Forum konie »

Bryczesy

[quote author=Ktoś link=topic=217.msg610814#msg610814 date=1275831339]
Klami,
a i przepiękne są kurtki z aktualnej prime...taki przepiękny śliwkowy kolor  😍
[/quote]

Cały czas mówię ze jest brzydka!! Odkąd ją zobaczyłam nie mogę o niej zapomnieć.. ale 600zł??  😵 😵
I te kurtki też mają w Wejherowie??
Jeansowe Pikeur na modelce (mam nadzieję, że się nie obrazi...):

Mam ten sam model  😅 Fajne są bo nie posiadaja kieszeni z tyłu. A ja mam wrażenie że te kieszenie pogrubiają  🤔wirek:
Myślę, że mały tyłek kieszenie powiększą optycznie. Ale znów w dużym tyłku kieszenie odrócą uwagę od tyłka.
Ale to może być tylko moje widzimisię.  😉
A zresztą..kieszenie kieszeniom nie równe.
Natomiast jak ktoś przygruby, to jeans moim zdaniem pogrubi. Wolę klasyczne ciemne bryczesy.
Tunrida - uwierz, że jeansowe wyszczuplają. Ja ostatnio założyłam swoje pierwszy raz - pół stajni łaziło i mówiło, że schudłam! Szkoda, że tak na prawdę przytyłam ze 2 kg. 😉
Mnie osobiście teżbardzo podobają się jeansowe. Mam bardzo podobne do jeansowych golden dressy. Są  super wygodne, z cieńkiego materiału. Idealne na lato:

Dramka, wrzuć zdjęcia swoich w użyciu, jak już je będziesz mieć na sobie.

Obiecuje fotki jak tylko bryczesy odbiore od krawcowej  :kwiatek:
Na fotkach nic nie widać, wypadają czarne.  🙁

Ja w swoich jeansowych nie planuje jeździć latem bo mysle ze sie ugotuje..zostawiam sobie na chłodniejsze dni. Na letnie dni przeznaczyłam micro 2000 plus  😎 rewelacja  😅
niestety lepszych nie mam 🙁 ale zapewniam ze sa granatowe 😉
Ja w swoich jeansowych nie planuje jeździć latem bo mysle ze sie ugotuje..zostawiam sobie na chłodniejsze dni.
Eeeee Dramka, no co Ty.. Ja mam wrażenie że ten jeans z których zrobione są Pikeur'y właśnie jest chłodny i że to bryczesy tylko na lato, bo jak przychodzą chłodniejsze dni to ja akurat wolę cieplejsze materiałowo.
Moje Candele:
W candela mi się podobają 2 rzeczy

1. wysoki stan
2. nie posiadaja kieszeń z tyłu
Dodofon nie podała nazwy.  🙄

mountain horse
Mam jeansowe MH, ale inny model.
Ocena krotka: sa genialne !!

Tutaj chyba nawet calkiem je widac:

I te kieszenie z tyłu od razu poszerzaja pupe :/

Dzisiaj bede miec dostawe bryczesów  😅
adrianna32

A co powiesz na ten kolor?
kupiłam bryczesy jeansowe ;-)
Ja też... i czekam aż dojdą  😅
uuuu jakie?!

Ja cały czekam na swoje jeansowe które są u krawcowej.. 😤
A ja kupiłam Pikeury całe czarne z mikro 2000 na lato. W większym rozmiarze. Bo nie wierzę, że kiedyś schudnę do tych czarno-brązowych tak, by mi się wygodnie i luźno w nich siedziało na koniu.
Dramka-  :kwiatek:- co ja bym bez ciebie.....
Chce ktoś czarno-brązowe Lugany mikro 2000, rozmiar 42 ? (czyli normalna 40-ka) 😉 To nie ogłoszenie, to taka załamka, że mi w nich ciasno.  😍
I na tym KONIEC w kupowaniu bryczesów, koniec !! Dość, bo niedługo z nadmiaru zacznę w nich chodzić na co dzień. I z pracy mnie wywalą.  😉
...a ja jeszcze nie rozdziewiczyłam swoich pikeurów...chyba poproszę Strzygę,by przybyła i obfociła ten chwalebny moment....
Strzyga,co robisz w piątek po mojej pracy?
Jestem na CSIO, ale mogę nie być xP wiesz, że jestem otwarta na propozycja ^___^
CSIO bardzo Cię potrzebuje...ataknę Cię next week 🙂
myślę, że CSIO doskonale sobie beze mnie poradzi...
Nie ma nic fajniejszego niz bryczesy z micro 2000 plus na lato.
Dramka, popieram.
A w jeansowych (przynajmniej tych co ja mam) jest zdecydowanie za cieplo.
Klami Też tak mi się zdaje  😉 Jeansowe na pore jesienna 💃
A ja sobie chwale na lato cavallo. Mam takie cienkie granatowe błyszczące z pełnym lejem. A taka byłam anty cavallo... he
a gdzie te jeansowe mozna kupic??
olap, ktore??
Jak Pikeur to Equishop / Mustang / Lamri.
Jak MH to okser.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się