Forum konie »

kącik skoków

Klami, startowałaś na hipo jak były HZO i eliminacje do HPP? Widziałam takiego pięknego karego konia (nawet mam zdjęcia 😉 ) i zastanawiam się czy to Ty 🙂
crazy, pisałam o skoczkach marudach. WKKWiści nie marudzą bez względu na pomorskość, zachodniopomorskość czy nawet całkiem mało-polskość ;-)

A Kamil nie marudzi bo go całe życie kierowca zawiózł i przywiózł!  Z całą sympatią
😁

ale jak chcesz, to ja cię mogę tym twoim pięknym koniowozem też wozić 🤣 tylko prawko sobie zrobię 😉
Czasem to bym chciała.  W sobotę lecę na niemcy - z 1300 km w dwie i w czwartek już na Strzegom,  ratunku!  A Vito nadal nie żyje
crazy, ale przywozisz kolejnego konia? 🤣

gdzieś mi mignęło, że znalazłaś silnik?
Constantia, fajne sa takie konie. Ambitne. 😉

Libeerte, startowałam na HPP, Małą Rundę. Smoku jest skary malowany, wystepujemy na brązowo-złoto (jedynie mój czarny kask sie wyłamuje), charakterystyczne są chyba moje złote strzemiona. 😉
Klami, no to jednak nie wy, bo na MR mnie nie było 🙁
Klami - bardzo mi się Twój koń podoba. Może juz pisałaś, ale powiedz proszę co to za papier  i skąd takiego kupić :P

anai - jak zawsze Szarak bardzo fajnie. Super patrzeć jak się rozwijacie. Obserwuję Was od początku Waszej wspólnej kariery i uważam, że to bardzo fajnie prowadzony młodziak. On ma teraz 5 lat? Bardzo jestem ciekawa co z niego wyrośnie 🙂
Wizja, dziekuje w imieniu Smoka. Smoku to Chico's Boy - Piano II ( Pilot) hodowla http://www.stall-ramsbrock.eu/
Mam pytanko, gdzie znajdę listy startowe i wyniki z tego weekendu w Jaszkowie?
Perlica tutaj: klik  😉 tylko widzę, że dziś coś mają problem z siecią, ale może jak naprawią to i wrzucą z dziś. 😉

edit: o widzę, że wyniki z dzisiejszego P są, a z LL i L brak. 😉 nie wiem o co chodzi.  👀
gryglodor, dzięki  :kwiatek:
[quote author=Ktoś link=topic=18.msg2317856#msg2317856 date=1426713824]
crazy, ale przywozisz kolejnego konia? 🤣

gdzieś mi mignęło, że znalazłaś silnik?
[/quote]
Jak sprzedam jednego to od razu przywiozę innego.  A silnik jest Ale jeszcze nie chodzi  😲
BlueHorse, to była Twoja pierwsza Nka dziś? bardzo bardzo ładny parkur - super gratulacje  😅 :kwiatek: 🏇

crazy Koniczynę sprzedałaś? 👀
Tak moja i kobyły pierwsza 🙂 Przy tym jak wygląda mój styl przy dojazdach do przeszkód (szczególnie moje "łapeczki"😉 w Nce chyba było chyba całkiem przyzwoicie :P

A Ty tylko Nkę? 🙂 Tez jedna zrzuteczka 🙂
też tylko Nkę 😉 głupią zrzutkę zrobiłam, zamiast skakać skosem, na siłę prostowałam i zostawił nogę...to już się przestałam ścigać 😉

a Twoje N super, miałam nawet głupie wrażenie, że ta zrzutka na jedynce sprawiła że ciśnienie z Ciebie zeszło i pojechałaś już jak po sznurku 🙂
orientuje się ktoś czy Kwidzyn ma jakiś panel zgłoszeniowy czy może przez maila? bom ślepa  👀
lovesunrise, do Kwidzyna wysyła się zgłoszenia mailem 🙂 stado3@wp.pl - jest w propozycjach.
Dziękuję!
Co tam się wydarzyło w Jaszkowie? Trener coś mówił o pożarze stajni 😲 na świecie koni znalazłam tylko krótką wzmiankę. Czy komuś się coś stało, nie ucierpiały żadne zwierzęta?
Facella, konie szybko wprowadzono. Powstal nawet watek na rv, ale chyba za duzo osob tam sie nie wypowiedzialo
Na szczęście nikomu nic się stało, bo reakcja była błyskawiczna.
Ja wrzucę moją wakacyjną kobyłę z L 🙂 mam nadzieję, że niedługo znowu zagościmy na jakiś zawodach 🙂

Filmowe podsumowanie kilku ostatnich weekendów
Karaluch MRF
debiut Krowy w GP
Ostatnie z Pietrzykowa, teraz przerwa do odwołania z powodu kontuzji piątej nogi  🤔wirek:
Pomocy, macie jakaś radę co zrobic zeby przy ładowaniu noga była z przodu? (Ładowanie na strzemiona), po zmianie trenera w koncu ktoś na to patrzy i mnie pilnuje, ale ciezko mi to wychodzi i ciagle ładując lecę na przód przez co jak jest juz większa przeszkoda to wymiękam bo sie boje ładowania  😵 🤣
Pomocy, macie jakaś radę co zrobic zeby przy ładowaniu noga była z przodu? (Ładowanie na strzemiona)

ładowanie czego?  😂
[quote author=mrowka004 link=topic=18.msg2323828#msg2323828 date=1427403339]
Pomocy, macie jakaś radę co zrobic zeby przy ładowaniu noga była z przodu? (Ładowanie na strzemiona)

ładowanie czego?  😂
[/quote]
Zmieniałam 4 razy i w koncu słownik wygrał  👍 🤦 lądowaniu miało być.
mam pytanie dotyczące formalności- kiedyś było coś o zawodach towarzyskich- że zawodnicy z licencją nie mogą w nich startować. Czy to weszło w życie? czy dotyczy to tylko zawodów towarzyskich, czy też konkursów towarzyskich rozgrywanych na zawodach regionalnych? czy jak nie mam wykupionej tegorocznej licencji to mogę pojechać konkurs towarzyski na zawodach regionalnych?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się