-edit- U mnie słonko się utrzymuje 🏇 Gdyby nie śnieg po kolana, to by była piękna wiosna. Ehhh.. Remont stajni, wiatka, zakładanie pastwisk....wszystko się przesuwa w czasie 🙁
Kastorkowa, zapytaj admina, moda, albo przeczytaj regulamin 😉 ja juz mialam kilka ostrzezen, raz wypowiedz moderowana za zdjecia 1024x768 i bez znaczenia, ze automatycznie byly zmniejszane.
U mnie temperatura na plusie, śnieg przestał padać. Pozytywne prognozy, że opady są tylko przewidziane do środy. Byłam z końmi na spacerze, pobiegałyśmy. Jestem zmęczona, czuje własne nogi.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 kwietnia 2013 15:06
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 kwietnia 2013 15:12
nie mialam innej fotki pod reka ;p juz wywalam pana Gienia 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 kwietnia 2013 15:22
no co Wy dziewczyny, to pupil mojego 6latka, a Wy 'stare baby' sie boicie? :P
boję się, wpadam w panikę, na widok dużo mniejszych jestem w stanie wyleźć na ręce osoby znajdującej się najbliżej, ewentualnie zaczynam płakać 😵
Wyczytalam dzis, ze ludzie tez moga brac EMy przeznaczone dla koni, a ze przejadlam sie masakrycznie postanowilam sprobowac... jakas godzine temu wypilam 5ml i autentycznie czuje sie znacznie lepiej. Chyba zaczne je pic regularnie. W smaku sa calkiem znosne, kwasne jak sok z porzeczek.
A na strzalki dla koni to prawdziwa rewelacja, wystarczy strzykawka wpuszczac w rowki i polac cala strzalke. Kiedys Grand mial straszne rowki w strzalkach, smierdzace, bolace, nic nie pomagalo. Po paru dniach stosowania emow zero zapachu, strzalka mocna, elastyczna. Po dluzszym czasie rowki zarosly. Sprobojcie, naprawde warto. Ja uzywam tych EMow Greenland, ale inne pewnie beda rownie skuteczne.
Też używam EMów na strzałki. Mój młody w ciągu 3 tyg ze stanu fatalnego został wyciągnięty do stanu idealnego. Co najważniejsze, problem znika dogłębnie, a nie tylko zalecza powierzchownie 😉 Ja namaczałam waciki i wpychałam w rowki.
carmina, ja biorę tu http://animalia.pl/produkt,21438,probiotics-pro-biotyk-em-15-1l.html Jak potrzebuję, to biorę litrowy ze względu na krótką przydatność po otwarciu. Stosowałam też na koniu koleżanki, który wycierał grzywę i działało. No ale..o ile się nie mylę, to jest osobny temat o probiotykach 🤣
stillgrey, nie da się ukryć, że ładnie to to nie pachnie 😵 Ale grunt, że skuteczne i konie o dziwo chętnie jedzą (właśnie skończyliśmy litrową buteleczkę.. 🙂😉