Forum konie »

własna przydomowa stajnia

No to mamy kwiecień  😂 Nie wiem czy się śmiać czy płakać  😵

rox, zdjecia wyszly piekne! 🙂
Tylko ciut za duże ..
Dorcysia, przecież są automatycznie zmniejszone? 😉
rox, Dorcysia, ma racje. Mozna wrzucac max 800x800. Zmniejsz poki mod nie zauwazyl, bo dostaniesz ostrzezenie 🙁
spoko już nie ma :P nie mam czasu zmniejszać  😁

-edit-
U mnie słonko się utrzymuje  🏇 Gdyby nie śnieg po kolana, to by była piękna wiosna. Ehhh..
Remont stajni, wiatka, zakładanie pastwisk....wszystko się przesuwa w czasie  🙁
Ale przecież te zdjęcia były okej. Zostały automatycznie zmniejszone, nic nie rozjeżdżało, więc nie rozumiem po co usuwać/zmieniać.
Kastorkowa, zapytaj admina, moda, albo przeczytaj regulamin 😉 ja juz mialam kilka ostrzezen, raz wypowiedz moderowana  za zdjecia 1024x768 i bez znaczenia, ze automatycznie byly zmniejszane.
ale tam było napisane, że" zdjęcia zostały zmniejszone, jeśli chcesz zobaczyć pełny obraz 1024x768 kliknij tu. ;p"
U mnie temperatura na plusie, śnieg przestał padać. Pozytywne prognozy, że opady są tylko przewidziane do środy. Byłam z końmi na spacerze, pobiegałyśmy. Jestem zmęczona, czuje własne nogi.
A ja zrobiłam dzieciom pierwszy skiring tej wiosny  🏇 Jest cudownie, słońce i oślepiający śnieg  😂
zdjecia sa automatycznie zmniejszane, ale i tak za wrzucanie powyzej 800x800 jest ostrzezenie
fuuuuuj!!!
stillgrey,ostrzega się  🤬
nie mialam innej fotki pod reka ;p juz wywalam pana Gienia 😉
nie mialam innej fotki pod reka ;p juz wywalam pana Gienia 😉

a ja o mało co zawału nie dostałam  😵
a już miałam odruch zadeptania monitora  😜
no co Wy dziewczyny, to pupil mojego 6latka, a Wy 'stare baby' sie boicie? :P
nie boję się- po prostu nie znoszę xxxx
no co Wy dziewczyny, to pupil mojego 6latka, a Wy 'stare baby' sie boicie? :P

boję się, wpadam w panikę, na widok dużo mniejszych jestem w stanie wyleźć na ręce osoby znajdującej się najbliżej, ewentualnie zaczynam płakać  😵
ej...nie załapałam sie ;/
co było?
Pająk, mniemam że ptasznik.
głupie stare baby  😂
Wyczytalam dzis, ze ludzie tez moga brac EMy przeznaczone dla koni, a ze przejadlam sie masakrycznie postanowilam sprobowac... jakas godzine temu wypilam 5ml i autentycznie czuje sie znacznie lepiej.
Chyba zaczne je pic regularnie. W smaku sa calkiem znosne, kwasne jak sok z porzeczek.

A na strzalki dla koni to prawdziwa rewelacja, wystarczy strzykawka wpuszczac w rowki i polac cala strzalke. Kiedys Grand mial straszne rowki w strzalkach, smierdzace, bolace, nic nie pomagalo. Po paru dniach stosowania emow zero zapachu, strzalka mocna, elastyczna. Po dluzszym czasie rowki zarosly. Sprobojcie, naprawde warto.
Ja uzywam tych EMow Greenland, ale inne pewnie beda rownie skuteczne.
Też używam EMów na strzałki. Mój młody w ciągu 3 tyg ze stanu fatalnego został wyciągnięty do stanu idealnego. Co najważniejsze, problem znika dogłębnie, a nie tylko zalecza powierzchownie  😉 Ja namaczałam waciki i wpychałam w rowki.
stillgrey, rox  - możecie podać linki do konkretnych produktów..?
http://www.emgreen.pl/hodowla,110.html ja kupuje ten, z reguly 5l, bo uzywam tez na sciolke, siersc itp. i podaje wiecej niz 40ml na konia.
carmina, ja biorę tu http://animalia.pl/produkt,21438,probiotics-pro-biotyk-em-15-1l.html
Jak potrzebuję, to biorę litrowy ze względu na krótką przydatność po otwarciu. Stosowałam też na koniu koleżanki, który wycierał grzywę i działało. No ale..o ile się nie mylę, to jest osobny temat o probiotykach  🤣
em15 tez kiedys mialam, ale smierdzial niesamowicie, ten moj pachnie owocowo.
stillgrey, nie da się ukryć, że ładnie to to nie pachnie  😵 Ale grunt, że skuteczne i konie o dziwo chętnie jedzą (właśnie skończyliśmy litrową buteleczkę.. 🙂😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się