Klami, startowałaś na hipo jak były HZO i eliminacje do HPP? Widziałam takiego pięknego karego konia (nawet mam zdjęcia 😉 ) i zastanawiam się czy to Ty 🙂
Libeerte, startowałam na HPP, Małą Rundę. Smoku jest skary malowany, wystepujemy na brązowo-złoto (jedynie mój czarny kask sie wyłamuje), charakterystyczne są chyba moje złote strzemiona. 😉
Klami - bardzo mi się Twój koń podoba. Może juz pisałaś, ale powiedz proszę co to za papier i skąd takiego kupić :P
anai - jak zawsze Szarak bardzo fajnie. Super patrzeć jak się rozwijacie. Obserwuję Was od początku Waszej wspólnej kariery i uważam, że to bardzo fajnie prowadzony młodziak. On ma teraz 5 lat? Bardzo jestem ciekawa co z niego wyrośnie 🙂
Tak moja i kobyły pierwsza 🙂 Przy tym jak wygląda mój styl przy dojazdach do przeszkód (szczególnie moje "łapeczki"😉 w Nce chyba było chyba całkiem przyzwoicie :P
Co tam się wydarzyło w Jaszkowie? Trener coś mówił o pożarze stajni 😲 na świecie koni znalazłam tylko krótką wzmiankę. Czy komuś się coś stało, nie ucierpiały żadne zwierzęta?
Pomocy, macie jakaś radę co zrobic zeby przy ładowaniu noga była z przodu? (Ładowanie na strzemiona), po zmianie trenera w koncu ktoś na to patrzy i mnie pilnuje, ale ciezko mi to wychodzi i ciagle ładując lecę na przód przez co jak jest juz większa przeszkoda to wymiękam bo sie boje ładowania 😵 🤣
[quote author=mrowka004 link=topic=18.msg2323828#msg2323828 date=1427403339] Pomocy, macie jakaś radę co zrobic zeby przy ładowaniu noga była z przodu? (Ładowanie na strzemiona)
ładowanie czego? 😂 [/quote] Zmieniałam 4 razy i w koncu słownik wygrał 👍 🤦 lądowaniu miało być.
mam pytanie dotyczące formalności- kiedyś było coś o zawodach towarzyskich- że zawodnicy z licencją nie mogą w nich startować. Czy to weszło w życie? czy dotyczy to tylko zawodów towarzyskich, czy też konkursów towarzyskich rozgrywanych na zawodach regionalnych? czy jak nie mam wykupionej tegorocznej licencji to mogę pojechać konkurs towarzyski na zawodach regionalnych?