Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

nine, mi się podobało. Cały sezon był słaby- to prawda.
Może edytuj post, bo trochę zepsułaś ludziom końcówkę 😉
Ja House oglądam z sentymentu, właśnie ładuję ostatni odcinek. Oglądając przedostatni płakałam jak bóbr  😡
Ja dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek Castle. Jak na ostatni odcinek sezony był słaby, chociaż UWAGA SPOILER!                          W końcu doczekałam się ich zejścia razem 😉
Będę tęsknić za Housem. Mój ideał!  😕
JARA, ja dalej nie mogę przeżyc jak bardzo aktor grający Ricka zmienił się  in minus od początku serii i jak wyładniała Beckett 😁
Averis, muszę się z Tobą zgodzić w 100%. Kate z odcinka na odcinek robi się coraz bardziej hot. Strach pomyśleć co będzie w następnym sezonie 😉 A Rick, zaczyna brakować mu tego czegoś.
JARA, obawiam się, że tego czegoś zaczyna mu brakować, bo innego czegoś jest zbyt wiele. Smutne, ale prawdziwe.
Gdzie można oglądać darmowe seriale (o ile można..) np. Skins? :kwiatek:
a Skinsów oglądałam na iitv.info

Ostatni odcinek Grey's i znowu przerwa, agrrr 😤
Ja się wkręciłam w Camelot, ale cholera od 5 odcinka tak mi zalukaj zamula, że ciężko się ogląda  👿
Zdradzi mi ktoś na PW jak się skończył House?  :kwiatek:
a Skinsów oglądałam na iitv.info

Jakaś magia, bo jeszcze wczoraj mi ta stronka nie działała, a próbowałam już od 2 tygodni załadować choć jeden odcinek. Dziś działa i mogę oglądać 💃
serialeonline.pl jeszcze, to fajna stronka, duzo seriali 🙂
Rtk- House się skończył przewidywalnie 😉 Objerzyj, ostatni odcinek nie był zły.

Gdzie można oglądać darmowe seriale (o ile można..) np. Skins? :kwiatek:

Może być po angielsku?
karolina_, Ja jestem ciekawa gdzie po angielsku 🙂?
www.sidereel.com
www.tv-links.eu

żadnego problemu z oglądaniem nie ma 🙂 A co do skinsów, i innych seriali z Channel 4 to jest jeszcze opcja ogłądania tego na 4OD http://www.channel4.com/programmes/skins , tylko trzeba to robić przez angielską bramkę proxy bądź vpn.

idiotycznie!
ehh ja już nie mam co oglądać ;/;/ Chciałam zacząć Breaking Bad ale jakoś mi do gustu nie przypadł... Masakra :P
rtk, Ktoś zdradził czy Ci napisać?🙂
[quote author=rtk link=topic=205.msg1409637#msg1409637 date=1337775373]

idiotycznie!
[/quote]
Ja się domyśliłam, że będzie coś w podobie filmu ,,Sherlock Holmes" [sub](jeśli z błędem, to przepraszam; mój angielski jest fatalny)[/sub]. Przez chwilę myślałam, że się myliłam, ale ostatecznie było, jak przewidywałam.
Teraz nie mam co oglądać... ,,Secret Circle" skończyło I sezon, ,,dr House" się skończył... A reszta jakoś mnie nie ciekawi...  🙁
Dementek, polecam Pretty Little Liars ;p
ehh ja już nie mam co oglądać ;/;/ Chciałam zacząć Breaking Bad ale jakoś mi do gustu nie przypadł... Masakra :P

Bo według mnie rozkręca się po 3-4 odcinku. Kocham Pinkmana  😍
JARA ja próbuję przebrnąć przez 2. Ale może się zmuszę i wytrwam do tego 4 😉... Choć tak zachwalany przez wszystkich Mad Men jest dla mnie nudny jak jak flaki z olejem. I mimo najszczerszych chęci odpadłam gdzieś przy 7 odcinku.

Nesca92 PLL jest według mnie od 2 serii nie do oglądania. Poziom absurdu i głupoty głównych bohaterek jest po prostu nie do opisania.
Pierwsze dwa, trzy odcinki też się męczyłam przy Breaking Bad, a później umarłam kiedy sezon się skończył 😉
xxagaxx,  a ogladalas Dextera, Sons of Anarchy, The Walking Dead?
Polecam cała trójke.
Zwłaszcza Dexa kocham, choc kiedys zrobilam podejscie, pierwszy odcinek mnie odstraszyl, wiec wiecej nie obejrzalam, a ostatnio zrobilam podejscie numer 2 i sie zakochalam.

No a Sons of Anarchy to w ogole genialny serial. I smieszny, i sensacyjny.
a ja wczoraj skończyłam oglądać 3 serie Vampire Diaries  😵  końcówki w ogóle się nie spodziewałam... i już nie mogę się doczekać nowej serii we wrześniu 😜
i tak jak Nesca92 polecam PLL, dziś zaczynam oglądać 2gą serię od początku, bo totalnie nie pamiętam co tam się działo  😁

Macie może do polecenia jakiś następny serial typu Vampire Diaries i Pretty Little Liars?
rtk, Ktoś zdradził czy Ci napisać?🙂

napisać  :kwiatek: umieram z ciekawości, a mam tyle nauki, że nie mam czasu obejrzeć
Revenge jest całkiem całkiem...
http://www.filmweb.pl/serial/Revenge-2011-616571
Polecam Shameless jeśli komuś się nudzi, a lubi podobne klimaty do Skins. I mówię od razy, że Shameless ma dwie wersje: brytyjską (oryginalną) i amerykańską. Ja oglądam tą drugą, bo do brytyjskiej ciężko o napisy, ale też miażdży 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się