Forum towarzyskie »

Mam talent

chyba o to ze jak rozmawiał to tak podrygiwał jakby w rytm,  nie jeden hip hopowiec taka ma postawe jak sie rozmawia z nim ze sie tak buja
[quote author=bajaderka-zorro link=topic=201.msg769222#msg769222 date=1289683105]
bardzo się cieszę, że Kamil przeszedł  😍 ten głos...  😍 muszę ściągnąć płytę jego zespołu 😀

bardziej mu się przysluzysz jak KUPISZ a nie sciagniesz.... Wiesz, ze to jest nielegalne???
[/quote]

no o to chodziło, że ściągnę kupując, póki co to chyba normalna płyta nie będzie dostępna tylko mp3 w necie (do kupienia)
Jędruś jest dla mnie mistrzem ! Chciałabym się tak jak on ruszać chociaż to dzieciak! Jego występ na castingu - do I like to move it    rozwalił  mnie totalnie. A wczoraj - jak podniósł koszulkę i moim oczom ukazał sie napis ''SEKSI'' To już nie wiem co było dalej, bo odruchowo ukryłam ze śmiechu twarz między kolanami i....poryczałam się 🤣 Ze śmiechu!
BEDNAREK-  👍
A Prokopowa zapowiedź  UDS (?-nie wiem czy dobrze )  sprawiła, że prawie udusiłam się kawałkiem ciachaa 🙂
Facet od iluzjii zdecydowanie był lepszy na castingu - te sznureczki były woooooow a teraz była lipa (chociaż 2 numery mi się podobały - ze szklanką i cośtam jeszcze było)

😍

Piosenkę o dramatycznym, prawdziwym wydźwięku zaśpiewał sobie jak "ptaszki śpiewają, pieski srajją...".
Sorry, ale takie jest reggae. Gdyby jakiś metal to wykonał to by było darcie mordy, a jak Lady Gaga to kosmiczne fryzury, koślawe okulary i sukienka z mięsa.
bardzo sie ciesze, ze nie wybrali Jedrka, juz teraz woda sodowa mu uderzyla do glowy, tak jest dla niego zdrowiej 🙂

a UDC to jak na razie jedyny zespol taneczny, ktory mi sie podobal, rewelacja! 😀
Jak dla mnie ten mały szczyl podskakiwał tak bez sensu wyuczoną choreografię. Tak na równi z tym małym co walił w bębenek. Tylko, że ten starszy dwa razy, więc się dało przetresować trochę lepiej. Dobrze, że nie przeszedł. A panna od opery sama sobie strzeliła repertuarem w kolano.
Ci co przeszli wczoraj moim zdaniem zasłużenie, chociaż bednarkowa interpretacja Claptona to taka trochę do dupy była. No ale śpiewa zajebiaszczo i tego mu nikt nie wydrze.
[quote author=bajaderka-zorro link=topic=201.msg769480#msg769480 date=1289719395]
[quote author=bajaderka-zorro link=topic=201.msg769222#msg769222 date=1289683105]
bardzo się cieszę, że Kamil przeszedł  😍 ten głos...  😍 muszę ściągnąć płytę jego zespołu 😀

bardziej mu się przysluzysz jak KUPISZ a nie sciagniesz.... Wiesz, ze to jest nielegalne???
[/quote]

no o to chodziło, że ściągnę kupując, póki co to chyba normalna płyta nie będzie dostępna tylko mp3 w necie (do kupienia)
[/quote]

no bo premiera ma byc 16 czy 19 listopada (w nowościach jest napisane, nie pamietam wszystkich dat dokladnie) wiec dziwne ze nie mozna jej jeszcze kupic  😎 dla chcacego nic trudnego, mozna poczekac i kupic  😎

czy ktoś się orientuje w jakiej cenie były bilety na finał? bo teraz chciałam sprawdzić ale wszędzie informacja ze wysprzedane ale nawet nie ma cen.
Kamil Bednarek w DDTvn.  Kamil o swoim głosie, planach na piosenke i etc. 😉

