Forum konie »

Maści i odmiany

Pursat i jak tu nie kochać tych koni?  🤔  😍 💘
Maści to one mają obłędne! javascript:void(0);
Biegające złoto 😜 🙇 Ciekawe jaka cena za tego pana 😁
Pursat - przepiękny! 😍
dodzilla, jest warty kupę pieniędzy, ale wątpię, żeby był na sprzedaż. 🙂
Pursat, ja za swoje trzy życie bym sie nie dorobiła ta takie cacuszko. I domyślam się że nie na sprzedaż, sama bym takiego nigdy nie oddała 😜 Taka ludzka ciekawość po prostu 🙂
Jak Pursat wstawi konia to ja potem tydzień spać nie mogę.
Edzia, brakuje mi przycisku "Lubię to" 🏇 A ja sobie właśnie ustawiłam to złote cudo na tapecie w telefonie. Ale żeby nie offtopować. Jak znajdę siłę żeby się zwlec z łóżka to obfocę mojego konia-krowę 🙂 Dość ciekawą odmianę ma na ryjku, no i wygląda jak krowa 😀
dodzilla, na szczęście taka maść wcale nie jest rzadka u tych koni, a ceny niektórych bywają bardziej przyjazne. Posiadanie podobnego cuda wcale nie musi kończyć się na marzeniach. 🙂

edzia, ale to przyjemna bezsenność, możesz śnić o nim na jawie. 😁
Jakbym Ahała na moje pastwiska puściła to kto by go złapał!!
Sam by do Ciebie przychodził. 😀
[CIACH] ogierek cremello z odmianami 4 nóg i łysiną
i zupelnie przypadkiem to jest link do twojego fotobloga, i jeszcze wiekszym, calkowitym przypadkiem pod zdjeciem jest podpis "na sprzedaz"?
chcesz pokazac konia- wstaw samo zdjecie.
Flamenco
A to co za maść? Wpisane, że izabelowaty, ale cały jest w jednym kolorze...

Skaner-A, ten źrebol wygląda jak moje marzenie z dzieciństwa  😍
Aga nie ma przeciwskazań aby Twoje marzenie się spełniło  😉
Skaner-A, ale masz jeszcze jakieś treści do umieszczenia na forum, czy wpadasz tu tylko z akwizycją?
Quanta, jak tu już wpadłaś... To pokazałabyś może znowu tego nieziemskiego kuca? 😍 Maścią podobny to tego Pursatowego tekińca? :kwiatek: Bo zdjęcia w twojej galerii znam na wylot, a może coś nowego masz?
Quantanamera, akurat ten temat w 100% dotyczy mojej hodowli ponieważ 100% moich koni to konie izabelowate, cremello,wszystkie  z odmianami , taki moje hobby i pomysł na hodowle koni kolorowych 🥂
[quote author=Skaner-A link=topic=1848.msg1480594#msg1480594 date=1343908541]
Aga nie ma przeciwskazań aby Twoje marzenie się spełniło  😉
[/quote] Oj, niestety są. Może w przyszłym wcieleniu, albo jak wygram w totka 😉

Pursat, Ty weź zaprzestań umieszczania tych tekińskich piękności, bo w niedługim czasie ja stracę wzrok, a klawiatura padnie w skutek zaślinienia  💘 😉
Co ja poradzę, jak siedzę głównie w tekińcach, a tu co drugi ma zjawiskowe kolory? 😁

dodzilla, quantowy kuco ma też maść podobną do mojego ex w wersji letniej:

.
mam 3 konie maści cremello gdzie wyraźnie widać odmiany na 4 nogach i łysinkach, odmiany sa bardzo widoczne i oczywiście są oznaczone w paszporcie konia
Skaner-A źrebaka z tego zdjęcia nazywasz cremello?
ulcia_jg myślę że chodzić może raczej o jego matkę
Ale to nie jest matka ze źrebakiem, tylko dwa źrebaki z różnych roczników. Przynajmniej ja tak zrozumiałam. 😉
Jeśli tak to chodzi pewnie o tego większego.
ten wiekszy ma 15mies i jest cremello po rodzicach izabelowatych, a ten mniejszy ma 4mies i jest po klaczy cremello a tatuś to kasztan
Skaner-A, zgadza się, dlatego myślę, że miałbyś masę ciekawych zdjęć do pokazania, albo ciekawych uwag do podzielenia się. Ja bym z dużą chęcią poczytała. A tu kolejny post z grubsza sprowadzający się do "spójrzcie konik - możecie go kupić". 🙁

dodzilla, kucol nie mój, no i od sierpnia już w innej stajni, bo ja wyjeżdżam się lada chwila trenować...
Ale prawdę mówiąc liczę tam na pojeżdżenie na innym ciekawie umaszczonym koniku 😉

Złotego zdjęć mam bardzo dużo, będę sukcesywnie wrzucać, tutaj takie, które mam pod ręką, w stępie pod koleżanką. Niestety pogoda przedburzowa, więc kuc się nie świeci 🙁

Ale ten drugi zwierz też się będzie do wątku nadawał - wątrobiany, z metalicznym połyskiem, a malowany tak, jakby w Praktikerze promocja na farby była 😉

obiecany wynalazek. cyprys matka cerkwica, ojciec vip

jako zrebie, byl bardzo wyraznie jasnieszy w strone zadu.
i jedno zdjecie- ten sam ojciec matka fraza

jasny kasztan z konopiasta grzywa, malowany na 4.

fot. agnieszka paradowska
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się