A ja mam wielką prośbę, poszukuję cylindra na AMP...Nie chcę kupować nowego na jedne zawody, bo to koszt koło 200 zł minimum. Czy znacie kogoś kto chce sprzedać cylinder rozmiar 55-56 ? Jestem nawet skłonna zapłacić komuś kto by mi pożyczył cylinder na przejazd na AMP 🙁
Arimona no tak my w tym roku skazani na profi.. mysle ze niezupelnie sprawiedliwie aaaaaale - sprobojemy, tymbardziej ze jestesmy na miejscu 🙂 Ponius mysle ze sie jakos odszukamy 😀
P.S Dzisiaj już boksy dla Was wszystkich usatwiają 😅 P.S 2 A co z jakims spotkaniem? 😉
W stajni to raczej miejsca nie ma więc chyba wszyscy pojda pod namioty tzn część jest namiotowa (w korytarzem pomiędzy boksami) a część taka, że nie ma korytarza tylko same boksy z wyjściami bezpośrednio na zewnątrz.
No wlasnie Marta mi cos wspominała że się kontaktowałyście 😉 A spotkanie w sobote mysle ze jak najbardziej.
Z ciekawostek powiem jeszcze że w niedziele podczas finałów, z tego co wyczytałam na stronie wtwk, będzie też dzień wyścigowy... Co prawda piszą że wyścigi zaczną się o 13 czyli chyba planują do 13 wyrobić się z finałowymi przejazdami ujeżdżenia profi bo to zapewne bedzie leciało na dużym czworoboku przy torze (tak myśle choc moge sie mylic, moze ktos powie jak bylo 2 lata temu? Byly tez wyscigi w niedziele? ).
Niedziele Ujeżdżenie kończy się o 11.15 O godzinie 11.45 będzie się zaczynać prezentacja O godzinie 12.45 nie masz na przy torze przenosimy się na skoki Komunikat nr 5 na stronie www.azs.pwr.wroc.pl grembus
Arimona wcale nie jestem przekonana czy tak dobrze :P zalezy jeszcze dla kogo 😉
grembus wow no to szybko planujecie sie wyrobic. A powiedz mi finaly profi ujezdzenia jada wszyscy czy np pierwsza 10 czy tam 15? W Warszawie profi jechali chyba wszyscy a amatorow 20 najlepszych o ile dobrze pamietam :>