My postaramy się,ze Strzygą dotrzeć jeszcze na potęgę w piątek. Nie mogę się już doczekać 😉
I mam nadzieję,że pogoda będzie znośna bo nie chce mi się telepać pociągiem 😉
edit: jakby ktoś mnie chciał poznać, to szukać :P hihih będe miała wysokiedość charakterystyczne wiązane do kolna,żółte buty😉 i żeby później nie było, a widziałam Cię ale bałam się podejść, podobno nie gryzę :P
MsCarmen ano dlatego, ze stoisko samo się nie rozłoży a jakby nie patrzeć jadę tam głównie do roboty. 😁
Zresztą od kiedy pracuję w sklepie, impreza w Poznaniu straciła sporo na uroku. No bo jeśli ma się ten cały sprzęt na co dzień to jakoś już człowieka to tak nie grzeje. Mam nadzieję, że zawody i pokazy dadzą radę 🍴
Ponia nie bój bobra, ja Cię od razu dorwę 😉 też będę już na potędze w piątek. a jakbym Cię nie widziała, a ty mnie to biegniiiij i mnie szarp 😀iabeł: muszę spróbować zabukować nocleg w tym hotelu co wy (-:
Dodofon, ale ja mam małe stopy i krótkie nogi... ktoś wyczuje fałsz... Choć z drugiej strony mogę się poczekać aż Ponia zaśnie, zabrać buty i siać zgorszenie po okolicy 😀iabeł:
Dodo za to ja byłam prawie pewna, że Cię jakiś czas temu widziałam w jakimś centrum handlowym 😁 ale jednak prawie przeważyło i była to babeczka straszliwie podobna do Ciebie (wnioskuję po zdjęciach), nawet z małym chłopcem! 😉