Moze mi ktoś powiedziec jakie są ceny biletów? I mniejwiecej zlokalizować miejsce gdzie się to odbywa (PW) Byłabym wdzieczna bo moze pojade do siostry 😉
Dodo za to ja byłam prawie pewna, że Cię jakiś czas temu widziałam w jakimś centrum handlowym 😁 ale jednak prawie przeważyło i była to babeczka straszliwie podobna do Ciebie (wnioskuję po zdjęciach), nawet z małym chłopcem! 😉
Maly chlopiec jak najbardziej czesto mi sie k/ d kreci...
jak kupic bilety? tzn jest tam opcja kupna biletu elektronicznego, tzn, ze przy wejsciu po prostu sprawdza dane w komputerze? czy o co chodzi? bardzo mi zalezy, zeby jechac, ale boje sie, ze bilety nie dojda na czas jak teraz zamowie 🤔
ciri, Na miejscu w kasie bez problemu można kupić. Tak przynajmniej było 2 lata temu, w dzień targów kupowałam bilety z koleżanką. Teraz też tak zrobię. (jeśli można)
o to super, mam tylko nadzieje, ze na miejscu nie okaze sie, ze nie ma biletow 😁 Notarialna-tam nie ma szans sie zgubic, nawet nie trzeba sie specjalnie rozgladac, zeby zauwazyc ten budynek, od dworca to naprawde rzut beretem 😉
Żarełko drogie, ale nie aż tak, żeby nie było Cię stać na zapiekankę 😉 ale porządnie się nie najesz, to fakt ... wydaje mi się, że dobrze kupić coś wcześniej np. w KFC na Dworcu i dopiero potem zjeść albo najeść się z rana, bo jak już ma się bilety, to wypuszczają tylko na pół godziny, przynajmniej tak było rok czy dwa lata temu ... A co do biletów - od 4 lat jeżdżę zawsze w niedziele i nigdy nie ma problemu z kupnem biletu 🙂 A zjawiam się zwykle koło godziny 10.
Aha, a co mojego pytanie - chodziło mi właśnie o wykłady. Nie ma informacji, gdzie będą się odbywały, no chyba nie na parkurze ?
Wilejka, dlaczego wypuszczają tylko na pół godziny i jak to sprawdzają? Jak mam bilet na 3 dni to też muszę siedzieć tam od rana do nocy? Nie mogę sobie z rana obejrzeć konkursów a potem przyjść wieczorem?
na MTP są bilety na kody kreskowe, kod kreskowy do uzycia 1 raz wiec jak wyjdziesz to juz nie wejdziesz 😉 Raczej nikt nie wpusci 2 raz bo po prostu bramka sie nie otworzy. chyba , że ma sie układy albo wchodzi sie wejsciem gdzie bramek nie ma wtedy no problem. To by było na tyle 😉
kotbury, - ja wchodziłam bezpośrednio ze strony Cavaliady. Mają osobne programy na sport (hala 5) i osobne na show (hala 6A). W programie zawodów ich nie ma, są w show.
Wejście na Targi jest również od strony ul. Bukowskiej - bezpośrednio do hali 5.
Jeśli chodzi o bilety to na główny konkurs (w niedzielę) chyba warto przyjechać wcześniej - dwa lata temu ok pół godz przed rozpoczęciem już nie wpuszczali, bo było za dużo ludzi.
Bardzo poważnie zastanawiam się nad obecnością we wszystkie 3 dni 🏇