Ktoś widział przejazd Ahlmanna ? Widizałam parę Ahlmann/Code One jeszcze nie tak dawno live i zachwycali. Żałuję, że im się nie powiodło. A Beezie Madden - cóż tam się działo ?
Ale przeszkody czadowe, zwłaszcza ten mur w kształcie autobusu. 😀 A chyba najwięcej trudności sprawia ten potrójny szereg, z tego co zauważyłam na nim jest najwięcej błędów.
crazy zaraz beda 😉 wyglada na to , ze po wczorajszych kwalifikacjach podzielili zespoly na 2 grupy - slabsza startuje teraz a mocniejsza po niej - Niemcy, Szwedzi, Belgowie, Szwajcarzy, Holendrzy i Francuzi zaraz zaczna starty 😉
Bleeee - po tygodniach nieobecnosci znowu sie pojawilam - 😵
Ktoś widział przejazd Ahlmanna ? Widizałam parę Ahlmann/Code One jeszcze nie tak dawno live i zachwycali. Żałuję, że im się nie powiodło. A Beezie Madden - cóż tam się działo ?
Beezie Madden wczoraj eliminacja - dwa nieposłuszeństwa na drugim członie szeregu tego z kółkam olimpijskimi, za pierwszym razem bardzo blisko jej wyszło do pierwszego członu do stacjonaty i wykręciła przed okserem, za drugim juz lepszy pierwszy człon ale zatrzymanie przed drugim...