xxagaxx, A czy to ma mieć dno? Widziałam w stajniach takie paśniki z opon wielkich (z ciągników, koparek itp.) Tylko wtedy nie ma dna, a do tego dla bezpieczeństwa dobrze górny rant wyciąć, otworzyć jakby górę całą.
Czy ktos ma siatkę duża na siano firmy Waldhausen
wykonana z wytrzymałego materiału
wielkość oczek: 4,5x4,5cm rozmiar 150/80 ?
Ona jest faktycznie spora?
Czy ktos sie orientuje czy dostepny jest jakis numer kontaktowy do producenta siatek Piece of Hay?
Zamowilam sietke 7go stycznia przez messenger, kontakt był bardzo płynny i szybki.
Obecnie probuje sie skontaktowac od 2-3 dni (email, messenger zeby dowiedziec sie co z moim zamowieniem) a tu brak odpowiedzi.
Probowalam kilkukrotnie - wiadomosc na messenger przeczytana a tu dalej brak kontaktu mimo prosby.
A ja nie jestem zadowolona z tych niebieskich waldhausen.
Może są fajne gdy ktoś ma kostki.
Jednak przy napełnianiu sianem z balota ten kiszkowaty kształt trochę utrudnia, nie wchodzi do nich tak dużo jak do klasycznych okrągłych siatek.
Moimi ulubionymi były busse pfrofesional, tam się dało naprawdę napchać gigantyczną ilość siana.
Te siatki mają supełki. W połączeniu z małym oczkiem nie jest to najlepsza opcja dla uzębienia końskiego (zakładając, że jakąkolwiek siatka jest dobra). Symar uszyje wam wszystko na dowolny wymiar z dowolnym oczkiem bez supełków.
Potwierdzam, Symar ma świetne siatki, ja potrzebowałam dużych oczek bo kobyła ma eorth, a stoi na trocinach i marnuje siano luzem. Mam od nich wielką siatkę gdzie mieści się cała duża kostka siana oczka mają 10 cm
Sankaritarina, tak, dokładnie. Siatki z małym oczkiem powodują wyrywanie siana, co prowadzi do spięć w okolicy głowy i szyi, a w szczególności w obrębie potylicy oraz w stawie skroniowo-żuchwowym. Jeśli oczka łączone są supełkami to dodatkowo koń próbując wyrywać siano przez małe oczka trafia zębami na te supełki.