[[a]]https://m.olx.pl/d/oferta/sprzedam-ogiera-CID103-IDKEvZ0.html?reason=hp%7Ccf_rescored[[a]]
Że ten koń jeszcze chodzi...
edit. nie wiem dlaczego link taki dziwny się robi i nie działa. W edycji wygląda normalnie, jak kliknę "zapisz" to się zmienia i pojawiają te nawiasy :/
Ja pier.... a jaka jest szansa, że te "fundacje" same sobie takie ogłoszenia wstawiają... rękami innych ludzi, czy coś w tę mańkę. Bo ja nie wierze, że jest inaczej.
Ja nawet nie wiem jak to skomentować. Moim zdaniem fundacja tylko wystawia się na pośmiewisko udostępniając takie ogłoszenie. Przecież to widać na pierwszy rzut oka, że to jest niepoważne. Dramat.
Trochę to śmieszne dla mnie, jakby to sam fakt anglezowania podstawiał konia i sprawiał, że zaczyna on "falować" grzbietem 😅
I te teksty "uważaj, rozmawiasz z mistrzem, który doświadcza zjawiska amnezji swojej zajebistości" :P
Tak mi się to trochę kojarzy z tymi innymi reklamami o cudownych środkach na odchudzanie czy inne takie, czyli jak naciągnąć ludzi i pokręcić im trochę niejasnych haseł
mybay, mój wzrok zatrzymał się na tłustym "Paula Belasika"...i szkoda, że autor nie zrozumiał jednak o czym Belasik pisał, bo nie o robieniu dźwigni udami na 100%, chociaż w opisie używał metafory przyrównując dolną cześć ciała do pala wbitego w ziemię.
Jestemzlasu jak mnie wkur..ją takie bachory bezproduktywne. Dziś właśnie niestety musiałam użyć sporej ekspresji werbalnej w stosunku do dwóch gwiazd (nowe paszcze, tych jeszcze nie widziałam), bo w pewnej chwili gdy sprzątałam boks dotarło do mnie, że jestem nagrywana zza winkla, tak niby od niechcenia trzymanym w łapie telefonem. Sprytnuisieńkie.
Więc może za chwilę będziecie w ogłoszeniach podziwiać mój zad nad taczką z gównem jako ofertę "szukam pracy stajennego"... czy cokolwiek równie kreatywnego, co przyjdzie do głowy... Bo nie ogarniam po jaką cholerę nagrywać " z tajniaka" ludzi w stajni przy typowych stajennych pracach.
kotbury, może zbierają materiały do webinaru "jak dobrze wyrzucać gnój" i stwierdziły, że masz wzorcową technikę 😉 A tak serio to nie wiem po co robić to i te ogłoszenia.