Sorry ze w dwóch wątkach, ale może tutaj będzie pewniej.
Szukam jakichś wieści o wałachu La Cet po ogierze Cet https://baza.pzhk.pl/horse/id/770146.html
Podobno został sprzedany gdzies pod Poznań.
Ktos coś?
Stajnia rekreacyjna do 20 km od Poznania, najchętniej od strony Ogrodów, gdzie konie maja dobre warunki, na jazdach nie ma 10 osób, a ceny za jazdę nie zwalają z nóg, to...? 🙂
Cześć!
Szukam pensjonatu w okolicy Rosnówka! 🙂
Na czym mi zależy:
- możliwie jak najdłuższe padokowanie (latem pastwiska, zimą padoki z sianem)
- najlepiej jakby koń mógł chodzić w stadzie,
- siano i woda dostępne 24/7,
- dobrze jakby boksy były sprzątane codziennie,
- odpowiednie zaplecze do trenowania tj. manez z kompletem przeszkód oraz hala.
Rozważę każdą stajnie, cena nie roli, najlepiej do 20/30km od Rosnówka 🙂 Czy ktoś może coś polecić?
Czy mamy gdzieś w okolicach Poznania (kierunek wschodni) stajnię, w której mogę postawić konia na kilka miesięcy w pensjonat, w którym ktoś mi koniem się zajmie kompleksowo?Poszukuję miejsca, żebym nie musiała jeździć tam codziennie. Gdzieś, gdzie znajdę kogoś, kto będzie mi konia trenował (za opłatą oczywiście) i dopilnują mi karmienia wg zaleceń (koń po wrzodach). Cena nie gra roli. Byle by koń był zaopiekowany.
martrix, Jeżeli nadal szukasz, to zapraszam na priv. Razem z moim znajomym przyjmujemy konie w trening holistyczny - praca z ziemi, zajeżdżanie, trening ujeżdżeniowy, skokowy oraz prezentacja na zawodach i/lub przygotowanie pod sprzedaż. Mamy obydwoje ponad 20-letnie doświadczenie w pracy z końmi 🙂
Trampeczka, znajoma stała i tak sobie polecała. Zależy mi na jak najlepszych warunkach dla konia, infrastruktura na drugim miejscu. Wynosimy się z Kicina, byłam oglądać kilka nowych stajni w okolicach Pobiedzisk i zastanawiam się czy może coś jeszcze nowego, ciekawego otwiera się i nie zdążyło nabrać jakiegoś rozgłosu 😁 czasem pocztą pantoflową można niezłe miejsca odkryć
dairoxroxi w tej okolicy jest jeszcze stajnia Pruszewiec i Quatro (aktualnie brak miejsc). Co nie podoba Ci się w obecnej stajni, że chcesz się wynosić?
Poszukuję pensjonatu dla konia Poznań i okolice. Co możecie fajnego polecić na dzień dzisiejszy ? 🙂 może być też stajnia przydomowa ale dobrze gdyby była hala. Zależy mi też, żeby koń był jak najdłużej na padoku i stały dostęp do siana. Z góry dziękuję za polecenia.
Hej. Czy orientował się ktoś z Poznania czy w pralniach samoobsługowych można prać końskie rzeczy? Nie mówię o derkach zimowych 😉 raczej jakieś polarówki lub czapraki.
Polecam starkówke. W końcu odpoczęłam psychicznie od batalii o siano, w końcu mój wrzodek nie musi dostawać siatki bo ma full siana na pastwisku i w boksie.
My się meldujemy w nowej stajni 🤠 konie od 8 do 19 aktualnie na padokach, dużych i suchych. Ze stałym dostępnem do wody i siana oraz wiatą. Stajnie bardzo jasne, funkcjonuje również wolnowybiegówka.
Gmina Pobiedziska