Facella ok, czekam. 😀 Skończyło się piosenką z pendrive'a długopisowego, a następny odcinek to sprawa z tym małym bobasem i ani słowa o sobowtórach. Przecież to się w ogóle kupy nie trzyma. 🤔wirek:
Kochani, poszukuję strony gdzie będę mogła w spokoju oglądać "Kości", bez limitów, płacenia za bezlimitowość, bez potrzeby podawania numeru telefonu, PIN-ów i innych tego typu bzdetów.
Bischa, na kinomanie? na iitv da się, ale jak masz te mocno starsze odcinki, to generalnie zostają już same "płatne" serwery. Chyba że się wyrobisz do ok 14. Wtedy jeszcze za darmo się da.
a ja się coraz bardziej rozczarowuje TWD.. Juz od tego sezonu było coraz gorzej, no ale ten powrót po przerwie to już totalna katastrofa. Chyba przestanę oglądać
Parę dni temu zaczęłam oglądać z mężem American Horror Story i powiem, że wciąga 😁 Straszne nie jest, ale fajnie pociągnięta historia. Bywa zabawny, bywa z dreszczykiem. Szybko rozwijająca się historia, bez dłużyzn, wciągająco 🙂
lotka13, ja obejrzałam wczoraj pierwszy odcinek, z sentymentu dla Breaking Bad. Szczerze? Nie chcę mi się oglądać kolejnego, wiało nudą, siedziałam na telefonie 🙄 Jak drugi odcinek? Oraz Twoje nastawienie do tego serialu? 😀