Forum towarzyskie »

Mam talent

Vana-rzeczywiscie, juz zmieniam 😉

p.s.jestem slepa, jakze zaskakujacy tytul "Mazurek F-dur"  widac jednak na filmiku 😡
Też nie rozumiem dlaczego ta mała nie może być dojrzała? Może miała takie przeżycia które ją taką ukształtowały albo po prostu taka jest. Już wole takie dojrzałe jedenastki niż zepsute i nastolatki.
Oposowa, w zasadzie ta kasa była fundowana przez Apart. i to chyba oni przyznawali według swojego widzimisię.
Ja nadal uważam, że w finale byli dużo lepsi od Magdy.
Następnej edycji NIE OGLĄDAM. koniec, kropka.

a z tą nagrodą od Apartu, to jest właśnie tak jak mówi Lotka.
Jeszcze a propos tych od rock&rolla - para niby na najwyższym poziomie, otrzaskana z wszelkiego rodzaju poważnymi imprezami, a za przeproszeniem tak dali dupy wczoraj, że aż mnie wcięło. Jest pomyłka, trudno, jedziemy dalej. Nikt by pewnie tego nie zauważył, a oni (w sumie to ona) zrobili wielkie halo, że coś nie wyszło. Na zawodach też tak robią?
Żenada żenada i takie oszustwo ze to sie w pale nie mieści..... według bukmacherów i wszystkich sondaży Bednarek przebijał wszystkich uczestników i to znacznie..... w takim razie ja sie pytam how come? moze cala Niedrzwica Duza zrobiła akcję i ludzie wysyłali smsy w ostatniej chwili?... no makabra
Obejrzalam sobie ten final i mnie porazilo. Zgadzam sie, ze poziom pierwszego miejsca byl godny przedszkola..kazdy finalista, tylko nie ona..brr
"Kiedy głosowałem na Bednarka sms nie dotarł, kolejny sms również nie dotarł! Dopiero za 3razem się udało. Potem zagłosowałem na tą małą Welc i w jednej sekundzie sms dotarł.
Mówię Wam to był jakiś przewał z tymi smsami!!!"
Dobre...
Sporo takiego typu komentarzy, niektórym dochodziły za 5-6 razem
"Kiedy głosowałem na Bednarka sms nie dotarł, kolejny sms również nie dotarł! Dopiero za 3razem się udało. Potem zagłosowałem na tą małą Welc i w jednej sekundzie sms dotarł.
Mówię Wam to był jakiś przewał z tymi smsami!!!"

U mnie w domu głosowali na małą i nie dało rady, nie doszło, więc takie "ustawienie" chyba odpada 😉
Dla mnie zwycięstwo tej dziewczynki to nieporozumienie. Ani jakaś rewelacyjna nie była, ani nic innego...

Jak dla mnie powinien wygrać Lisiecki - zostałam jego fanką 🙂
Livia, ja też kibicowałam Lisieckiemu 😍
Myslalam ze mnie krew zaleje jak uslyszalam ze mlody wygrywa w ogole to juz bylam w szoku jak lisiecki odpadl z ich trojki, szkoda bo liczylam ze Bednarek wygra. Tez sobie powiedzialam ze nie obejrze kolejnej edycji bo szkoda nerwow, Sabina w ogole mi sie nie podobala wialo totalna tandeta, dzieki tylu spiewakom zrozumieli ze potrzebny jest program dla ludzi spiewajacych i ma ruszyc od stycznia
Sabina dostała 100tys. od Apartu, i teraz będzie zobligowana za pewne do występowania w reklamach. Apart kupił sobie modelkę za 100tys. a TVN sobie przy tym małe show zrobił i tyle.
Magda, no cóż, wygrała to wygrała. A Bednarek i Lisiecki sobie poradzą, to duzi chłopcy 😀
tak naprawdę to oni wszyscy wygrali, przecież wiele drzwi się przed nimi otwarło za samo to, że do finału doszli. To chyba dla nich najlepsza reklama, teraz trochę rozsądku , odwagi i sukces w kieszeni.

