8 na 10 śpiewa, liczyłam na zapowiedzi. czyli: ta rudoczerwona, mała co ma głos jak dorosła (obie z 1. półfinału), Jeszka, Bednarek, Lisiecki, Ejzenberg (tak to się pisze?), tak blondynka z dzisiaj, Me Myself & I. poza tym duet taneczny (rock akrobatyczny) i UDS. liczyłam dzisiaj na tę blondynkę i małą tańczącą, ale no cóż... a w finale, kolejno: Bednarek, Lisiecki, Jeszka. bo Bednarek jest bezkonkurencyjny! ogólnie to będzie rzeźnia, bo wszyscy śpiewają i to jak...
majeczka, jak dla mnie, Lisiecki jest taki... mdły. Bednarek ma energię, porywa wszystko i wszystkich! Kawecan, nie trać nadziei, pamiętaj, że są te wszystkie pseudorasta słity pt. "jak on się fajnie buja", "jaki on jest piękny" itepe. a słity mają słit komóreczki... i chyba nie muszę pisać, co dalej xD
Chcieliśmy najmocniej przeprosić wszystkich za sytuację w Bydgoszczy. Zarówno my, jak i Wy, zostaliśmy zapewnieni, że nie będzie najmniejszych problemów z miejscem. Kiedy przyjechaliśmy do klubu, prawdę mówiąc myśleliśmy, że po prostu nikogo jeszcze nie wpuszczają.
Podjęliśmy już kroki, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Przede wszystkim zmienią się nieco kluby, w których będziemy grali, dlatego śledźcie na bieżąco, czy koncert w Waszym mieście nie został przeniesiony gdzie indziej. Postaramy się także załatwić przedsprzedaż z właścicielami oraz informować Was, czy są jeszcze wolne miejsca.
Jeszcze raz najmocniej przepraszamy i liczymy na zrozumienie 🙂
Dziewczyny byłyście? o co chodzi?
Ano tak to jest, jak się wybiera do koncertowania brudną, małą i śmierdzącą Yakizę - w tym klubie nie ma nawet szatni, do kibla strach wchodzić, bo dziurawe drzwi ledwo wiszą na zawiasach. Ogólnie jedna wielka melina, nie chodzę tam zazwyczaj na koncerty ani żadne inne imprezy, chyba że naprawdę jest coś niecodziennego. Rzecz jasna się nie dopchałam, bo cała ulica była wypchana ludźmi po brzegi. 😉
no cóż, taka prawda. ale jak mają się przydać, to niech już sobie będą 😀 teraz nastąpił taki zryw na reggae, mnie też wzięło, ale słuchałam reggae już wcześniej... za miesiąc wszystkie słity zapomną, że w ogóle istnieje ktoś taki jak Bednarek, ale ci, których ta muzyka weźmie tak naprawdę, dalej będą słuchali jego i jego zespołu, i nie tylko (;
Facella ja reggae zaczęłam słuchać tak gdzieś w połowie wakacji. 😉 A wcześniej hip hop, potem zaczęłam reggae i teraz to jest taka mieszanka reggae i hip hop. 😉
No właśnie z typowaniem też problem osobiście Me Myself & I ale nie sądze żeby publiczność zagłosowała, zobaczymy co zrobi Bednarek i chyba jeszcze ta dzieczynka
Bardzo podobał mi się występ tej pierwszej dziewczyny (Patrycji?) - moja faworytka 😜 Lisiecki też fajnie zaśpiewał. Obydwoje byli świetni 😜
Małej wybrali znowu za trudną piosenkę. Nie mam tu na myśli jej możliwości wokalnych, bo głos ma świetny, ale sam utwór. To jest piosenka dla kobiety, i to kobiety z prawdziwym, dojrzałym głosem, tak jak Geppert, a nie dla jedenastolatki.
Bardzo mi szkoda akrobatów. Mieli cudowny, niesamowicie energiczny występ, jak dla mnie - rewelacja! Dobrze, że kontynuowali występ, jestem pod wrażeniem siły 😀
UDSom kibicuję od początku, bo mam tam dwie koleżanki, więc nie jestem obiektywna 🤣
W każdym razie podziwiam wszystkich za to, co zrobili i jak daleko doszli 😅
Przyznam się, że nie oglądałam MT właściwie w ogóle. Oglądam dziś finał i jakoś nikt mnie nie powala na kolana... Brakuje mi polotu, świeżości i tego, żeby powiedzieć WOW po obejrzeniu występu. No nic, oglądam dalej, ciekawe kto wygra...