Forum konie »

AMP,MPSzW-wszystko o studenckich zawodach

W ogóle przydałoby się zrobić jakieś rendez-vous przy okazji zawodów bo nie jestem pewna czy wszystkich re-voltowiczow rozpoznam  😀

Faraa dziewczyny mądre pytanie zadają  😉
haha jakby co to ja pierwsza bylam :P
Jessy wrocławianka- może też się pojawi 🙂
haha jakby co to ja pierwsza bylam :P
Jessy wrocławianka- może też się pojawi 🙂

Jessy będzie będzie rozmawiałam już z Nią 😀
Od nas tez na bank bedzie ktos fotki cykac wiec widze profesionalnie obstawiona impreza😉

pozdrawiam
A ja mam wielką prośbę, poszukuję cylindra na AMP...Nie chcę kupować nowego na jedne zawody, bo to koszt koło 200 zł minimum. Czy znacie kogoś kto chce sprzedać cylinder rozmiar 55-56 ? Jestem nawet skłonna zapłacić komuś kto by mi pożyczył cylinder na przejazd na AMP  🙁
Ja też będę i też z aparatem. Można składać specjalne życzenia, ale moje zdj to raczej nie to, co faraa 😉

p.s.
jak ktoś nie ma gdzie przekimać to mogę pomóc, bo mieszkam 5min piechotą do partnic
edit: masz Pw.
No spotkanie rzecz dobra 🙂, jesteście tu przez kilka dni, więc postuluję jak najszybciej ustalić jakiś termin
Jeśli będę we Wrocławiu to w niedzielę wpadnę towarzysko to porobię też zdjęcia. Ale ponieważ nie jestem pewna czy będe, to nie obiecuję.
No spotkanie rzecz dobra 🙂, jesteście tu przez kilka dni, więc postuluję jak najszybciej ustalić jakiś termin

Zgadzam się😉
edit:
żeby potem nie było w tym wątku,a no wiesz widziałam Cię ale bałam się/nie chciałam/wstydziłam się/ etc. podejść  😉

Mnie pewnie można będzie spotkać w towarzystwie Amazonki* 🙂 hih
(no chyba,że nie będzie mogła mnie znieść,aaale i tak musze siwusa poznać) sesese
🙂 Help !  🙂

Czy ktos wie czy mozna jechac amatorow ujezdzenie w bezowych bryczesach i czapraku??))  plastron musi byc??

Wiem ze mozna w kasku, ja bede na pewno jechala w kasku,bo w koncu jestem skoczkiem, prypadkowo zupelnie startujacym ujezdzenie ;0)

P.S.: Jak bym ktos chcial , mamy jescze jedno mejsce w koniowoze  z warszawy do wroclawia na amp.  

2 amazonka

Startujesz?? Mam nadeje ze profi  😀iabeł:
jak mi sie uda korsika wyciągnąć z chaty to może też wpadniemy coś pofocić  😀
Kurcze zaczynam żałowac, ze jednak zrezygnowałam ze startu :P Wiedziałam, że tak będzie hehe.
a czy przy tej okazji będą też rozgrywane regionalki..? czy nie-studentom wstęp wzbroniony..
Nie ma nigdy regionalek przy tej okazji bo samych studentów jest całe stado.
Carmina, Ciebie to naprawdę wzięło na te zawody 😉. Możemy sobie pojechać pooglądać finały w niedzielę za to :p
Nawet nie wiecie jak żałuję,że nie jadę🙁Wszystko było ustalone,konie przyszykowane a tu d***;(
ja też jadę  😀
Arimona no tak my w tym roku skazani na profi.. mysle ze niezupelnie sprawiedliwie aaaaaale - sprobojemy, tymbardziej ze jestesmy na miejscu  🙂
Ponius mysle ze sie jakos odszukamy  😀

P.S Dzisiaj już boksy dla Was wszystkich usatwiają  😅
P.S 2 A co z jakims spotkaniem? 😉
ojej ile osób się zjeżadża 🙂 super wkońcu będzie można pooglądać konie na żywo

Pastela będziesz z Ilionem ?  😍

ps. Jeanne chyba jesteśmy sąsiadkami
jak będzie ładna pogoda no i obiektyw skołuje to pewnie też się pojawię  🙂
Ponius mysle ze sie jakos odszukamy  😀

P.S Dzisiaj już boksy dla Was wszystkich usatwiają  😅
P.S 2 A co z jakims spotkaniem? 😉

Z pewością tym bardziej,że poprosiłam Martę o luzakowanie.

Czyli będą namioty? a może część bedzię w stajni? wiesz coś moze?

a co do spotkania to może jakoś w sobotę? po konkursach/ w trakcie?

W stajni to raczej miejsca nie ma więc chyba wszyscy pojda pod namioty tzn część jest namiotowa (w korytarzem pomiędzy boksami) a część taka, że nie ma korytarza tylko same boksy z wyjściami bezpośrednio na zewnątrz.

No wlasnie Marta mi cos wspominała że się kontaktowałyście  😉
A spotkanie w sobote mysle ze jak najbardziej.

Z ciekawostek powiem jeszcze że w niedziele podczas finałów, z tego co wyczytałam na stronie wtwk, będzie też dzień wyścigowy... Co prawda piszą że wyścigi zaczną się o 13 czyli chyba planują do 13 wyrobić się z finałowymi przejazdami ujeżdżenia profi bo to zapewne bedzie leciało na dużym czworoboku przy torze (tak myśle choc moge sie mylic, moze ktos powie jak bylo 2 lata temu? Byly tez wyscigi w niedziele? ).
2 amazonka

to dobrze e profi 🙂 

a nie wiesz faktycznie jak tymi czaprakami? bialy musi byc,czy bezowy tez moze byc?? 

Niedziele
Ujeżdżenie kończy się o 11.15
O godzinie 11.45 będzie się zaczynać prezentacja
O godzinie 12.45 nie masz na przy torze przenosimy się na skoki
Komunikat nr 5 na stronie
www.azs.pwr.wroc.pl
grembus
Arimona wcale nie jestem przekonana czy tak dobrze :P zalezy jeszcze dla kogo  😉

grembus wow no to szybko planujecie sie wyrobic. A powiedz mi finaly profi ujezdzenia jada wszyscy czy np pierwsza 10 czy tam 15? W Warszawie profi jechali chyba wszyscy a amatorow 20 najlepszych o ile dobrze pamietam :>
Arimona wcale nie jestem przekonana czy tak dobrze :P zalezy jeszcze dla kogo  😉

Amazonka, dla Nas dobrze, mamy większe szanse 😀
Poniuś,  hahaha popieram 🙂
U nas będą większe cięcia ... ale to na razie w mojej głowie .... jeżeli chodzi o ujeżdżenie ...

Pozdro
No no  😀 za to moje w profi zmalały do okolicy zera  🥂 ale... jak sie bawic to sie bawic  😉 tymbardziej ze AZS sponsoruje  😁

grembus uuu to szkoda, a wieksze.. jak bardzo wieksze? Kiedy bedziesz wiedzial mniej wiecej?:>
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się