Już tak poza uczestnikami to ja mdłości dostaję jak widzę Gośkę Foremniak i jej żałosne wypowiedzi.
W tym kraju nawet duzi chłopcy mają pod górkę. Jest tylu fantastycznych wokalistów/ek , zespołów a ciągle słyszymy jakiś chłam typu Candygirl czy Stachurski.
Na wydanie płyty czeka się min. 2 lata. Nie jestem pewna czy za ten czas będę w ogóle pamiętała finalistów mam Talent 3 - i to jest ten ból.
Zamiast wyłapywać, tworzyć nowe fajne pokolenie gwiazd... dostajemy ,,wymemłaną" tandetę.
Wojewódzki dobrze powiedział - Polska to kraj zmarnowanych talentów.
a tego typu programy sa co najwyżej fajną przygodą dla uczestników.

Jabberwocky, mówiąc że Me, Myself and I są "całkowicie poza konkurencją" chodziło o to, że tacy dobrzy czy tacy słabi?

Tacy dobrzy oczywiście. I IMHO właśnie dla nich powinien być taki program, dla ludzi z pasją, mających pomysł na siebie, a jednocześnie profesjonalnych, nietuzinkowych, nieidących w totalną komercję. Osobiście na pewno Me, Myself & I, zapamiętam gimnastyków artystycznych, pokazujących, że człon artystyczny ma uzasadnienie, zapamiętam pana grającego na akordeonie. A Magdę, tak, też zapamiętam, taaak, tylko chyba nie o takie skojarzenia w tym programie chodzi. Jasne, można nieczysty śpiew nazwać żyletkami w głosie, ale przez używanie innych słów nie zaklnie się rzeczywistości. Małe dzieciaki, proszę bardzo jeszcze raz: Paweł Papierski, jeśli już koniecznie, autentycznie kochający muzykę, zachowujący się jak na swój wiek powinien, ale mający w życiu pasję i gotowy ta pasje rozwijać. Tym rozegraniem finału organizatorzy strzelili sobie w stopę, robiąc sobie podręcznikowy czarny PR. A Magda, cóż, pewnie trudno będzie jej wyjść poza schemat ubogiego dziewczątka budującego dom, którego rodzice wykosztowali się by przyjechać do Warszawy. W sumie, nikt nie jest wygrany, a niesmak pozostał. I w zasadzie niesmak do Prokopa i Hołowni też mi pozostał.
Jabberwocky, tez uwazam, ze Me, Myself & I to bardzo ciekawa muzyka. mi sie podoba bardzo.
ale co masz do prokopa i holowni?
[quote author=gacek 🙂 link=topic=201.msg787871#msg787871 date=1290946564]
Też nie rozumiem dlaczego ta mała nie może być dojrzała? Może miała takie przeżycia które ją taką ukształtowały albo po prostu taka jest. Już wole takie dojrzałe jedenastki niż zepsute i nastolatki.
[/quote]

Uważam że jednak nie wygrała uczciwie.  Niech sobie śpiewa nawet Bajona czy Demarczyk.. ale dla mnei głosowo Aguilera to ona nie jest.

czy ewentualnie tą Japonką

Ten program powinna wygrać osoba/zespół którzy na to zasługują. A nie dziecko które śpiewa ,, względnie poprawnie"
Bardzo podobało mi się  Me, Myself & I .
Naprawdę szkoda że widzowie ( lub ci co ustawiają ten program) ulegli stereotypowi dziecka...krzywdzące dla pozostałych zawodników.
W sumie, nikt nie jest wygrany

nie zgodzę się z Tobą. wypromowali się ludzie. np. Bednarkowi chodziło o promocję zespołu i co? udało mu się to. pomijam, że teraz musi mieć przerąbane, te wszystkie słiit "rasta" nastki...
Me Myself & I też stali się bardziej popularniejsi przez ten program. Piotrek Lisiecki, mam nadzieję, że go złapie jakiś łowca talentów i zrobią płytę.

