kotlet to jak siodło było sprzedawane z rąk do rąk przez co miało kilku właścicieli to nie ma szans dowiedzieć się czy nie jest kradzione? W sumie kto by się bawił w informowanie producenta/dystrybutora, że siodło zostało sprzedane 🙄 A jak się mierzy rozstaw łęku? Jest taka możliwość? Czy może jest to wybite gdzieś na siodle?
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 czerwca 2014 07:17
Czemu niektórzy piszą, że jadą "na stajnie"? To jakiś regionalizm?
safie, też się z tym spotkałam, raczej niezależnie od regionu. To tak jak idę "na dyskotekę" - w kontekście stajni chyba błąd i tyle. Nie każdy Polak umie mówić po polsku 😉
safie, to jest byk, który notorycznie popełnia 50% społeczeństwa. Tak samo są NA sklepie, jadą NA Kraków (i nie chodzi tu o kierunek, a o samo miasto) i milion milion innych. :/ Ale wolę już to niż wszystkie wzią-ść, wtrafić czy włanczyć.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 czerwca 2014 09:37
strzemionko, zawsze jak czytam czy słyszę "jadę na stajnię" to mi po głowie chodzi "po co siedzieć na dachu?"
Jak ściągacie muzykę z YT? Ja zawsze korzystałam ze stron z konwerterem online, ale co jakiś czas mi nawalają, żadnego sprawdzonego programu nie znam, a nie chcę ściągnąć sobie na komputer jakichś śmieci przy okazji. 😉
Julka dc o samej muzyki mozesz wykorzystac youtube konwerter (wpisz w goigle, wyskoczy stronka) a do filmikow warto sciagnac u outube downloader 🙂 korzystam I jestem zadowolona 🙂
bawarka, żeby uzyskać najlepszą jakość trzeba zeskanować negatyw odpowiednim skanerem. Jeśli nie masz negatywu musisz skanować odbitkę. W dobrym labie lub drukarni powinni sobie z tym poradzić. Niestety analogowe amatorskie materiały fotograficzne raczej nie będą "tak dobre" jak współczesna cyfra jeśli chodzi o np ostrość.
[s]Jak wyszukać w necie informację o Lekarzach Świata w sensie lekarzy weterynarii, co jadą do Afryki opatrywać łapę lwu? [/s] Znalazłam: http://worldvets.org/
Dziewczyny! Na której ręce nosić zegarek, a na której bransoletki? Z reguły nosiłam na prawej Lilou + ze 2 inne, delikatne. Teraz dostałam zegarek, który raczej nie pasuje to moich bransoletek zbytnio i nie wiem, co na którą rękę założyć, jak wypada, jak nie wypada etc.?
Zegarek nosi się zwykle na przeciwnej ręce niż ta którą się posługujemy. Wyobraźcie sobie nosić zegarek na prawej ręce, trzymacie w niej kieliszek wina i ktoś pyta "która godzina" 😉