Początkowo myślałam, że silikon na leju wymyślono dla ujeżdżeniowców 👀 Ale była to tylko bardzo krótka myśl głupawa!
Epikea, Ma 😎 I jest zadowolona. Gdybym była pomiędzy rozmiarami, raaaczej brałabym większe. Mam 38 i początkowo wydawały mi się jakieś takie ciasnawe, ale "uleżały się" i są OK. W 36 też weszłabym, ale zapewne nogawki wyszłyby mi w połowie łydki.... W ogóle całkiem spoko bryczesy. Fajny stosunek jakość - cena, no i niebrzydkie.
Szukam bryczesow z lejem grip softshellowe, najchętniej Pikeura, Esa itp. I najlepiej poniżej 600zl... rozmiar 38 lub 76, ktoś gdzieś widział? Koński świat ma same wielkie rozmiary ☹
Szukam bryczesow z lejem grip softshellowe, najchętniej Pikeura, Esa itp. I najlepiej poniżej 600zl... rozmiar 38 lub 76, ktoś gdzieś widział? Koński świat ma same wielkie rozmiary ☹
Najlepsze softshelle z gripem to cavallo carla grip s. Grube, ocieplane cale łacznie z lejem, jest w nich naprawde cieplo, wysoki stan wiec po nerkach nie wieje, najlepsze jakie kiedykolwiek mialam jak trafie gdzies drugie takie same to kupie bez zastanowienia.
xxagaxx, tak na przecenach bywają z tym, że zarówno ja jak i moja córka ja mamy rozmiar 38 jeden chyba z najbardziej standardowych, znaczy jak trafię na przecenie na ten rozmiar to będzie prawie jak w totka. W tym sezonie rzuciłam się na jedne Lucindy corkshell bez przeceny bo już zimno a ona mi ciagle bez żenady podbiera bryczesy.
Felixy softshell są o połowę tańsze, mam ich ze 4 pary już drugi sezon i są OK Cena na Kramerze to 99 EUR. Kolejne w miarę godne polecenia to HV Polo Hanna 129 EUR o ile pamiętam.
Poszukuje bryczesow z softshellu, takich, które wytrzymają trochę jeżdżenie 4-5 koni dziennie, doświadczenie mam tylko z pikeurami, które są super, ale szukam czegos może w lepszej cenie, przeszukałam wątek ale jakoś nic specjalnego pod względem trwałości nie znalazłam. Jak te yorki freeze lub hkm winter? Może choinę go?