Będę mieszkać na nowej stancji od 1 marca. W związku z tym właściciele dotychczasowej szukają nowych najemców. Ale czy to jest w porządku, że nagle bez zapowiedzi wchodzą mi do pokoju ludzie, bo oni chcą oglądnąć pokój? Nie jestem wzorem czystości, ogarnęłabym chociaż, ubrała się normalnie, a nie w piżamę, no cokolwiek. Ja rozumiem, że nie ja tu jestem właścicielem, ale jednak mieszkam w tym pokoju, to chyba jakiejś prywatności i przyzwoitości mogę oczekiwać? 🤔
ikarina, oj wiem co masz na myśli!! Ja się zdrowo pokłóciłam z teściową (tzn. ona uznała to za kłótnie, a ja po prostu postawiłam ostrzej pewne granice) - tydzień się nie odzywała, a dzisiaj wysłała mi mega przymilnego maila 🙂 Walcz o swoje!
Mnie irytuje to piwne wyzwanie, bo jak facella napisała, osoby, które uważałam za trochę bardziej poważne właśnie dały się w to wciągnąć. Nie wiem no, nie jestem studentką, a wypicie piwa na raz nie jest osiągnięciem dla większości - o, niech zjedzą łyżkę wasabi. Poza tym chodzi o sam fakt chwalenia się tym na fejsie "jestem taki mięski" 🤣 no, ale mniejsza o to, wyżaliłam się 🙂
flygirl, masakra, nie wiem co zrobiłabym na Twoim miejscu, mówiłaś o tym właścicielowi?
anyann, też miewam takie dni (w ogóle jestem okropną ignorantką), ale staram się wtedy czytać tysiąc razy co piszę. Natomiast ostrzeżenia nie są bez powodu, wstawiaj zdjęcia do galerii to same się zmniejszą, a do załącznika najlepszy rozmiar to najdłuższa krawędź 800 i kłopotu nie będzie 🙂
Dzionka, chodzi o to, że oni nie są źli - na odwrót, mili do bólu 😉 Wkurza mnie po prostu brak podstawowych zasad higieny oraz brak wyczucia czyjejś sytuacji :/
[quote author=Facella link=topic=20214.msg2015805#msg2015805 date=1392729790] Na regulamin? No to czekam, aż będziesz uciszona 😎
NIGDZIE NIE NAPISAŁAM, ZE NA REGULAMIN, OGÓLNIE MAM DZIŚ WYWALONE,
no i teraz na co poniektórych użytkowników, tworzących własne domysły we własnej głowie - też [/quote] Fajnie, wyżywaj się gdzie indziej i na kim innym, bo nikt poza Tobą nie jest winien Twoich ostrzeżeń 🙄
lussi, ej, ale dla mnie wypicie pół litra czegokolwiek jest osiągnięciem 😁 Po prostu nie umiem wypić dużej ilości płynu na raz 😜
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 18 lutego 2014 17:07
Wkurza mnie, że za uczciwą pracę zarabiam mniej niż kosztuje miesięczne utrzymania więźnia 😵 co za kraj ...
U mnie na tablicy też pełno piwnego wyzwania. Na początku może to było ciekawe, bo nowość etc. Ale teraz już za dużo tego. Za to widziałam filmik, gdzie chłopak w ramach wyzwania idzie oddać krew i to jest piękna inicjatywa i takiego wyzwania powinno się podjąć 🙂
Mój znajomy też oddał krew w ramach wyzwania 😉 Dobrze, że wykorzystał tę zabawę i wypromował fajną postawę. Co nie zmienia faktu, że milion filmików z browarami to już jakaś plaga i też mnie to wkurza.
[quote author=Być. link=topic=20214.msg2015503#msg2015503 date=1392709265] Trzeba wypić pół litraw piwa za jednym zamachem jeśli jesteś nominowana i nominować kolejne 3 osoby. Jeśli nie wstawią filmiku w 24 godziny to stawiająkratę piwa. Ja byłam wyzwana, nie zrobiłam tego, żadnej wiadomości od kumpla nie dostałam na ten temat. Niektórzy biorą tą głupotę chyba za poważnie. 😉
Chłopy się wkręciły, wciąż na tablicy widzę filmiki. U niech to wygląda jak świetna okazja do zarobienia kasty piwa. [/quote]
Mnie to nie wkurza ale bardzo śmieszy. Też się co po niektórych tego nie spodziewałam. 🙄 I chłopy, jak chłopy... Ale K. mi pokazal filmik swojej znajomej... Zaczęło się od you can leave your hat on, wkroczyła wijącym krokiem ona, wychlała redsa z kielicha i siarczyście beknęła na koniec... 😵
Edit: I zapomniałam! Pokazała też fakira na "do widzenia". 😉
anyann, nie denerwuj się 🙂 najlepiej, tak jak napisała lussi, wstawiaj zdjęcia bezpośrednio do swojej galerii re-voltowej. Zmniejszane są one tam automatycznie, jest to naprawdę wygodne 🙂
Julka, po prostu powoli - nie da sie nagle zmienić 🙂 dlatego pomalutku - poznawaj ludzi, zagaduj, nawet sobie w głowie wymyślaj tematy do rozmów. I bedzie z górki.
oddawałam na studiach, w dolnośląskim centrum krwiodawstwa na ul.Czerwonego krzyza, po zejściu z fotela fajne uczucie, że się zrobilo coś pożytecznego. Teraz hemoglobina za niska, więc odpadam
U mnie na tablicy też pełno piwnego wyzwania. Na początku może to było ciekawe, bo nowość etc. Ale teraz już za dużo tego.
dzięki niech będą niebiosom, że mam normalnych znajomych! raz widziałam, że ktoś wrzucił jakiś taki filmik, ale nawet za bardzo nie wnikałam, co to - i nie wiedziałam, że to taka plaga. 😉 uff!
lussi właśnie nie powiedziałam, niestety jestem z tych osób, które to przełkną zamiast wygarnąć. Ale babka mnie zmiażdżyła, zwłąszcza jak oznajmiła, że jutro o 11 znowu z kimś będzie, na moją odpowiedź, że mnie w tym czasie jutro nie ma stwierdziła, że to nic, bo ma klucze. 🤔wirek:
co do wyzwań - wkurzają mnie te na facebooku "wypij pół litra piwa i nagraj filmik a jak nie to stawiasz kratę piwa" - no super 😅 wypiję litr - ale będzie szpan!
Wkurza mnie jak ktoś wpada w środek dyskusji, nawet nie próbuje zorientować się o czym jest i wypala z jakimś tekstem jako wielkim newsem...
Mam niezłych znajomych na FB, tylko raz mignął mi piwny filmik i nie jestem pewna czy on w ogóle należał do któregoś z nich, czy był tylko "zacytowany". Widziałam też migawkę z oddawania krwi. I to tyle...
Wkurza mnie jak ktoś wpada w środek dyskusji, nawet nie próbuje zorientować się o czym jest i wypala z jakimś tekstem jako wielkim newsem...
Mam niezłych znajomych na FB, tylko raz mignął mi piwny filmik i nie jestem pewna czy on w ogóle należał do któregoś z nich, czy był tylko "zacytowany". Widziałam też migawkę z oddawania krwi. I to tyle...
jeśli to o mnie to przepraszam :kwiatek:
widziałam posty o facebookowych wyzwaniach wcześniej, jednak napisałam też od siebie, że mnie denerwują...