Ja dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek Castle. Jak na ostatni odcinek sezony był słaby, chociaż UWAGA SPOILER! W końcu doczekałam się ich zejścia razem 😉
Averis, muszę się z Tobą zgodzić w 100%. Kate z odcinka na odcinek robi się coraz bardziej hot. Strach pomyśleć co będzie w następnym sezonie 😉 A Rick, zaczyna brakować mu tego czegoś.
żadnego problemu z oglądaniem nie ma 🙂 A co do skinsów, i innych seriali z Channel 4 to jest jeszcze opcja ogłądania tego na 4OD http://www.channel4.com/programmes/skins , tylko trzeba to robić przez angielską bramkę proxy bądź vpn.
[quote author=rtk link=topic=205.msg1409637#msg1409637 date=1337775373] Zdradzi mi ktoś na PW jak się skończył House? :kwiatek:
idiotycznie! [/quote] Ja się domyśliłam, że będzie coś w podobie filmu ,,Sherlock Holmes" [sub](jeśli z błędem, to przepraszam; mój angielski jest fatalny)[/sub]. Przez chwilę myślałam, że się myliłam, ale ostatecznie było, jak przewidywałam. Teraz nie mam co oglądać... ,,Secret Circle" skończyło I sezon, ,,dr House" się skończył... A reszta jakoś mnie nie ciekawi... 🙁
JARA ja próbuję przebrnąć przez 2. Ale może się zmuszę i wytrwam do tego 4 😉... Choć tak zachwalany przez wszystkich Mad Men jest dla mnie nudny jak jak flaki z olejem. I mimo najszczerszych chęci odpadłam gdzieś przy 7 odcinku.
Nesca92 PLL jest według mnie od 2 serii nie do oglądania. Poziom absurdu i głupoty głównych bohaterek jest po prostu nie do opisania.
xxagaxx, a ogladalas Dextera, Sons of Anarchy, The Walking Dead? Polecam cała trójke. Zwłaszcza Dexa kocham, choc kiedys zrobilam podejscie, pierwszy odcinek mnie odstraszyl, wiec wiecej nie obejrzalam, a ostatnio zrobilam podejscie numer 2 i sie zakochalam.
No a Sons of Anarchy to w ogole genialny serial. I smieszny, i sensacyjny.
a ja wczoraj skończyłam oglądać 3 serie Vampire Diaries 😵 końcówki w ogóle się nie spodziewałam... i już nie mogę się doczekać nowej serii we wrześniu 😜 i tak jak Nesca92 polecam PLL, dziś zaczynam oglądać 2gą serię od początku, bo totalnie nie pamiętam co tam się działo 😁
Macie może do polecenia jakiś następny serial typu Vampire Diaries i Pretty Little Liars?
Polecam Shameless jeśli komuś się nudzi, a lubi podobne klimaty do Skins. I mówię od razy, że Shameless ma dwie wersje: brytyjską (oryginalną) i amerykańską. Ja oglądam tą drugą, bo do brytyjskiej ciężko o napisy, ale też miażdży 🙂