Forum konie »

Targi jeździeckie w Poznaniu - CAVALIADA 10-12 grudnia 2010

Zawsze możemy zlądować w McDonaldsie, bo najbliżej targów 😁
MsCarmen, Oj, oj u mnie problem moze być, bo zabieram się z koleżanką pod Poznań później 🙁 i nie wiem czy jej rodzice pozwolą na taką popijawę pójść 😉

Lov, KFC lepsiejsze! 🏇
Lov fuuuuuuj 🤬
choć najtaniej by nas wyszło 😁
Bogdan - ja również dołączam się do kopa 😀
Laski zarezerwujcie sobie lepiej miejsce bo jak sobota i to jeszcze w weekend świątecznego show na S.Rynku to może być bardzo krucho z miejscami.

Co do bankomatów to na terenie raczej nie ma. Sama miałam z tym problem w zeszlym roku wiec dobrze miec ze soba zapasik gotowki 🙂
A ja jednak liczę na to, że wystawcy mądrzeją i będą mieć bankomaty.
Nie będę ze sobą po targach jakiegoś konkretnego szmalu nosić a planuję zakupy derek zimowych i sporej ilości pierdół.
a ile nas chętnych na to spotkanie/piwko/revolta party?
bo jak dziesięć osób, to się nie opłaca...
kotbury, no ja właśnie też nie chciałabym nosić przy sobie gotówki, ale raczej nie ma co liczyć, że na stoiskach będą terminale do płacenia kartą.  🤔 źle się czuję, jak mam w portfelu więcej niż 2-3 stówki w banknotach, a na targi pewnie wzięłabym jeszcze więcej.  😜
dziewczyny, a na Dworcu PKP nie ma bankomatu? z tego co pamiętam stał Euronet
na dworcu są ale na targach ni ma 😉
dziewczyny, a na Dworcu PKP nie ma bankomatu? z tego co pamiętam stał Euronet

jest PKO BP w holu głownym PKP
a BZWBK przy wejściu na targi od Dworca Zachodniego
a na hali Dworca Głównego nawet dwa 😀

Zresztą na stronie Cavaliady jest wykaz najbliższych bankomatów 🙂
pilne!

razem z Ponią i Strzygą szukamy jednej chętnej osóbki na nocleg z piątku na sobotę. mamy czteroosobowy pokój w Hostelu Słowackiego
http://www.slowackiego.hostelpoznan.pl/

zainteresowanych poproszę o PW 🙂
Miłego weekendu mam nadzieje ze pokój sie spodoba bo ja niestety kibluje w szpitalu i lekarze ani mysla na targi puscic a tak chciałam cóż ale licze dziewczyny na wasze wspólne zdjecie Ponia ,Strzyga i ty MsCarmen . i zdjęcia ze stoisk ze sprzętem .te cuda ....rozmarzam się

[ciach]
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] ogłoszenie poza wątkiem ogłoszeniowym
gajara18 wracaj do zdrowia i widzimy się za rok 😎
a zdjęć napstrykam tyle, że będziesz miała co robić w zimowe wieczory aż do Świąt 😁
Czy mógłby mi ktoś napisać o której zaczyna sie potęga skoku bo mi się program nie chce otworzyć?  :kwiatek:
piątek o 21:40, ale wiadomo, że w czasie może się to nieco przesunąć - zależy jak im sprawnie (lub nie) pójdą wcześniejsze konkursy. 😉
wychodze na zla kobiete, bo sie nie zabralam dzisiaj do poznania. ale moze na finaly pojade chlopakom pokibicowac 😎
Kryśka, dawaj dawaj do nas 🙂
AAA!
kurdęęęęę! dawno mnie nie było na refoooooolcie i nie widziałam tego temata!

też będę! śpimy razem z MsCarmenową i już ja tam alkoholową bibeczkę zrobię w sobotę jak wpadnę 😀 jaki chcemy alkogol? 😀😀😀
cała Polska się zjeżdza, więc trzeba się napić ludziki!!!
No to bilecik na pkp kupion 🏇

Ja z imprezy chyba odpadnę, bo kumpela po 22 musi wracać do domu, a u niej nocuję 😁
Ja będę chętna na sobotę wieczór 😀
Weźcie hacele- dla siebie też, ślisko jak jasna cholera. Poza tym wszystko gra🙂
paa, Będziesz tylko w piątek czy też w sobotę?
ja jutro (eee.. w zasadzie już dziś) jadę po bilecioki PKP.. mam nadzieję, że jeszcze będą..  👀 a jak nie to..  😵
Czy to prawda, że może być problem z zakupieniem biletu na miejscu?
Podobno już nawet w punktach sprzedaży nie ma /Szczecin/.  :/
olek nie strasz  😕 planujemy kupić bilety na miejscu (niedziela), ale te za 12 zł - na targi i show i mam wielką nadzieje, że się uda...
O co chodzi z tymi biletami z PKP  😉?
hmm, nie straszcie, jedziemy tam i to może być problem
można kupić, można. Na Fb Cavaliada napisała, że są 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się