Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

zembria, no ja mam takie super z dekoltem w łódkę, dobrze leżą, żałuję że nie wzięłam z 10 kompletów, miałabym do końca życia 😅
madmaddie, - one czasem wracają, więc warto obserwować lub sprawdzić na stronie 😉
Sprawdzcie sobie online sklep lidla 🙂 Tam wiekszy asortyment i nie trzeba zawsze polowac :P
budyń, ja biorę ino czarne, co jakiś czas sprawdzam, teraz widzę że są, ale czarny wyszedł
budyń, Łoo no ja nawet nie pomyślałam o tym, żeby stacjonarnie iść 😅 Mam alergię na robienie zakupów.
madmaddie, Dzięki, zamówiłam właśnie z 6 różnych 🙂
A podlinkujecie o której chodzi? 🙂
faith, bluzka z długim rękawem damska, zwykła, jest w kategorii tshirtów. Te co ja kupowałam już niedostępne, ale są nowe co jakiś czas 🙂

A ja mam pytanie: czy ktoś nosi klipsy? Mam dziurki w uszach, ale jedna zarosła. Zresztą, czy to złoto, czy srebro, miałam problem z kolczykami. Wiem, że można zrobić na nowo, ale to sporo fatygi, a ja kolczyki założyłabym bardzo sporadycznie. Dlatego przypomniały mi się klipsy. Ale czy są takie, od których ucho nie boli, nie rozpłaszczy się do rozmiaru pięciozłotówki i nie spadną? Czy to zbyt duże wymagania? 😅
madmaddie, klipsów nie noszę właśnie z obawy o to samo o czym piszesz 😉 ale z racji, że nie mam przekłutych uszu podpowiadam nausznice zamiast kolczyków - nie spełniają tej samej funkcji co kolczyki niestety, ale coś tam na tym uchu się zawsze błyszczy.
Słuchajcie potrzebuje kurtki przeciwdeszczowej takiej w której ogarnę przy stajni rzeczy konieczne z takim Ala daszkiem bo nie cierpię jak mi pada na twarz - ktoś upolował coś ciekawego w tym stylu ?
Sztormiaki z decathlona.
espérer, podbijam kurteczki z deca, najlepsze w niższej cenie, moja żyje od 10 lat i tylko wymaga zaimpregnowania co jakiś czas
Body pod kieckę - bez ramiączek lub na cieniutkich (mam cienkie w sukience), trochę złapało i wygładziło w talii, ale nie zrobiło naleśników z cycków, żeby mój biust w szalonej miseczce C w to wszedł (nigdy nie sądziłam, że będzie to problem 🙄 ). Dół koniecznie stringowy, bo mam trochę pośladków i te pełne zwykle odcinają mi się w połowie.
Ewentualnie - modelujące/wyższe gatki, ale też wycięte, jakieś brazyliany czy stringi, nie pełne.
Może być lekko koronkowe, nie musi być super "modelujące", byle sukienka mi się ułożyła gładko i nie było widać odcięć na majtki. Ma wbudowaną halkę i delikatna koronka znika, ale no majtki zwykłe jednak widać.

Znajdę coś takiego? Bo się czuje jakbym szukała graala jakiegoś. Wszystko albo mi żałośnie spłaszcza biust (i to tak, że mierząc bez stanika wyglądam 10x lepiej), albo wchodzi w poślad, albo jest na grubych ramiączkach, albo na kogoś 160cm maks.
Rozmiar pi razy drzwi M.

Raczej do zakupu stacjonarnie, bo mam niecały tydzień do imprezy 🙈

Póki co znalazłam jedno jedyne w Intimissimi, ale jest z jakieś specjalnej kolekcji i cena mnie gryzie w wewnętrzną cebulę.
keirashara, a musi być koniecznie body? Są takie halki lekko modelujące wycięte poniżej biustu, zamiast go spłaszczać to podnoszą 😉
Facella, - niby mogą być, tylko one są zwykle na ramiączkach, dość szerokich - no i dalej muszę mieć pod tym majtki 😉 Mam takie super body poniżej biustu, które zwykle noszę pod dopasowane sukienki, ale jego dotyczy ten sam problem - szerokie ramiączka do trzymania, no i nie wygląda to estetycznie 🙁 Mam też inne body z koronki, ale w nim ramiączka są z czerwonym przeszyciem i też to niestety widać.
Generalnie sukienka jest przy ciele i na cieniutkich ramiączkach, wycięta na jedną nogę. Ma plecy, ma wszystą halkę wewnątrz, ale mimo wszystko takie zwykłe majtki czy stanik trochę widać. Za nic w świecie nie sądziłam, że misja bielizna do niej będzie tak trudna 🙈
keirashara, kurde nie doczytałam o tych ramiączkach. To może w ogóle body bez ramiączek? Widziałam takie w Calzedonii, ale to było kilka miesięcy temu...
Facella, - większość które znalazłam ma pełną część majtkową, a ja stety-niestety mam raczej krągły tyłek i takie mi się z reguły odcinają 😐 jest w Intimissimi jedno spełniające wymagania, ale za skromne 320zł. Chciałam się zmieścić tak bliżej 200 🙈
Przekopuje internet wzdłuż i wszerz, na razie wychodzi na to, że albo się szarpnę na to droższe, albo pójdę całkiem bez bielizny 😂
keirashara, może jakiś gładki gorset bez ramiączek+stringi? Ewentualnie olej majtki, ja bym tak zrobiła 😁
Ollala, - jestem tego bliska 😂 nie mam problemu iść bez stanika, ale majtki to bym chyba chciała mieć... myślałam już o naklejanych.
Zwykłe stringi będzie widać, mam za mięciutkie boczki 😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się