Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

xxagaxx  gdzie sciagasz?

torrenty. Najszybciej i najmniej wirusów. Nawet zmusiłam rodziców do kupienia pakietu AXN, ale oni i tak są sto lat sza murzynami. Więc wybrałam złą drogę ściagnia z netu 🙂
Ja wszystko czerpię z rapidshare, a linki znajduję na peb.pl i darkwarez.pl. Jeszcze żaden wirus mi się nie przyplątał.
A tak z czystej ciekawosci jak sie Prison Break konczy? 😉
Jeśli ktoś chce odpowiedzieć na pytanie martva to proszę na PW, a nie publicznie  😉
Mam cały ostatni sezon PB do nadrobienia i nie chciałabym wiedzieć.
Hehe Lotna juz odpowiedz uzyskalam 😉

Dziekuje!
Żeby zrozumienić w 100% ostatni sezon to się chyba trzeba cofnąć do poprzednich sezonów... Ja miałam dość dużo przerwę pomiędzy poszczególnymi seriami i powiem że troche nie pamiętałam.
Lie to me - ostatnio mój absolutny faworyt!!!
Poza tym jak zwykle scurbsi, gossip girl, numb3rs, chuck.
A gdzie House? Przeciez dzisiaj czwartek... 🤔
Chyba dlatego, że dziś Boże Ciało.
Ale co to za roznica czy leci house czy jakas durnowata komedia... nie rozumiem
Ja też nie, ale TVP rządzi się swoimi prawami.
za to teraz leci CSI: Las Vegas 😅

a ostatni odcinek Losta mnie przerósł 😵 ale nie mogę się już doczekać jutra, coś się może wyklaruje 😅
Lie to me - jestem po 4 odcinkach, jestem zakochana 😀
Wraz z the Mentalist moje ulubione, nowe seriale 🙂
zwiarowalam zupelnie. zaczelam ogladac the oc, mimo ze zawsze bylam negatywnie nastawiona do tego serialu  😵
mam nadzieje, ze po wakacjach pojawia sie zupelnie nowe seriale. najlepiej polaczenie scrubsow z gilmore girls, wtedy bede w 7 niebie  😁
Edytka, a pamiętasz, że w którymś z odcinków scrubsów rozmawiali o Gilmore Girls?  😁
Ale głupio, że w 9 serii nie będzie J.D. i reszty aktorów. Nie wiem czy opłaca się oglądać...

Ostatni odcinek Gossip Girl - dziiiwny. Ale ostatnia scena była słodka. To był koniec serii, rozumiem, a nie serialu?

Teraz czekam na kolejnego Lie to Me, a w międzyczasie oglądam Chucka.
pamietam  😉

nawet nie wiedzialam, ze ma byc 9 seria scrubsow. ale bez JD to nie to samo  🙁
Niby ma być, ale bez J.D. i producenta obecnego i scenarzysty. Nie ma być też, o ile dobrze pamiętam Janitora. Jak dla mnie żal.Nie lubię ciągnięcia na siłę. Potem to już jest żenujące mocno.
Błagam wie ktoś może gdzie dostane serial Mcleods Daughters na płytach DVD ? Wszystkie sezony ? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć  🙁

🙇 L O S T jest moim numerem jeden. Uwielbiam. Lubię też dr Housa, ale lostów nic nie przebije. A kto jest najprzystojniejszy? Oczywiście Said. Czy ktoś ma inne zdanie na ten temat? 😉
Enii PW poszło 🙂
Doktor G  😉
Kości, Zagadki... to co kryminalne i wpadnie mi w łapki to oglądam. Hm moja mama ogląda M jak miłość i Pierwszą miłość, więc czasami z nią oglądam  🤣
Obejrzałam Gilmore Girls... I do ostatniej minuty liczyłam na bardziej cukierkowe zakońćzenie.. Przynajmniej nie na to że Rory pójdzie w ślady mamy.. Ehh no ale cóż. I tak było milsze od reszty oglądanych przeze mnie seriali  😀
tylko Doktor G i Hoży Doktorzy 😜
Julie, Said jest hot, nie da się ukryć  😀 Ale Lostów przestałam trawić jakiś czas temu i chyba już do nich nie wrócę.

Ja z tęsknoty za Jackiem Bauerem postanowiłam wrócić do Michaela Scofielda, ale bardziej w ramach: "co by tu porobić żeby nie pisać mgr" niż z ochoty na kontynuację tej bajki.
Zostały mi 3 odcinki PB a potem - jak sobie obiecałam - tylko Dexter (jesienią) i 24 (po nowym roku  🙁 ).
No, chyba że skończę w końcu te studia i będę wolna jak ptak - wtedy będzie można nadrabiać zaległości.
ja ostatnio próbowałam znaleźć wszystkie sezony Dextera ale nie miałam szczęscia - wszystkie linki usunięte.

Ma ktoś może jakieś wiarygodne "Dexterowe" źródło. Może być nawet płatne, byle nie jakoś koszmarnie  👀

Generalnie bardzo lubię kupować sobie moje ulubione seriale (całe 3) na DVD. Mają wysoką rozdzielczość, dobrą jakość i mogę obejrzeć zawsze kiedy mam na to ochotę. Nie martwię się o żadne wirusy itp., ale Dextera nigdzie w PL nie mogę znaleźć a w UK będę najwcześniej dopiero za miesiąc. I to też nie na pewno.
Kapri, http://peb.pl/seriale/55265-rapidshare-dexter-2006-a-99.html
http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=36102&start=224
Coś musi działać bo ludzie na bieżąco wrzucają.

A jak już będziesz zupełnie w Czarnej D...e to może jakieś dvd bym dla Ciebie wypalić mogła.
a torrenty?? Ściągsz program a poten ze stronki torrent i ściągasz. Gigantyczna baza i generalnie bardzo dobra jakość 🙂
Lotnaa  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

zaraz będę szperac  :kwiatek:

edit:

Lotnaa , jesteś BOSKA  😅 😅 😅 😍 🙇 👍

mam Dextera, mam Dextera  😍 😍 😍 😅 😅 😅 normalnie nie mogłam się doczekać, co prawda powoli to powoli, ale ściągam sobie wszystkie odcinki serii 1  😅
Zostawiłam sobie na deser ostatni odcinek Scrubsów. Dawno tak strasznie nie płakałam. Zwłaszcza, gdy J.D. oglądał swoje fantazje na temat ich przyszłości. Coś niesamowitego. bardzo się wzruszyłam i koniec uważam trzyma poziom. Tyko nie wiem ja teraz ktoś mógłby to dalej pociągnąć. Nie umiem sobie tego wyobrazić. Zwłaszcza, że Perry w końcu przytulił J.D. a to przecież w tym serialu chodziło  😎
Kapri, na rapidshare mozna kupić konto - np. za kilka euro na 3 dni. Transfer jest wtedy o wiele szybszy i nie trzeba czekać. Zassałam tak ładnych kilka giga "24".

Skończyłam dziś Prison Break i smutno mi się zrobiło  🙁

xxagaxx, torrenty to dla mnie jakaś czarna magia.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się