Dla mnie to jakaś farsa i totalnie niepoważne traktowanie zawodników. Chcieliśmy wziąć do Sopotu koniowóz koni (8 sztuk). Jeszcze do wczoraj chcieliśmy przyjechać. Ale dla mnie zachowanie organizatorów jest śmieszne (tydzień przed zawodami NADAL nie ma propozycji, wczoraj o 12 informacja, że zawody się odbędą, a o 15, że jednak nie. Dzisiaj info, że zawody jednak są, ale propozycji nadal nie ma). Nie przyjedziemy.
Dziewczyny nie straszcie, błagam. Najbardziej zabawny jest fakt, że wczoraj byłam OSOBIŚCIE na hipodromie i dostałam informację, że zawody są OSTATECZNIE ODWOŁANE.
Tzn. z tego co udało mi sie ustalic to organizator zawody odwołał. Natomiast z racji, że wielu osobom zależy na tym by jednak w tym terminie zawody niejako "na miejscu" się odbyły, to powstało cos na wzór pospolitego ruszenia, które chce te zawody jednak pociagnąć.
Klami, a wiesz o której się zaczynają? Nie są w stanie zapewnić boksów, ok w sumie zrozumiałe, skoro budowa w tle, ale... to, co ludzie będą konie nocować w trailerach albo jako jednodniowe przyjadą.
Teraz na serio. Dla mnie to jest brak elementarnego szacunku dla ludzi. Dla zawodników, trenerów, hodowców, widzów. To jest jawne robienie z ludzi debili, brak jakiejkolwiek odpowiedzialności i profesjonalizmu. Żałosne, żenujące i niedobrze mi się robi.
Dzięki, zdążyłam już sprawdzić fb. A cały dzień myślałam, jak tu sobie sobotę z dzieciakami zorganizować, wracam po pracy do domu, chcę zgłoszenie wysyłać, a tu niespodzianka!
A gdzie są propozycje zawodów w Szwadronie? Bo w kalendarzu WMZJotu chyba nie ma, albo nie wiem jak szukać 🙂. W ogóle jakie tam są zawody, podłoże, organizacja, wszystko ok? Bo mamy dobrą prostą drogę z Białej, jak się rozhulamy na A2 to dobrze by się jechało pod Warszawkę 🙂.