pada śnieg
ha,
zadzwoniła Basznia więc sie zwlekę - musze kłak podsuszyć ;-)
Ja dzisiaj też odpuszczam  😉 Ochoty nie maaaaam...
Koni to ja się naoglądam po 10-12 godz dziennie w pracy, na zakupy kasy i tak nie mam, za oknami pada śnieg, mąż samochodem pojechał do teściów, więc się bezwstydnie byczę sama w domu. Bo od jutra znowu zapiernicz
galantova, to nie ja cykałam foty 😉
na ŚK masz galerię 😉
Jak dla mnie beznadzieja w tym roku. Rozdzielenie stoisk z parkurem to zdecydowanie zły pomysł, to mi jakoś zabiło tą całą atmosferę. Najgorsze targi, na jakich byłam. -__-
już "PO"

hmm powiem tak..
kaszana...
podział na halę ze stoiskami i halę z zawodami = porażka!
porażka i dla nas jako kupujących i zapewnie dla sprzedawców - bo ileż można łazic pomiędzy halami!!
jak wszystko było w kupie to każdy na chwilę "wyskoczył" i sie obkupił...
a teraz masakra łazić sie nie chciało...

na stoiskach ścisk
korytarzyki wąskie, naprawdę malo komfortowo!

Co do samych zawodów...
coż na GrandPrix - luzy były!
a pamiętam jak dwa lata temu ludzie STALi w przejściach, tłoczyli się itd.
a dziś? luz, dużo wolnych miejsc...

atmosfera- racze jej brak  🙄 🙄
nie wiem dlaczego...

konie i zawodnicy oczywiście wspaniali  🤣 🤣 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się