Sivrite nie musiałaś tego pisać, ja już zdążyłam zrobić zakupy.😑 Ale wzięłam te białe Function i kliknęłam ekspresową wysyłkę, to jest szansa, że przyjdą przed zawodami, więc w sumie nie mogłam czekać, tak sobie będę tłumaczyć.😅
Malinowa, widzę maila z 29 maja 2022 roku o dodatkowych 5%, więc na urodziny też było. 🙂 W zeszłym raczej też, bo pamiętam, że wykorzystałam to dodatkowe 5%.
EDIT: Tak, robiłam zbiorowe zamówienie dla Re-volty w urodziny Mayi, nie BF i ono na pewno miało dodatkowe 5%.
Flygirl, zawody żądzą się własnymi prawami, musiałaś. 🤣
Tutaj, bo prędzej ktoś zajrzy...
Czekam na dodatkowe 5% u Mayi i szukam kogoś, kto chciałby mi się dołożyć z zamówieniem do darmowej wysyłki, pokrywając koszt paczkomatu do siebie. Dwa zamówienia już tak zrobiłam, ten wątek potwierdzi moją uczciwość. 😅
Albo może ja mogę do kogoś dołączyć?
Ja nie widzę ani tej promki na 30%, ani tej na 5%. Ale jakby były to się zastanawiam poważnie nad ich zamówieniem, więc chętnie bym się wtedy dołożyła do zbiorczej wysyłki.
Ja mam normalnie od 27 maja 30% na wszystko, jeszcze teraz sprawdziłam. Nie wyloguję się, żeby sprawdzić, czy to od tego zależy, bo ostatnio miałam problem się zalogować. 😅
Dziewierz, dzięki, ale jak wykorzystać taki kod? Przepisuję ten link podany do przeglądarki i przerzuca mnie na stronę MD ale prócz tych 30% nie widzę za bardzo jak wykorzystać te 5%?
Przyszły mi te białe Function idealnie godzinę przed wyjazdem na zawody i jestem nimi zachwycona, są idealne. Wzięłam z pełnym lejem tym razem, żeby gacie mniej się odznaczały. 😂
A czy w Function też można wybrać lej kolanowy albo pełny? I czy otwiera Wam się normalnie możliwość wyboru rozmiaru? Jak kliknę choose size to nic dalej się nie dzieje. Opcji wyboru leju też nigdzie nie widzę.