przez was zaczelam ogladac Scrubs 🤬 a PB to dla mnie kicz straszny, kreca, motaja, byle zrobic 5 milionow odcinkow i do tego te teorie spiskowe z kosmosu :/
kiedy zacznie sie 3 seria Teraz albo nigdy? siedze tak na obczyznie i musze sobie zapisac kiedy bede mogla w internecie zobaczyc nowy odcinek 🙂
ale sie we mnie krew zagotowała. tvn umozliwia ogladanie programow on-line. ale co? trzeba spełnic 3 warunki. 1. Aby obejrzeć film, musisz logować się z terytorium Polski no niestety, na chwile obecna to nie mozliwe, chociaz bardzo zaluje. 2. Wymagania, jakie musi spełniać Twój komputer to: system operacyjny XP lub 2000. a ja mam Mac OS X 3. przeglądarka internetowa Internet Explorer w wersji 5.0 lub wyższej korzystam z Safari 4
nic tylko sobie w glowe strzelic. napisze do nich z zażaleniem 👿
bede musiala poczekac az ktos wrzuci na chomika lub rapidshare...
Ja w sumie tylko "Brzydulę" jak nie zapomnę oglądam - tytułowa bohaterka jest podobna do mnie jeśli chodzi o facetów i przypomina mi dawne czasy , gdy byłam wyśmiewana za wiele rzeczy 😉
tvn nie chcialo zarobic pozwalajac mi zaplacic i obejrzec via net, wiec sobie sciagnelam pierwsze 2 odcniki TAN 😎 i czekam na wiecej a w miedzyczasie ogladam po 8 odcnikow scrubsow dziennie 😁
a nie wiecie kiedy Chirurdzy powracają na ekran polsatu? 🙁
tego nie wiem, wiem że leci na Fox Life 5. sezon teraz 🙂 (dzisiaj będzie kolejny odcinek) ale na Polsacie chyba się na razie nie zapowiada bo puścili zamiast Chirurgów Ostry Dyżur..
Zaspokoiłam już głód na GG. B. Wyglądała w tym odcinku absolutnie CUDOWNIE. Dupa tylko, że nie zejdzie się z Chuckiem 🤦 Na szczęście już po D. i R. czekać tylko aż D. wróci do S.