A ja jednak liczę na to, że wystawcy mądrzeją i będą mieć bankomaty. Nie będę ze sobą po targach jakiegoś konkretnego szmalu nosić a planuję zakupy derek zimowych i sporej ilości pierdół.
kotbury, no ja właśnie też nie chciałabym nosić przy sobie gotówki, ale raczej nie ma co liczyć, że na stoiskach będą terminale do płacenia kartą. 🤔 źle się czuję, jak mam w portfelu więcej niż 2-3 stówki w banknotach, a na targi pewnie wzięłabym jeszcze więcej. 😜
razem z Ponią i Strzygą szukamy jednej chętnej osóbki na nocleg z piątku na sobotę. mamy czteroosobowy pokój w Hostelu Słowackiego http://www.slowackiego.hostelpoznan.pl/
Miłego weekendu mam nadzieje ze pokój sie spodoba bo ja niestety kibluje w szpitalu i lekarze ani mysla na targi puscic a tak chciałam cóż ale licze dziewczyny na wasze wspólne zdjecie Ponia ,Strzyga i ty MsCarmen . i zdjęcia ze stoisk ze sprzętem .te cuda ....rozmarzam się
[ciach]
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] ogłoszenie poza wątkiem ogłoszeniowym
AAA! kurdęęęęę! dawno mnie nie było na refoooooolcie i nie widziałam tego temata!
też będę! śpimy razem z MsCarmenową i już ja tam alkoholową bibeczkę zrobię w sobotę jak wpadnę 😀 jaki chcemy alkogol? 😀😀😀 cała Polska się zjeżdza, więc trzeba się napić ludziki!!!
olek nie strasz 😕 planujemy kupić bilety na miejscu (niedziela), ale te za 12 zł - na targi i show i mam wielką nadzieje, że się uda... O co chodzi z tymi biletami z PKP 😉?