Forum konie »

Pranie czapraków, derek itp.

espérer, wyprac już w czymś dobrym, np. Nikiwax a potem albo na wierzch można jeszcze wypsikać ich impregnatem albo innym do impregnacji namiotów.
do kogo teraz wysyłać derki do prania? mam trochę ciężkie przypadki błotno-sklejkowe na polarze od wewnątrz, moje pralki nie dadzą rady, a w okolicach Łodzi nie kojarzę nikogo, więc mogę wysłać - tylko gdzie? 😅
a masz pralnie dywanów w okolicy? bo u nas w takiej pralni się zgodzili i lepiej dopierają i tak nie niszczą 🙂
Odnośnie pralni dywanów to polecam najpierw sprawdzić na jakiejś derce "której nie szkoda" - kilka lat temu, zajarałam się że mam pod ówczesną pracą pralnię dywanów właśnie - niedość że "prali" mi dwie derki chyba z miesiąc, to odebrałam je niedoprane, dziwnie wymięte, z naderwanymi paskami i śmierdzące petami -.-
Z polecajką przychodzę. Kupiłam ostatnio na Temu worek do prania obuwia z myślą o praniu kantarków. Pragnę poinformować, że sprawdza się to super 👌 Kantar doprany, a nie tłucze się okuciami po pralce 🙂
Poka..
adriena, Mam taki jak z linka https://www.temu.com/pl/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601101109321704&sku_id=17598283884664 Ale pełno tego tam jest. Wrzucam fotki, ręczniki papierowe dla skali 😉 . Popręgi syntetyczne też w to spokojnie wejdą do prania.
1000039092.jpg 1000039092.jpg
1000039093.jpg 1000039093.jpg
1000039094.jpg 1000039094.jpg
zembria, - ej fajne! Jako przeciwniczka Temu chyba muszę się pokajać, bo wyglądają zajebiście pod kątem kantarów, ochraniaczy itd.
Dzięki
O, mam to. Świetne i bardzo pakowne! Szczerze polecam!
O też mam i dwa kantary na miękko, trzeci już na styk ale też idzie uprać. Polecajka
OMG- game changer! Muszę kupić!... Na kantary i obsrane ochranicze piłkarskie mojego syna
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się