Perlica, Dokładnie to samo pomyślałam 😂 Duży to nadałby się do zabawy dla kuca, a zapewne spokojny i nie gnębiłby kucynki. Tylko to takie czcze rozważania, bo zupełnie zgadzam się z diuk
Dodatkowo bałabym sie tak starego konia transportować w inne miejsce. Nie wiadomo jak długo jest w obecnej stajni. A widziałam nie jednego konia, który podupadał psychicznie, a następnie zdrowotnie przy zmianie miejsca 🙁
zembria, rozmiar 41 - jest na zdjęciu. Ale oczywiście trzeba się przeklikać przez wszystkie zdjęcia i mieć sokoli wzrok. Cóż inteligencja osób wystawiających zgłoszenia pozostawia nieco do życzenia...
Rude dwie, rozmiar buta… a obwód łydki? Wysokość buta? No chyba ze ten ktos lubi odpisywać na pierdyliardy wiadomości o szczegóły sprzedawanych przedmiotów 😉
Tajnaa, no nie wiem czy adekwatna, bo plandeki z Thermo Mastera to z koleżanką kupujemy po 220-250 złotych. Mam też 150 gramów za 230. To nie Felix Buhler, to Thermo Master i to 600D, czyli ich słabsza derka. :P A to jeszcze do prania, które też kosztuje.
Ale cóż, każdy ma prawo dać swoją cenę.
Polar tak łapie wściekle, że wystarczy chwila na koniu I tak to wygląda.
Sama mam taką jedną na polarze, w takim stanie, że wywalić jeszcze trochę szkoda, a prać w profi pralni za 70zł też mi szkoda i właśnie myślę, co z nią zrobić 😂 Może reaktywują u nas na stajni pralkę to dam jej szansę... najchętniej bym komuś opchnęła jak jest, na dotyrkę, ale pewnie wylądowałabym w tym wątku 😝
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 27 marca 2023 13:56
Dziewczyny, taki polar nabity futrem fajnie się magic brush-em czyści. Ja też mam jedną taką i elegancko to schodzi, tyle ze trzeba rozłożyć na płasko i na kolankach jechać ;P
Jenyyyy widzieliście filmik reklamowy True Rider? https://fb.watch/jzLzlIMkVd/
Kurczę, myślałam że takie makijaże to już przeszłość, takie tapety szpachlą nakładane. Młode, ładne dziewczyny, a makijaż z wczesnych lat 2000 wszystko psuje.
Mi się w ogóle nie podoba kierunek, w którym poszli 🙁 Ze starych kolekcji mam sporo ciuchów, a te nowe kompletnie do mnie nie mówią... takie trochę tandetne i jak dla 13-latek.
Czekałam na te nowe bluzy, bo moje już zatyrane życiem, ale zostaje kupić jakąś ze starej kolekcji, tylko nową 🤷