Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

[quote author=tajnaa link=topic=21342.msg1117016#msg1117016 date=1314721145]
Nie ma ignorów ten, kto się nie udziela  😉

oraz ten kto  się udziela ale 1) jest nudny jak flaki z olejem, 2) jest totalnym lizusem 3) nigdy własnego zdania nie wyraża
[/quote]
Nieprawda, Teodora np nie ma ignorow, a pod zadna z tych kategorii nie podpada 🙂
Teo podpada pod kat. 1) a poza tym wypowiada się dość rzadko
Mnie ignoruje 13 osób, dwie wiem jakie, mam gdzieś że mnie ktoś ignoruje, ale ciekawość zawsze pozostaje 😉
Listę przez siebie ignorowanych mam w podpisie 😉
Ja dostałam kolejnego ignora w czasie kiedy nie było mnie dłużej na forum-ciekawe 😁
a to się zdziwiłam  🤔
mam 2 ignory i w sumie ciekawe od kogo  😉
Mnie ignoruje 16 osób

No to teraz mam 25 i niezbyt ciekawi mnie kto to, ale wiem ,że zasłużyłam  i, że jestem dosć denerwująca.  😀 😀
Kastorkowa, W tej chwili to mnie w Tobie może denerwować tylko "przyklejanie" przecinków do drugiego słowa -> przecinek ma być taki: to, ale wiem a nie "to ,ale wiem"

Tak na serio to w sumie nie wiem komu aż ta mocno podpadłaś. Bywa tu o wiele dużo bardziej denerwujących osób od Ciebie 🙂
Zakładam, że  Gilosi i  Anderi.  Flygirl też mnie ignoruje i tyle wiem.
ja też 🙂
A no tak jeszcze ty  🙂. Tylko nie odpowiedziałas na moje pytanie gdzie się tak we wszystko wtrącam i jestem wszechobecna.

Edit- teraz mam juz 27 ignorow  😉
ogoliłam konia i zaderkowałam i już mam 5 ignorów 😡 🤣
Hahaha 😀 Na pewno jeden od stillgrey 🙂 Mi też dwa przybyły i wcale mnie to nie dziwi 🙂
Mi 3 przybyły 😁 Zapewne za te gatki w "co mnie wkurza" i jeden za wpis w "kto co mnie wkurza na volcie" 😎
a ja jakos ostatnio nikomu nie wlepilam ignora. za to o dziwo mnie 2 persony przestaly ignorowac. hmm..
ja też 🙂

jakim cudem odpowiadasz jej, ze Ty tez, skoro ja ignorujesz? 😉
no czasami odkryję jej posta  😁
Dzionka, Mnie też 2. Jeden pewnie od Stillgrey, drugi może od kogoś innego 😁
Mnie aż 4  😜
2 się domyślam - podpadłam kiedyś quniarkom  😁
o prosze, jednak wrocil 1ignor. ciekawe za co.
o matulu, nawet tu moge o sobie poczytac <rotfl>

gwoli wyjasnienia... ignora jeszcze nikt ode mnie nigdy nie otrzymal, wiec widac nie tylko mi dzialacie na nerwy😀 w zasadzie to jedynie do Sankaritariny kieruje te slowa, dzionka Ciebie ledwo kojarze, wiec nie wiem nawet jaki moglabym miec powod do ignorowania Twojej osoby :P
Od napisania w tym wątku przybywa ignor 🙂 Ignoruję kilka osób, ale z nich na forum pojawiają się 2, i tak naprawdę nie mam powodu już ich ignorować, bo jeśli się pojawiają to w wątkach typu "jaki odkurzacz?" 🙂 Ignorowałam "za" takie zakłamanie i sprzeczności w wypowiedziach, że mnie stresowało - a że własne zdrowie sobie cenię to ignory przyniosły ulgę.
Pierwszego ignora dla siebie przeżywałam dość mocno - za nic nie mogłam dociec kto i dlaczego, i do dziś przypuszczam, że wtedy komuś się kliknęło przez pomyłkę. Odkąd przestałam być uprzejma i niekonfliktowa dziwiłabym się, gdyby ignorów nie było 🙂
A ja dorobiłam się 2. Chyba się domyślam od kogo, mniej już za co, ale co mi tam. Osoby te na forum były tylko przez kilka dni. Teraz ciekawa jestem jak sprawdzi się teoria halo i czy pojawi się kolejny ignor 😉

Sama nie ignoruję nikogo, bo nawet jak bym to zrobiła, to pewnie i tak ciekawość by mnie zżerała co napisali i musiałabym podglądać.
Mnie przybyły niedawno 2 ignory 😀 Nawet wiem od kogo 🙂 Tzn domyslam sie 😉
Ale chyba nie chce mi sie wiedziec kto mnie ignoruje, bo po co. ja nikogo nie ignoruje bo mi to zycie utrudniało. Ignorowałam chyba z 5 osob, ale jak cos pisały w watkach przeze mnie czytanych to i tak musiałam odblokowywac zeby wiedziec o czym dyskusja. Wiec sadze ze to nie ma wiekszego sensu 😉
Mnie jeden przybył 😀
Kiedyś napisałam jednego posta w tym wątku i następnego dnia już mnie ignorowały dodatkowe 2 osoby. Po prostu cudowne namnożenie. 😉 Pewna jestem jednej osoby, która mnie ignoruje, ale to i tak do szczęścia mi niepotrzebne. Ja zamiast ignorować to olewam posty tych osób. Amen.  😉
tajnaa
to pewnie dlatego ze Twoj kon placuje 😉
taa i ma sarkoida 😉
No za to to Ci powinny 2 ignory przybyc 🙂
spokojnie 😀 jeszcze przybędzie
Bo z tymi ignorami to w ogóle jest dziwnie- jak tylko czytałam, to zignorowały mnie dwie osoby  😁 ; jak w zeszłym tygodniu zaczęłam wdawać się w dyskusje- nie doszedł żaden nowy  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się