ja to widzę Kamila w tym kawalku w finale  😀
#!
Kurczę, a mnie ten Kamil wcale nie rusza 😉
Pewnie dlatego, że ja nie lubię tej muzyki... chociaż głos ma fajny  🙂
Ha, w piątek obczaję pana Bednarka na żywo, bo koncertuje u mnie w mieście  😎 Obym nie zginęła stratowana w tłumie psychofanek  👀
feno, dlatego ja nie idę na koncert. wyobraź sobie ile tego tłumu napalonych fanek słuchających techno i popu będzie...
btw. masz pięęęęęęęękną torbę (widziałam w szkole. akurat na naszym angielskim byłaś :P)
Eee, ja jestem duża dziewczyna, dam radę  😎 
dzięki, nawet nie wiedziałam, że to Twoja klasa  😉 musisz mi się kiedyś objawić wszem i wobec, bo wciąż nie umiem Ciebie rozpoznać!
feno Ty lepiej wpadaj do mnie na Race w grudniu  🤣
Uważaj, żebym się nie skusiła  😁 🥂

...a tak w temacie, to na serio jestem ciekawa, czy go tam tłumy groupies nie ściągną ze sceny i nie zgwałtują(klub melina, zero ochrony czy czegokolwiek w tym stylu, nawet szatni nie ma)  👀  niby taki sobie ,,Mam talent" a taką popularność mu nakręcił, że szok.
ano!
rewelacyjny głos, mówię wam, jak nie wygra, to w pierwszej trójcy na pewno będzie!
poza tym, oglądając te wywiady itepe stwierdzam, że jest czarujący 😀
a ja się dzisiaj dowiedziałam, że Bednarek koncertuje 17 Grudnia w Olsztynie  😅 super  😜 feno, to było całkiem poważnie 😉 bez wahania wpadaj! zaproszenie nadal aktualne  😎 zresztą daleko do mnie nie masz
a w którym odcinku eliminacji Kamil występował? chciałabym przypomnieć sobie jak na castingu zaśpiewał bo w ogóle nie kojarzę  😁

edit: znalazłam

zdecydowanie ładniej w półfinale!  😅
szczerze? to bardziej podobało mi się, jak zaśpiewał na castingu, o rany, tak klimatycznie i w ogóle... mrrrr !  😍
Też chyba idę w piątek na Bednarka do Yakizy 😉. Biorąc uwagę jak to wszystko wygląda to może być ciekawie  😁
wpis z facebooka
StarGuardMuffin
Cześć!

Chcieliśmy najmocniej przeprosić wszystkich za sytuację w Bydgoszczy. Zarówno my, jak i Wy, zostaliśmy zapewnieni, że nie będzie najmniejszych problemów z miejscem. Kiedy przyjechaliśmy do klubu, prawdę mówiąc myśleliśmy, że po prostu nikogo jeszcze nie wpuszczają.

Podjęliśmy już kroki, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Przede wszystkim zmienią się nieco kluby, w których będziemy grali, dlatego śledźcie na bieżąco, czy koncert w Waszym mieście nie został przeniesiony gdzie indziej.
Postaramy się także załatwić przedsprzedaż z właścicielami oraz informować Was, czy są jeszcze wolne miejsca.

Jeszcze raz najmocniej przepraszamy i liczymy na zrozumienie 🙂

Dziewczyny byłyście? o co chodzi?
Nie było mnie, ale wiem, o co chodziło  😉
Do klubu wpuścili tylko 100 osób, a przyszło jakieś 3-4 razy więcej... Za mały klub został wybrany na koncert 🙁
dobrze, że Chylińska jest sprowadzana przez jakiegoś kolesia ze schodów bo dzisiaj potknęła się i trochę zjechała. W jej stanie mogłoby to się skończyć niezbyt dobrze...
Mam nadzieję, że dziś przejdzie P.Ejzemberg i Gosia  😀
kto zrezygnowal ,ze spiewa ta Kalina?
Taki komik o podwójnej twarzy 🙂
ooo jaaa szkoda  🙁 a ja na niego liczylam ....

moze ktos wie,czemu zrezygnował ?
NA oficjalnej stronie Mam Talent napisali że z przyczyn niezależnych od producentów programu "Mam talent!" 🙂
I jest odpowiedz dlaczego http://kabarettenor.pl/aktualnosci/
czy ktoś pamięta uroczego, ok. 20 letniego, śpiewającego chłopaka z castingów? dłuższe włosy miał, ładnie śpiewał, taki raczej cichy i skromny. chyba go przepuścili wtedy, ale w półfinałach już go nie było. na pewno ktoś pamięta.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się