rozdziewiczyłam moje pierwsze pikeur prime 🙂 pierwsze,ale nie ostatnie...niestety foto robione przypadkiem,na dodatek telefonem kom,o nie zbyt powalające rozdzielczości 😉
postaram się jakoś niedługo zrobić lepsze,żeby pokazać,jakie są fajne 😉
arivle, uważam,że tyle,ile są warte...skorzystałam ze swoich rabatów,bo katalogowo kosztują 829 w Lamri i chyba 845 w Equishopie...nie wiem ile w Mustangu.
tunrida - na żywo właśnie ta czerwień jest przepiękna...taka łagodna 😉 wczoraj zrobiłam furorę w stajni 😂
ja mierzyłam Daphne 34 i były idealne w ogóle ten kolor fason materiał są obłędne jeansowe podobają mi się tylko w typie jodhpur mam takowe firmy elt, są ok tylko leje się mechacą ale materiał fajny
[quote author=Ktoś link=topic=217.msg618348#msg618348 date=1276326982] rozdziewiczyłam moje pierwsze pikeur prime 🙂 pierwsze,ale nie ostatnie... [/quote]
Ktoś - super są! Nawet na tej focie widać, że zarabiste. Aż mi smaczku narobiłaś
To ja też się pochwalę... przyszły moje jeansowe bryczesy firmy Passion rozm. 76 🙂 Materiał ok, jeans cienki, elastyczny... długość super (w końcu są takie jak być powinny dla mnie 😅... bo jednak Pikeury mimo, że przedłużane są na mnie za krótkie...), starannie wykonane, lej dobrze przyszyty... Ogólnie dobrze leżą - jedyny minus to to, że w kolanach lej z eko-skóry na nie wchodzi i troszkę tak dziwnie, ciasno się wydaje - ale po paru przysiadach już jest ok i co ważne, szycie nie puściło 🙂 W rejonach kroku, z przodu materiał nie jest aż tak obcisły. W pozycji stojącej luźno, prosto wszystko ładnie się układa ale w momencie kroku trochę się jakby marszczy - plus tego taki, że w końcu nei będzie mnie nic piło w tym miejscu bo normalnie podciągam wyżej brycxzesy na nogach. Jak za tą cenę, wydają się ok... w praniu pewnie jak każdy jeans się trochę zejdą - zobaczę jak będą się spisywać za jakiś czas 🙂 Ale ogólnie jestem zadowolona 🙂
[quote author=Ktoś link=topic=217.msg622911#msg622911 date=1276692820] są super 😍 [/quote] i tak też wyglądają! szał ciał, zaczynam się robić zielona z zazdrości :bum:
A ja przyszłam odszczekać 😉 grzeszyłam twierdząc, że jeśli chodzi o wygodę to że moim zdaniem nie ma różnicy między Fair Play'mi a Luganami. Jest, i to ogromna na korzyść Lugan.
A ja przyszłam odszczekać 😉 grzeszyłam twierdząc, że jeśli chodzi o wygodę to że moim zdaniem nie ma różnicy między Fair Play'mi a Luganami. Jest, i to ogromna na korzyść Lugan. 🤔
A do jakich FAIRPLAY porównujesz PIKEUR? Micro 2000 plus?
W luganach przed wszystkim nie mechaci się lej po drugie lej po wpływie temperatury dopasuje się do ciała. Więc proszę sprecyzuj o jakich Luganach mówisz. I czy w końcu na korzyść czy nie korzyść??
Dramka, chyba baaardzo jasno jest napisane. Ja nie wiem co tu niezrozumiałego.
Cobrinha - zdawaj relację z użytkowania. Na ostatnich zawodach miałam okazję pogadać z paroma zawodnikami, którzy jeżdżą ujeżdżenie (w tym na najwyższym poziomi 😉 ) i użytkują bryczesy Passion. I wszyscy zgodnie twierdzili, że jakoś materiału świetna a lej lepszy niż w Pikeurach.