a w tym wszystkim strasznie skrzywdzili Kasię Sochacką. obejrzałam dzisiaj powtórkę i, Chryste, padłam z wrażenia. taką piękną ma barwę, ze świecą takich szukać.
chciałabym ją z Bednarkiem albo Lisieckim usłyszeć, świetnie by się przypasowała głosem do któregoś z nich i byłby miód <:
nie no, spisek i w ogóle,
przecież powinien wygrać ten gościu co tak brzękał na gitarze i śpiewał pod nosem bo wszyscy wokaliści byli lepsi od tej małej, szczególnie ten co grał na klawiszach i tylko trochę fałszował
Pomijając śpiew-dla mnie żenujące jest samo przeznaczenie tej kasy-od początku dziewczę wiedziało na co to ma być-na chałupe dla rodzinki-widać już rozporządzili-za sam ten tekst powinni byli ja obciąć,bo nagroda powina być na jej naukę(i żeby jej te zęby wybielili...)
poza tym jak w jakimś programie powiedzieli takiej małej-że jest super,ale ma jeszcze czas,a nagroda mogłaby zniszczyć jej talent, a byli tam lepsi,oj lepsi....
Nagroda od sponsora nie dla drugiego wybranego przez widzów a dla panny którą odchudzą nieco,podliftingują i w reklamy wsadzą to wogóle jakieś nieporozumienie 🤔wirek:
haha wybielać 11-latce zęby, całkiem fajnie.  😵
I odchudzać instruktorkę fitness, bez grama tłuszczu na ciele.
boswell plus dla Ciebie  😎
Moim zdaniem nagroda w takim programie nie powinna trafić w postaci tych 300tys bezpośrednio do rodziców, powinien zagospodarować tym jakaś osoba z góry, która przeznaczyłaby te pieniądze tylko i wyłącznie na rozwój artysty czyli jakieś zajęcia dokształcające, może płyta, promocja, jakis instrument itp. A nie kupowanie domu dla rodziców...  😵

Wygrać to mógłby ten chłopiec co nawet nie doszedł do finału, który grał na fortepianie;]

kenna, ale co to jest za INNY talent? Pełno takich dzieci, owszem śpiewać umie i? Śpiewa dużo gorzej niż Kulawik, a Kulawik nie wygrała;]
Nie jest żaden INNY. Jest wyjątkowy, ale nie na skalę światową. Pełno jest takich dzieci, ale tych pełno dzieci nie było w tym programie. Śpiewa być może gorzej niż Kulawik, ale Kulawik nie była w tym samym finale, więc nie wiem po co to porównywać. Parafrazując Koniczkę, która odpowiedziała jak to jest że wygrywa się Mistrzostwa z wynikiem 60% - wygrywa się, bo po prostu inni są gorsi. Bo jeden
brzękał na gitarze i śpiewał pod nosem
drugi
grał na klawiszach i tylko trochę fałszował 
ogurek - PADŁAM, respect  :wysmiewacz22🙂.
Ja nie oczekuję od programu rozrywkowego tego, by był sprawiedliwy na miarę losowania Lotto. Nie oczekuję, że wychwyci największy talent ever w całej Polsce  🤔wirek: To jest telewizja, pomijając to, że nie wszędzie (jeszcze, całe  szczęście) dociera, to nie wiecie, że ona kłamie? W żyyciu nie wysłabym żadnego smsa na żadne głosowanie w tv. Ludzie wierzący w takie cuda zapłacili swoimi własnymi pieniędzmi za własne rozczarowanie. Nie rozumiem, czym się tak ekscytujecie.
ta mała mieszka w moich okolicach😉 kibicowałam kamilowi ale imo on już i tak wiele osiągnął, ma zespół, występują a ten program pomógł mu sie pokazać na szerszą skalę. te miliony odtworzeń na yt coś znaczą (sama to robiłam 😁 ) a dziewczynka ma mocny, superowy głos i może zrobić karierę, to dopiero jej początki więc może i dobrze, że wygrała. chociaż piotrka mi trochę szkoda bo chłopak jest świetny.
Nie wiecie może, czy lecą gdzieś powtórki 'dzień dobry tvn'?
Dzisiaj było Starguardmuffin (zespół Bednarka), chciałam obejrzeć. Jak na moje, mógł wygrać KAŻDY, ale nie ta mała.. 😵
ma być na stronie DD TVN... może wieczorem dopiero /= też nie widziałam a chciałabym, przez 3 minuty aż byli xD

i ogólnie weszłam dzisiaj na stronę DD TVN bo mi ktoś powiedział, że Bednarek wczoraj był. a to nieprawda, tylko fragmenty z kulis finału puszczali. na stronie jest.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się