In- przepraszam nie wiedziałam, że napisanie swojego zdania bez wrzucania nikomu, jest zupełnie naturalne hehe...byłam w błędzie. Człowiek uczy się całe życiue 🤣 Doszedł mi kolejny ignor od wczoraj...kto da więcej
No tak, pewnie. Dalej tego nie rozumiem. Re-volta jest tak niesamowita ze czasem nie rozumiem postępowania osób, które tu się wypowiadają . Jeszcze raz ponawiam swoją prośbę w takim razie - jeśli ktoś chce oddać siodło to chętnie przygarne. ;]
Ja wypowiadam się sporadycznie, a i tak mam 5 osób które ignoruje moje wypowiedzi 🤔wirek: wielka szkoda że nie widać kto. Napisałabym na PRV i z czystej ciekawości zapytała za co?
Właśnie mi przybył 55. do kolekcji 😂 ktoś tu chce, żebym wrotkiego przegoniła 😁 Ale wymyśliłam, o co chodzi. Ludzie się zawieszają na moim avatarze i nie mogą forum przeglądać, mam go już tak długo, a wciąż mi się to zdarza 😂
Retna, dobrze ze napisalas. To ja 😁 Rozjechalas mi forum w ktoryms watku i nie moglam czytac. A potem zapomniałam, to dosyc czeste. edit: juz wiem w ktorym watku. W "co mnie wkurza w jezdziectwie" 😉