Jak ktoś by mógł to ja poproszę fotki. Koleżanka jedzie moim kucykiem w amatorach skoki. Ja siedze 500 km od nich i przeżywam 🙁 Konio Nestor 50 na liście startowej na piątek;-) Będę wdzięczna [email protected]
A ja nawet zaminiłam dzisiaj słowko z POnia 🙂 tzn zamieniłam, jak zamieniłam bo mi wczoraj zdjęli aparat na zęby i strasznie seplenię z płytką :P Robin prześliczny, marzy mi się taki kasztan.
Niestety pogoda była okropna, ulewa masakryczna. Nie widziałam zadnego przejazdu. Mam w planie w niedzielę troszkę posiedzeić i pooglądac😉
Byłam dziś rano i na chwilke popołudniu. Mam łącznie jakieś 100zdjęć, ale niestety nie pokażę Wam nic dopóki mój internet nie odżyje :P Mam dużo zdjęć Replay'a (teraz już wiem, że i amazonki)-może jutro ich jakoś złapię.
Na Poni przejazd w uj się nie załapałam a skoki były chyba w mega-deszczu. Obiecuję nadrobić jutro i na finałach.
Jutro też się wybieram i będę też produkować zdjęcia,ale ogólnie rzecz biorąc poziom zawodników nie powala na kolana 🙂
W zeszłym roku też nie powalał 😀 Pamiętam jak chodizliśmy i marudziliśmy, że był murek 105 cm w finale - choć o dziwo potem wszystkie konie go skakały, hehe. Ogólnie to w zeszłym roku konie były lepsze od jeźdzców 😀iabeł: Ale fajnie było i tak.
Matko kiedy ja sobie w pełni sport z głowy wybiję 🙄 Znowu zaczynam żałować, że się wycofałam 🙄