Puma ja byłam bardzo zadowolona z Animo, Equiline i Spooksa. Niestety nie pamiętam modeli. 😡 Spooks ma (reki sobie uciąć nie dam) z niższym stanem modele Leena, Ricarda i jeszcze Sue chyba. Equiline to np. model Cedar czy Dionne.
Puma, A w jakim zakresie cenowym? Z tych tańszych, Elt na pewno ma bryczesy z niskim stanem, tylko, nooo, jakość trochę "niedzielna" tj. mogą nie wytrzymać zbyt długo. Busse Sevilla też miały niski stan... O, właśnie, Spooks. Tylko nie kojarzę, które modele dokładnie, ale widziałam na ludziach xD że stan typu biodrówki. 🙂
w tym momencie nie są dostępne, ale jakby wróciły do oferty to polecam te jeansowe bryczki z Horze na lato jak ktoś nie lubi legginsów. jeans jest cieniutki, ale się nie szmacą ani nie wyciągają na kolanach, są bardzo wygodne i super się dopasowują (nie mają tego klasycznego porblemu Horze z kilometrami za dużo w pasie) - generalnie bardzo ładnie siię prezentują. Używan od wiosny i na razie jestem bardzo zadowolona.
A czy miała może któraś z Was te bryczesy Lauria Garelli GLORENZA PAM ? Szukam od dawna bryczesów w takim właśnie ciemnozielonym kolorze i nigdzie nie ma. Pytanie mam dotyczące rozmiarówki, jak wypada? Albo może widziałyście gdzieś ciemnozielone bryczesy? Miałam te Horze Joanna ale się utopiłam i musiałam sprzedać :/
Też mam jedne LG z innego modelu, ale 32... a ten model co podlinkowałam robią tylko do 34. Niektóre modele mają ten 34 taki mniejszy i są ok, a niektóre jak 36 wypadają, dlatego o konkretny model pytam, bo to bardzo różnie bywa nawet w obrębie jednej firmy.
Może ktoś poleci mi coś ciekawego, bo już tracę nadzieję. Poszukuję konkretny model (nie firmę) czarnych bryczesów/leginsów z silikonowym pełnym lejem-który mocno trzyma, wysoki stan, najlepiej Pikeura, fajnie byłoby do 600zl
Czy znajdę, jakieś budżetowe bryczesy w takim kolorze: Taki zgniło-mchowy zielony to moje marzenie 😍, ale że bryczków kolejnych nie potrzebuję to może jest sposób żeby zagłuszyć wyrzuty sumienia niską ceną 😁 Jak nie ma budżetowych, to za normalne też ozłocę :kwiatek:
kurde, odpalilłam watek na kompie i kolor tych wklejonych przez mnie zielonych bryczkó jest zupełnie inny niż ten co mi sie sopdobał 🙁 (posta dodawałam z telefonu). Taki szarobury-zielony. Podobnie z tymi z linku draskaeb - saute ma zupełnie inny kolor niz na modelce (chyba, że to dwa różne kolory). Zielony to chyba najgorszyz kolorów do odwzorowania cyfrowego :/.
xxagaxx zdjęcie jest niestety z Aliexpress - nawet z ciekawosci weszłam w opinie klientów - i to co widać na real photo ni jak sie nie ma do zdjeć z ogłoszenia więc pewnie skądś ukradzione :/ 🙄
Edit: wyszukiwarka grafiki znalazła: to HKM Lauria Garelli Moena May piping 😎
Chciałabym kupić pierwszy raz w życiu porządne bryczesy bez oszczędzania... Tylko do tej pory wszystkie spooksy, pikeury itp co mierzyłam jeśli byly dobre w biodrach to byly za luźne w pasie. Za jakim modelem polecacie się rozejrzeć, który będzie miał wyższy stan i niezniszczalny lej silikonowy?
Ja za to chcialam kolejny raz pochwalić Covalliero. Dorwałam Detorit z tegorocznej kolekcji na duzej przecenie, sa absolutnie fantastyczne. Wygodne, nic sie nie ciagnie, lej sie klei idealnie (po horze ktore mi zostaja przyklejone do siodła przy anglezowaniu :/ ) w te upaly sprawdzaja sie idealnie, przez to ze od skory jest taka jakby siateczka to czlowiek nie czuje sie "oblepiony".
Szczerze przyznaje ze nie mialam nowych modeli pikeurów czy bryczesów tej klasy (zostałam przy modelach ze skórzanym lejem i rzepem w kostce) ale z niskiej/sredniej półlki to jest moja ukochana marka.
Mam 3 rożne modele Horze, nie lubie żadnych. Mam 4 modele Covalliero (Detroit, 2x Patina, zimowe Ancelle) i uwielbiam wszystkie <3
Marzena, potwierdzam. Kupiłam kolejne Covalliero i jestem w nich totalnie zakochana. Moim zdaniem wygodą, designem i wytrzymałością dorównują Pikeurom. (Zarówno stare gripy Pikeura jak i stare lejowe Covalliero poszły mi w kroku, nie na szwach - po X latach materiał po prostu miał dość życia 😉 )
Ja kupiłam Horze Abrielle i powiem, że jestem mile zaskoczona. Cienkie, lekkie, przewiewne, materiał jakościowo jak w Pikeurach, a cena w promocji była baaardzo atrakcyjna. No i ma super kieszonkę na telefon w idealnym miejscu. Byłam sceptycznie nastawiona do tego pasa jeansowego, ale w kolorze dark navy nie jest tak bardzo widoczny i nawet nie razi. Lej dość mocno trzymał przed pierwszym praniem, po praniu jest ok. Nie wiedziałam, który rozmiar kupić, bo były opinie że są większe. No, nie wiem, ja noszę 40 i takie są dla mnie idealne. Wzięłam do przymierzenia 38 i 40, więc może ktoś chce 38. Nie żebym chciała komuś upchnąć, bo mam darmowy zwrot, ale w tej cenie już nigdzie nie ma.