[quote author=bajaderka-zorro link=topic=201.msg769222#msg769222 date=1289683105] bardzo się cieszę, że Kamil przeszedł 😍 ten głos... 😍 muszę ściągnąć płytę jego zespołu 😀
bardziej mu się przysluzysz jak KUPISZ a nie sciagniesz.... Wiesz, ze to jest nielegalne??? [/quote]
no o to chodziło, że ściągnę kupując, póki co to chyba normalna płyta nie będzie dostępna tylko mp3 w necie (do kupienia)
Jędruś jest dla mnie mistrzem ! Chciałabym się tak jak on ruszać chociaż to dzieciak! Jego występ na castingu - do I like to move it rozwalił mnie totalnie. A wczoraj - jak podniósł koszulkę i moim oczom ukazał sie napis ''SEKSI'' To już nie wiem co było dalej, bo odruchowo ukryłam ze śmiechu twarz między kolanami i....poryczałam się 🤣 Ze śmiechu! BEDNAREK- 👍 A Prokopowa zapowiedź UDS (?-nie wiem czy dobrze ) sprawiła, że prawie udusiłam się kawałkiem ciachaa 🙂 Facet od iluzjii zdecydowanie był lepszy na castingu - te sznureczki były woooooow a teraz była lipa (chociaż 2 numery mi się podobały - ze szklanką i cośtam jeszcze było)
Piosenkę o dramatycznym, prawdziwym wydźwięku zaśpiewał sobie jak "ptaszki śpiewają, pieski srajją...". Sorry, ale takie jest reggae. Gdyby jakiś metal to wykonał to by było darcie mordy, a jak Lady Gaga to kosmiczne fryzury, koślawe okulary i sukienka z mięsa.
Jak dla mnie ten mały szczyl podskakiwał tak bez sensu wyuczoną choreografię. Tak na równi z tym małym co walił w bębenek. Tylko, że ten starszy dwa razy, więc się dało przetresować trochę lepiej. Dobrze, że nie przeszedł. A panna od opery sama sobie strzeliła repertuarem w kolano. Ci co przeszli wczoraj moim zdaniem zasłużenie, chociaż bednarkowa interpretacja Claptona to taka trochę do dupy była. No ale śpiewa zajebiaszczo i tego mu nikt nie wydrze.
[quote author=bajaderka-zorro link=topic=201.msg769480#msg769480 date=1289719395] [quote author=bajaderka-zorro link=topic=201.msg769222#msg769222 date=1289683105] bardzo się cieszę, że Kamil przeszedł 😍 ten głos... 😍 muszę ściągnąć płytę jego zespołu 😀
bardziej mu się przysluzysz jak KUPISZ a nie sciagniesz.... Wiesz, ze to jest nielegalne??? [/quote]
no o to chodziło, że ściągnę kupując, póki co to chyba normalna płyta nie będzie dostępna tylko mp3 w necie (do kupienia) [/quote]
no bo premiera ma byc 16 czy 19 listopada (w nowościach jest napisane, nie pamietam wszystkich dat dokladnie) wiec dziwne ze nie mozna jej jeszcze kupic 😎 dla chcacego nic trudnego, mozna poczekac i kupic 😎
czy ktoś się orientuje w jakiej cenie były bilety na finał? bo teraz chciałam sprawdzić ale wszędzie informacja ze wysprzedane ale nawet nie ma cen.
feno, dlatego ja nie idę na koncert. wyobraź sobie ile tego tłumu napalonych fanek słuchających techno i popu będzie... btw. masz pięęęęęęęękną torbę (widziałam w szkole. akurat na naszym angielskim byłaś :P)
Eee, ja jestem duża dziewczyna, dam radę 😎 dzięki, nawet nie wiedziałam, że to Twoja klasa 😉 musisz mi się kiedyś objawić wszem i wobec, bo wciąż nie umiem Ciebie rozpoznać!
...a tak w temacie, to na serio jestem ciekawa, czy go tam tłumy groupies nie ściągną ze sceny i nie zgwałtują(klub melina, zero ochrony czy czegokolwiek w tym stylu, nawet szatni nie ma) 👀 niby taki sobie ,,Mam talent" a taką popularność mu nakręcił, że szok.
ano! rewelacyjny głos, mówię wam, jak nie wygra, to w pierwszej trójcy na pewno będzie! poza tym, oglądając te wywiady itepe stwierdzam, że jest czarujący 😀
a ja się dzisiaj dowiedziałam, że Bednarek koncertuje 17 Grudnia w Olsztynie 😅 super 😜 feno, to było całkiem poważnie 😉 bez wahania wpadaj! zaproszenie nadal aktualne 😎 zresztą daleko do mnie nie masz
Chcieliśmy najmocniej przeprosić wszystkich za sytuację w Bydgoszczy. Zarówno my, jak i Wy, zostaliśmy zapewnieni, że nie będzie najmniejszych problemów z miejscem. Kiedy przyjechaliśmy do klubu, prawdę mówiąc myśleliśmy, że po prostu nikogo jeszcze nie wpuszczają.
Podjęliśmy już kroki, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Przede wszystkim zmienią się nieco kluby, w których będziemy grali, dlatego śledźcie na bieżąco, czy koncert w Waszym mieście nie został przeniesiony gdzie indziej. Postaramy się także załatwić przedsprzedaż z właścicielami oraz informować Was, czy są jeszcze wolne miejsca.
Jeszcze raz najmocniej przepraszamy i liczymy na zrozumienie 🙂
Nie było mnie, ale wiem, o co chodziło 😉 Do klubu wpuścili tylko 100 osób, a przyszło jakieś 3-4 razy więcej... Za mały klub został wybrany na koncert 🙁
dobrze, że Chylińska jest sprowadzana przez jakiegoś kolesia ze schodów bo dzisiaj potknęła się i trochę zjechała. W jej stanie mogłoby to się skończyć niezbyt dobrze...
NA oficjalnej stronie Mam Talent napisali że z przyczyn niezależnych od producentów programu "Mam talent!" 🙂 I jest odpowiedz dlaczego http://kabarettenor.pl/aktualnosci/
czy ktoś pamięta uroczego, ok. 20 letniego, śpiewającego chłopaka z castingów? dłuższe włosy miał, ładnie śpiewał, taki raczej cichy i skromny. chyba go przepuścili wtedy, ale w półfinałach już go nie było. na pewno ktoś pamięta.