Taaa....toz nowu ja 😀
I znowu interesuje mnie trasa Toruń-Warszawa. Pociągiem. 1 lub 2 stycznia. I tu się pojawia mały problem. Podejrzewam, że rozkłady jazdy 1 stycznia mogą być pozmieniane. Co więcej - od 14 grudnia i tak już są nowe niby.
Niekoniecznie chcę dzwonić do pani z informacji, bo przeważnie kiepsko na tym wychodzę - zwykle okazuje się, że pociąg bezpośrednio ma z 2 przesiadki, albo takiego nie ma o.0
Poza tym nie chce mi się spisywać przez telefon rozkładu na kilka dni (te 2 dni w jedną stronę i niedziela z powrotnymi), żeby później coś wybierać.
Zdecydowanie lepiej mi się myśli mając dokładną rozpiskę przed oczami - czasy przejazdów i inne duperele.
Tu pojawia się problem, bo:
http://www.pkp.pl/node/2218Wlazłam do rozkładu przez podany link a to diabelstwo nadal mi 'mówi', że nie dowiem się niczego, bo:
"Twoje wprowadzenie znajduje się poza końcem okresu obowiązywania rozkładu od 09.12.07 do 13.12.08.".
Znacie jakieś inne dojścia do tych rozkładów? W najgorszym wypadku sprawdzę sobie jutro na dworcu wszystko, ale ciekawość mnie zżera :P