Petit. chodzi (chyba 😉) o to, że ma ostrzeżenie od kogoś, kto już się na forum nie udziela i tym samym ignora jej zdjąć nie może. [popraw mnie, jeśli źle myślę]
chodzi o to, ze gdyby konto zostalo usuniete to ignor by zniknal (chyba). ale konto caroline jest, istnieje, uzytkowniczka sie nie loguje, ale w kazdej chwili moze.
w związku z tym, jakie farmazony wypisywałam kiedyś (i niestety nadal mi się zadarza) jestem wielce zdumiona, że tylko 2 osoby mnie ignorują 😁 spodziewałam się milionów, albo nawet tuzinów
To i ja się pochwalę 🙂 Od wczoraj mam 13 ignorów (w razie czego przepraszam za błędną ilość, ale cały czas jestem ignorowana 😉 ). A to wszystko dlatego, że...jestem quniarką 🙂 Sama o tym nie wiedziałąm, i nie wiem, skąd mam ten zaszczyt posiadania tak poważnej roli na RV, ale OK 🙂
Mój osobisty sukces, muszę powiesić na ścianie, bo na forum jestem już 3,5 roku 😁 Ja nikogo nie ignoruję, bo zapewne i tak bym te posty odkrywała potem, więc po co? 😉
a mi się tak waha, raz mam 3, raz 4. ciekawi mnie od kogo to. sama ignoruję 12 osób, ale to w większości quniarki i w sumie dawno ich nie widziałam na forum.
Ja ignory zaczęłam zbierać jakoś w tym roku chyba (a na forum od 2008), wcześniej jakieś pojedyncze które znikały a teraz 3 "stałe" ignory, ciekawa jestem komu i czym "zawiniłam" 😁
o, wrócił mi jeden ignor 😁 w sumie mam podejrzenia co do jednej osoby, tylko ciekawa jestem jaki ona ma powód 🤣 no i zżera ciekawość kogo jeszcze się wkurza 😎 😁