Forum konie »

kącik skoków

Kto się wybiera do Poznania? Startować, kibicować, fotografować? Proszę trzymać kciuki za Trenera i Obsesję 😅 fajnie by było, jakby się też do jakiejś galerii zdjęć załapali, jadą najwyższy konkurs.
Facella, ja będę w piątek. Kiedy ma start ?
Kto w tym roku 26-28 czerwca śmiga na Galkowo Masters?♡
Facella, ja będę w piątek. Kiedy ma start ?

Konkurs zaczyna się o 17.30, nie wiem o której dokładnie będzie startował.
Koniomaniak, istnieje szansa, że ja z Fidelem 😉
Facella , ale w piątek właśnie?  Podaj nazwisko, to może uda mi się coś nagrać 🙂
A do Warki ktoś się wybiera?  👀

Hmm? Nikt?  👀
Tak, w piątek, Jarosław Poręba i Obsesja, czterogwiazdkowy konkurs. Tylko coś go nie widzę na listach startowych na jutro... Pewnie się spóźnił na weta 😵
Do Warki to jadę na początku lipca 😉
Ja też, pooglądać i pomarzyć 😉 Ale tak po cichu liczę, że może kogoś jednak spotkam w ten weekend...
Odpowiedzi z Damaszki nie dostałam, więc pytam Was - opłaty za startowe i wpisowe robicie na to samo konto, co za boksy?
z Poznania nie ma nigdy transmisji nie?
jest przecież  😀
no właśnie szukałam na świecie koni, ale mi ta strona na mojej przeglądarce działa jak chce, może mi ktos podlinkować?
http://www.csi4.pl/pl/video.html 
tutaj chyba będzie  😉
lovesunrise, ja płacę na miejscu  gotówką. 
dzięki
i można nawet obejrzeć poprzednie konkursy  😀
Ale masakra dzisiaj w DR w Poznaniu  🤔 Na tle pozostałych Trener wypada bardzo dobrze z dwiema zrzutkami i spóźnieniem, wczoraj jedna zrzutka i oczywiście spóźnienie. On zawsze ma czas  😁 konkurs jeszcze trwa, ale szanse na wejście do finału ma naprawdę nikłe... Może jakby się nie spóźnił albo pojechał z jedną zrzutką dzisiaj...
Właśnie oglądam DR, faktycznie masakra.
No jak będą TAK jeździć, jak ostatnia piątka, to faktycznie się Trener na finał załapie  😁
niedzielne GP z Poznania o 11:25 na żywo w TVP1, tak powiedział pan komentator 😉
Miało być od początku w TVP Sport, a na jedynce dopiero od 13. Tak czy owak nie będę oglądać, jestem na zawodach od rana (nie w Poznaniu).
Facella mam fotki trenera jakby co  😉
Wiem, widziałam już jedną :kwiatek: dam znać jego córce, ona prowadzi nasz fanpage, może będzie chciała kupić 😉
Boże jechanie zawodów przy 34 stopniach w cieniu to coś strasznego 🙁 Trafiły mi sie przejazdy w samo południe...

Wrzucam fotki i filmik z lepszego przejazdu, z pierwszego nie mam nagranej pierwszej połowy, tej gdzie miał miejsce np ten uroczy skok ze zdjecia.... Aleee zadowolona jestem 🙂

gdzie można obejrzeć zdjęcia z Poznania?
anil22

Widziałam na fb KiR  CSI4* Poznań 🙂
Mam okazje nabyć klacz po Etrnity's Breath, powiedzcie mi jak te źrebaki po nim??
Kto się wybiera do Starej Miłosnej 28 czerwca? :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się