Ja zaczęłam Wayward Pines, ale mało odcinków póki co, więc powoli. Poza tym niespecjalnie lubię takie dreszczowce. I Penny Dreadful zaczęłam, jakieś potwory, pierdoły, coś w moim klimacie, więc zapowiada się nieźle.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 lipca 2015 08:38
Niestety, jesli chodzi o Hannibala to nie jestem w stanie doturlać się do końca 3 odcinka. Koszmarna nuda, naciąganie i męczące wizje Willa. Za to nie mogę się doczekać nowego Sherlocka!
Cieszę się, że nie jestem sama. Przez trzy odcinki przekonywałam sama siebie, że przecież to Hannibal, musi byc ciekawy. 😜 A teraz już mi przeszło, totalna klapa. Doglądnę do końca tylko dla tych zdjęć, zwłaszcza detali.
gdzie można obejrzeć hartland PL sezon 6 ? na axn wite emitują ale pora nie odpowiednia dla mnie, na zwykłym axn mogłam wejść w zakładkę i obejrzeć kiedy się chciało a na wite tylko gdy emitują, a to fajny odstresowywacz 😉
Dołączam do fanów Miasteczka Twin Peaks! 😀 Agent Cooper mi się po nocach śni, a to dziwne bo kojarzyłam go z roli w Desperate Housewives (oglądałam czasem dla zabicia czasu jak miałam TV) i wkurzał mnie strasznie.
No... a ja znów oglądam Grey's Anatomy... 6 raz... 🤔 Czy Wy też tak macie, że jak oglądacie serial któryś raz z kolei to już przy początku odcinka, gdzie wiecie, co się stanie dalej z bohaterem zaczynacie ryczeć? Czy tylko ja jestem tak niestabilna emocjonalnie? 😵