Gillian, O ile pamietam bilety kupowalo się w kasach w holu hali targowej. A biletem był zwykly paragon 😁 Później przy samym wejściu jeszcze ochroniarze kasowali, przedzierali [?] i wchodziłaś.
Jak dla mnie najgorsze targi od kilku lat. Jakoś brak atmosfery, pustki na trybunach , stoiska nic ciekawego. Dobrze ze chociaż wielu znajomych w 1 miejscu i wspaniałe konie 🙂
Jak dla mnie najgorsze targi od kilku lat. Jakoś brak atmosfery, pustki na trybunach , stoiska nic ciekawego. Dobrze ze chociaż wielu znajomych w 1 miejscu i wspaniałe konie 🙂
popieram!z roku na rok coraż gorzej!zero tego klimatu,który panował do tej pory! 🙁
jur, trzeba było kiwać 😉 zaba, mi sie podobała woltyżerka bo ostatnio poznałam te dyscyplinę bliżej i zaciekawiła mnie. Potęga oczywiscie też super! Tak jak mowie tylko dla koni warto pojść!
Kto to wie??? Najpierw nie wyjechał i wszyscy na niego czekali. Potem wyjechał ukłonił się jakby rezygnował i jedzie w stronę rozprężani. Chyba Estończycy coś do niego krzyczą (on udaje zdezorientowanego) Podjeżdża do budki. Rozmawiają. Estończyk zaczyna jechać. Skoczył przeszkodę której nie miał znowu się ukłonił i wyjechał. Chyba od początku chciał zrezygnować ale sobie jaja porobił. Troche się bałem o nerwy Buckiego ale niepotrzebnie... 👍
zaba, mi stoiska sie nie podobały, żadnego szału.Jak ktos sie szykuje na wielkie zakupy bo potrzebuje to ok , ale dla przecietnego człowieka ktory wszystko ma to nudy.W necie o wiele większy wybór.
Moim zdaniem na stoiskach szału w ogóle nie ma, połowy rzeczy z mojej listy dostać nie mogę 😉 Buckiemu i MArino się szczególne brawa należą, widowiskowy skok 😉 a mi akurat wtedy aparat padł 👿 w niedługim czasie będę miała zdjecia z wczorajszej i dzisiejszej Dużej Rundy, Potęgi i jutrzejszego Grand Prix- tylko jak się robi 500 fot dziennie to potem trochę czasu na zmniejszanie schodzi 🙂
zaba, mi stoiska sie nie podobały, żadnego szału.Jak ktos sie szykuje na wielkie zakupy bo potrzebuje to ok , ale dla przecietnego człowieka ktory wszystko ma to nudy.W necie o wiele większy wybór.
Kobieto!Napisałaś dokładnie to samo,co powiedziałam koleżance,z którą byłam!!!Bez entuzjazmu jakoś przeleciałam po tych stoiskach 😁 Ufff... znaczy,że wszystko ze mną OK 😉
nono, myslalam ze poznanska hala jasniejsza.. kurcze tej woltyzerki to strasznie zaluje ze nie zobacze 🙁 a mialo byc tak pieknie.. ale coz, moze next time
Koni to ja się naoglądam po 10-12 godz dziennie w pracy, na zakupy kasy i tak nie mam, za oknami pada śnieg, mąż samochodem pojechał do teściów, więc się bezwstydnie byczę sama w domu. Bo od jutra znowu zapiernicz
Jak dla mnie beznadzieja w tym roku. Rozdzielenie stoisk z parkurem to zdecydowanie zły pomysł, to mi jakoś zabiło tą całą atmosferę. Najgorsze targi, na jakich byłam. -__-
hmm powiem tak.. kaszana... podział na halę ze stoiskami i halę z zawodami = porażka! porażka i dla nas jako kupujących i zapewnie dla sprzedawców - bo ileż można łazic pomiędzy halami!! jak wszystko było w kupie to każdy na chwilę "wyskoczył" i sie obkupił... a teraz masakra łazić sie nie chciało...
na stoiskach ścisk korytarzyki wąskie, naprawdę malo komfortowo!
Co do samych zawodów... coż na GrandPrix - luzy były! a pamiętam jak dwa lata temu ludzie STALi w przejściach, tłoczyli się itd. a dziś? luz, dużo wolnych miejsc...
atmosfera- racze jej brak 🙄 🙄 nie wiem dlaczego...