Forum konie »

Bryczesy

Miałam w łapkach takie cieniutkie Cavallo, są super. Tylko bywają delikatne i mało wytrzymałe.
rozdziewiczyłam moje pierwsze pikeur prime 🙂 pierwsze,ale nie ostatnie...niestety foto robione przypadkiem,na dodatek telefonem kom,o nie zbyt powalające rozdzielczości 😉

postaram się jakoś niedługo zrobić lepsze,żeby pokazać,jakie są fajne 😉
ciekawe, ciekawe....i takie..hm... czerwone  😉
Spoko. Fajne.
Zaakceptowane!
Ktoś, są ekstra! Uwielbiem czerwony.  😁
Ile za nie dałaś?
arivle, uważam,że tyle,ile są warte...skorzystałam ze swoich rabatów,bo katalogowo kosztują 829 w Lamri i chyba 845 w Equishopie...nie wiem ile w Mustangu.

tunrida - na żywo właśnie ta czerwień jest przepiękna...taka łagodna 😉 wczoraj zrobiłam furorę w stajni  😂
Ktoś Nie chcesz nam zdradzić ile dałaś.. 😀iabeł:
a ja zwariowałam i kupiłam takie http://allegro.pl/item1065888037_equishop_bryczesy_pikeur_164.html  myślicie, że warto było za tą cene? to chyba dość mało jak na Pikeury, a strasznie mi się podobają  😍  😉
Oczywiście, że warto skoro tak bardzo Ci się podobają 🙂

Ktoś Ty chudzielcu. Super zestawienie kolorów.

Osobiście nie przepadam za różem, ale te są całkiem niezłe:

Za to te są masakryczne:

faraa, na te pierwsze to i ja się czaje ale czekam na wyprzedaż bo aktualnie cena zabija
Hehe... tez sie na nie czaje.  😉
Klami, ja na 34
majeczka, wow, jaka Ty szczuplutka jestes !! Ja tam na przedluzane 38 bede polowac.
a jaki to model?i ile kosztuja?
Donia Aleksandra, model Daphne. Kolo 700zl kosztuja, zaleznie od sklepu.
olap, ktore??
Jak Pikeur to Equishop / Mustang / Lamri.
Jak MH to okser.

te ze zdjec faraa
A co powiecie o tych jeansowych?

Lavinia

Latina

Judy
Pozytywna Jeżeli jesteś dzieckiem będą dobre

faraa Nie podoba mi się ten jasny kolor i kieszenie.

Uprzedzam że model Daphne ma zaniżona rozmiarowke.
ja mierzyłam Daphne 34 i były idealne w ogóle ten kolor fason materiał są obłędne
jeansowe podobają mi się tylko w typie jodhpur mam takowe firmy elt, są ok tylko leje się mechacą ale materiał fajny
majeczka Bo pewnie masz małe 34 😉

Ja mnie pasuje lugany 38 (nawet są ciut duże) a w daphne 38 ledwo sie dopiełam  😤
Obiecana fotka  💃
[quote author=Ktoś link=topic=217.msg618348#msg618348 date=1276326982]
rozdziewiczyłam moje pierwsze pikeur prime 🙂 pierwsze,ale nie ostatnie...
[/quote]

Ktoś - super są! Nawet na tej focie widać, że zarabiste. Aż mi smaczku narobiłaś
To ja też się pochwalę... przyszły moje jeansowe bryczesy firmy Passion rozm. 76 🙂
Materiał ok, jeans cienki, elastyczny... długość super (w końcu są takie jak być powinny dla mnie  😅... bo jednak Pikeury mimo, że przedłużane są na mnie za krótkie...), starannie wykonane, lej dobrze przyszyty...
Ogólnie dobrze leżą - jedyny minus to to, że w kolanach lej z eko-skóry na nie wchodzi i troszkę tak dziwnie, ciasno się wydaje - ale po paru przysiadach już jest ok i co ważne, szycie nie puściło 🙂
W rejonach kroku, z przodu materiał nie jest aż tak obcisły. W pozycji stojącej luźno, prosto wszystko ładnie się układa ale w momencie kroku trochę się jakby marszczy - plus tego taki, że w końcu nei będzie mnie nic piło w tym miejscu bo normalnie podciągam wyżej brycxzesy na nogach.
Jak za tą cenę, wydają się ok... w praniu pewnie jak każdy jeans się trochę zejdą - zobaczę jak będą się spisywać za jakiś czas 🙂
Ale ogólnie jestem zadowolona 🙂
A Ja sie dzisiaj załamałam, moje jeansowe są na mnie za duże  😵
dobra,mam jakieś zdjęcia z normalnego aparatu,coś tam chyba widać 😉

są super  😍
[quote author=Ktoś link=topic=217.msg622911#msg622911 date=1276692820]
są super  😍
[/quote]
i tak też wyglądają! szał ciał, zaczynam się robić zielona z zazdrości  :bum:
Cobrinha jak byś miała to wrzuć jakieś fotki, jak leżą na Tobie.  :kwiatek:
A ja przyszłam odszczekać 😉 grzeszyłam twierdząc, że jeśli chodzi o wygodę to że moim zdaniem nie ma różnicy między Fair Play'mi a Luganami. Jest, i to ogromna na korzyść Lugan.
A ja przyszłam odszczekać 😉 grzeszyłam twierdząc, że jeśli chodzi o wygodę to że moim zdaniem nie ma różnicy między Fair Play'mi a Luganami. Jest, i to ogromna na korzyść Lugan.
  🤔 

A do jakich FAIRPLAY porównujesz PIKEUR? Micro 2000 plus?

W luganach przed wszystkim nie mechaci się lej po drugie lej po wpływie temperatury dopasuje się do ciała. Więc proszę sprecyzuj o jakich Luganach mówisz. I czy w końcu na korzyść czy nie korzyść??
Dramka, chyba baaardzo jasno jest napisane. Ja nie wiem co tu niezrozumiałego.

Cobrinha - zdawaj relację z użytkowania. Na ostatnich zawodach miałam okazję pogadać z paroma zawodnikami, którzy jeżdżą ujeżdżenie (w tym na najwyższym poziomi 😉 ) i użytkują bryczesy Passion. I wszyscy zgodnie twierdzili, że jakoś materiału świetna a lej lepszy niż w Pikeurach.
Ja jestem zła, bo w moich Euro Starach Benny puszcza szew przy lejach:/ jest tak jakby podwójna nitka i w kilku miejscach to wyłazi:/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się