Ja nie wlepiam ignorow, dla mnie to taka zagrywka z przedszkola. Ale wlasnie odkrylam, ze sama dorobilam sie jednego 😂 🏇 ciekawe kogo wkurzylam 😁, bo staram sie tylko w kocim/ butkowym i innych neutralnych watkach siedziec aby nie wdawac sie w smieszne dyskusje o wyzszosci jednej terorii nad inna w konskim dziale 🤔 😂
Nie ignoruje ludzi, nie mam żalu do nich o to, że mają inne zdanie niż ja, że kompletnie nie podchodzimy sobie nawzajem. To, że ktoś uważa mnie za kretyna (i nawzajem😉 ). Szkoda mi kogoś ignorować, bo gdzieś się nie zgadzamy. Szkoda też by mi była, bo kogoś wypowiedzi śmieszą mnie do łez, a czasem ktoś napisze coś mądrego, czy wnoszącego do tematu bardzo wiele.
miałam 10 ignorow ,pozniej 4 a teraz jeszcze 2 osoby mnie ignorują.
no dziś o 50% ci skoczyło bo 3 osoby 😉 (nie ja)
Ja nikogo nie ignoruję w sensie włączenia ignora.
Zdarza się natomiast że ignoruję w takim sensie że posty pewnych osób po prostu omiatam wzrokiem, przechodzę dalej nie zwracając nań uwagi, a już na pewno nie nawiązuję do nich i nie odpowiadam - chyba że cos się pojawi tak ewidentnego że wtedy odpowiadam.
Ignory sa dla mnie w pewnym sensie dowodem na jakąś słabość u tego kto je włącza.
Najśmieszniejsze jest to, że kilku ignorów (których notabene już nie mam) doszło mi w momencie kiedy nie pisałam na volcie, i w ogóle się tu nie pojawiałam. Natomiast, jak wróciłam ignory zniknęły. Ciekawe 😁
No nie wiem, w takim razie moją słabością jest to ze skacze mi ciśnienie jak czytam złośliwości. Tym sposobem ignoruje osobe która moze i pisze mądrze , ale jednak wole się nie denerwować 🙂 I jestem ciekawa od kogo ja mam ignora
a może ignorują osoby które bywają na volcie np. tylko po to żeby oglądać ogłoszenia? Mają upatrzonych paru użytkowników, którzy handlują tym, czego szukają i nie chce im się przeglądać inych więc ignorują żeby im nie zaśmiecały tematu?
Ja nie ignoruje i nie jestem ignorowana,a osoby ignorujace kogos uwazam za takie,ktore po prostu nie maja szacunku do innych,gdyz uczestniczenie w zyciu forum polega właśnie na czytaniu tego co wszyscy inni ludzie mają do powiedzenia na dane tematy.Przeciez jesli nie zgadzamy sie z czyims zdaniem,nawet notorycznie to po prostu mozemy nie odpisywac.Moze zdarzyc sie tak,ze owa osoba akurat w jakims tam wątku napisze cos co moze sie nam przydac badz pomoc jesli szukamy czegos.Takie moje zdanie 😉
Poczułam się pełnoprawnym użytkownikiem R-V - złapałam pierwszego ignora dzisiaj 😂 Nie wiem za co, ani dlaczego, ani od kogo, ale jest 😉 Dziwne, bo w sumie aż tak się nie udzielam, głównie w wątkach szmatoholicznych 😉
Ja mimo swojej patriotycznej wypowiedzi mam już dwa ignory.Nie żeby mnie to jakoś bolało,ale pewnie nie jedna osoba się ze mną zgodzi,że człowiek jest zaciekaw od kogo,a zwłaszcza za co.Toż to ja taka neutralna,grzeczna dziewczynka jestem,a jednak nie do końca lubiana i komuś przeszkadzam,cóż life is life 😁
A ja nie bardzo. Jeśli komuś ktoś przeszkadza to klika "ignoruj" i po sprawie. Niektórzy tego używają a niektórzy nie. Przypuszczam, że gdyby wyświetlano nicki ignorujących to zaczęłyby się kłótnie typu "czemu mnie nie lubisz?" albo "on mnie ignoruje to ja go też" Nie należy się tym przejmować w ogóle 😉 Ja tam wolę, żeby ktoś komu nie pasuje kliknął sobie "ignoruj" niż zaczynał się kłócić czy inne rzeczy robił.
Sens ignoruj byłby wtedy, gdyby w ogóle nie wyświetlały się wypowiedzi ignorowanych. A tak, to śmiem twierdzić, że 80% osób, które kogoś ignorują, to i tak zaglądają.
Ja nikogo nie ignoruję, bo osobiście nie widzę w tym sensu. Po co mam tracić ciągłość wątków? Z resztą uważam, że forum jest po to, żeby poznać różne strony widzenia, a mam wrażenie, że niektórzy robią sobie grunt pod idylliczne miejsce, w którym każdy ma podobne zdanie i nikt się nie sprzeciwia naszemu zdaniu. Według mnie to się trochę mija z założeniami forum jako takiego.
Odnośnie pomysłu Lov to mam podzielone zdanie. Na pewno ograniczyłoby to dawanie ignorów bez sensu na lewo i prawo, lub momentami mam wrażenie, że 'na złość', by komuś dokopać. Z drugiej strony ujawnienie tych osób doprowadziłoby na pewno do napiętej sytuacji na forum (która i tak momentami jest mocno napięta xD).
Dla mnie ta opcja mogłaby nie istnieć, ale skoro już istnieje to po prostu ją ignoruję 😁
ja tez bym chciala wiedziec kto taki mnie ignoruje 👀 tym bardziej ze niesprawiedliwoscia jest to, że jeżeli ktoś Cie ignoruje a zostanie zbanowany na forum to i tak ignor Ci wisi...a ja z tymi ignorami źle sie czuje 😉
Zairka - ja nie wiem kto ale domyślam się za co 😉 Przeglądnęłam 30 ostatnich Twoich postów i wiesz ile tam masz przecinków ? 14. Czyli średnio nawet nie pół przecinka na wypowiedź. 😉