Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

Vanilka i tu sie zgodze w calej rozciaglosci, z morda mozna ale w uzasadnionych przypadkach a nie na codzien - albowiem na codzien to juz najzwyklejsze buractwo a nie zaden "szpan".
Facella, wyjątkowo irytującym dziewczęciem jesteś a Twoje wypowiedzi żałosne są aż głupio czytać. Pozdrawiam serdecznie masz ku swej radości kolejnego ignora :kwiatek:
Przy znajomych też cieszysz się z własnego chamstwa?

gorzej....
[quote author=kadyksowa link=topic=21342.msg1810935#msg1810935 date=1372112158]
... a przede wszystkim za jaką treść  😎

Najprawdopodobniej za niezrozumienie potrzeb seksualnych pedofili 🙂
Nie szanujesz odmienności - trzeba Cię wykluczyć z grona osób cywilizowanych 🙂
[/quote]

😁

Właśnie zerknęłam w profil i .......... jest drugi ignor  😉
😀

Mnie ignoruje jedna osoba- ignor pojawił się po tym:

http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,751.msg1277496.html#msg1277496

😵

Przecież to kurna miejska legenda, tylko z czarnej wołgi przesiedli się do czarnego BMW.
Ależ ludzie są głupi.
Przecież to kurna miejska legenda, tylko z czarnej wołgi przesiedli się do czarnego BMW.
Ależ ludzie są głupi.

oj tak czarna wołga porywa dzieci - pamiętam jako dziecko z lat 70tych
Ależ ludzie są głupi.

No głupi, a ja bym sobie czarną wołgę kupiła, tylko chcą za nie jakieś chore pieniądze  🙄. Chyba będę musiała poprosić kuzynów w Moskwie żeby mi poszukali. Będę jeździć po Podlasiu i dzieci straszyć  😎
Sprawdźcie czy nie zarobiłyście po ignorze 😉 😀
taa, jeszcze co. Jakbym tak miała prowadzić rachunkowość dot moich ignorów i śledztw od kogo, to by mi reszty życia nie starczyło na nic innego  😉
[quote author=Vanilka link=topic=21342.msg1812541#msg1812541 date=1372266212]
Przy znajomych też cieszysz się z własnego chamstwa?

gorzej....

[/quote]
Akurat Ty nie jesteś osobą, która jest w stanie to osądzać.
[quote author=galopada_ link=topic=21342.msg1791268#msg1791268 date=1370074276]
ja mam 6 na liczniku, tylko nie wiem dlaczego, skoro nie wdaje się w żadne kłótnie  😁

edit. literówka
[/quote]

właśnie ja dzisiaj odkryłam, tak jak nigdy nikt, że jestem ignorowana przez 2 użytkowników i zastanawia mnie czy ktoś niechcący kliknął, czy to na serio xD z kim ja mogłam zadrzeć na forum? 😀
Mnie tam nadal 10 wisi, chociaz jak mnie sie wydaje, wcale nie jestem kontrowersyjna, nie mam na to czasu niestety  😁
Mi się wydaje podobnie, a dorobiłam się kolejnego jakoś ostatnio. 😉
Ohoho, i kolejny wpadł. 🤣 Ciekawe komu i czym zalazłam za skórę, skoro moja aktywność tutaj jest mocno przeciętna. 😉
O, to ja - rozjechałaś mi forum w którymś wątku cytowaną wypowiedzią i nie mogłam przeczytać 😉 Oczywiście już zabieram, zawsze tak robię a potem zapominam odignorować...
a mi jednego ubyło  😅
Mi ubyło, zaraz wróciło.
Life.
Mi również jednego ubyło  🥂

O, to ja - rozjechałaś mi forum w którymś wątku cytowaną wypowiedzią i nie mogłam przeczytać 😉 Oczywiście już zabieram, zawsze tak robię a potem zapominam odignorować...

A widzisz. Zawsze staram się unikać takich rzeczy, muszę poszperać w archiwum i poszukać tego posta.
uuu, a u mnie  9. ciekawi mnie od kogo i za co 😉
A ja mam 3 ignory. Nigdy nie miałam, a tu prosze. Ciekawi mnie, za co  🤦
to ja po raz kolejny się przyznam, że często wciskam ignora celowo - jak czytam z telefonu i ktoś wrzuca link, który mi rozjeżdża stronę, to z automatu wciskam ignoruj, żeby przeczytać.
a potem często zapominam "odignorować" 😉
Ktoś, ja robę to samo. 🙂 Ostatnio przeglądałam swoją listę ignorowanych i się zdziwiłam. 😁
właśnie spojrzałam w swój profil z ciekawości - od długiego czasu prawie wcale się nie udzielam, a zarobiłam 2 ignory 😀 Moje tłumaczenia w słowniku jeździeckim komuś się nie podobały, czy co?
Było dwa ignory, potem jeden-juz sie ucieszylam.
Znow jest dwa  😀
nie wiem co sie moglo nie spodobac, ale ok.
Ja mam jednego... Przy czym nie bardzo wiem za co, bo kłótni chyba nie miałam, a moja aktywność jest bardzo przeciętna 😀
Ikarina, może ktoś nie lubi bobrów 😂

Ja niezmiennie mam 3 ignory 😉
Ja mam 2 i też nie wiem za co?  👀
Ha! Przybył mi jeden ignor, ciekawe za co 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się