Igak, zawsze robił moim Michał Rojek ale mało teraz bywa na Lubelszczyźnie, może go złapiesz. Ostatnio koń wcale nie narzekał po Oliwii Górniak-Rycak, a on z tych co muszą mieć zęby robione idealnie w terminie i dobrze
Słuchajcie nie wiem czy dobry wątek ale czy ktoś z Wrocławia/okolic będzie na początku roku chętny na skorzystanie z usługi kardiologa? Planuje ściągnąć Panią Blankę Wysocką
Fokusowa, z Marią Adamowicz nie miałam styczności, ale Karolinę Radwańską bardzo polecam do spraw ortopedycznych - dokładna, rzeczowa, ma bardzo rozsądne i całościowe podejście.
Czy mozecie mi polecic jakiegos weterynarza, ktory podjalby sie sprawdzenia wynikow niemieckiego TUV. Chce obejrzec konia, ktory ma juz zrobione aktualne zdjęcia rentgenowskie i kliniczne badanie przed zakupem (zakladam, ze to TUV) podobno z bardzo dobrym wynikiem, ale mimo to chcialabym to jeszcze skonsultowac.
dziekuje
Witam, pilnie na dzisiaj popołudnie potrzebny wet z Rzeszowa i okolic do badania klinicznego 2 klaczy. 🙏 ktoś coś? Ja z drugiej strony polski nie znam nikogo.
ash, do Dr Jagusiak trzeba zawieźć - nie przyjmie wtedy? Jak nie to może ktoś od dr Zająca? Tylko nie wiem czy oni dojeżdżają, czy tylko stacjonarnie robią u siebie.
Czy ktoś poratuje mnie numerem do doktora Górskiego z SGGW? Najwyższa pora na zrobienie zębów a po zmianie telefonu straciłam połowę zapisanych kontaktów 🙄