safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 czerwca 2013 14:20
podzielam zdanie dziewczyn 😉 czarna 1 albo z białym na górze ale bez paska :p
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 czerwca 2013 17:57
Brązowa jest śliczna, ale nie wiem czy odpowiednia na obronę. Też chce takie "namioty" 😁
W takim razie muszę koniecznie odwiedzić 😉 Chciałam na allegro kupić, ale trochę się boję. Top musi być mega dopasowany, a inaczej jak stacjonarnie tego nie sprawdzę.
Niekoniecznie. Sprzedawcy podają przecież dokładne wymiary, a takie topy są szyte z elastycznych, rozciągliwych materiałów, które świetnie dopasowują się do ciała. 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 25 czerwca 2013 18:47
W takim razie muszę koniecznie odwiedzić 😉 Chciałam na allegro kupić, ale trochę się boję. Top musi być mega dopasowany, a inaczej jak stacjonarnie tego nie sprawdzę.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 26 czerwca 2013 16:48
Ech, tak jak myślałam, dzięki dziewczyny :kwiatek: będę musiała coś wymyślić, żeby zasłonić te wszystkie rany.
Najtańszy podkład wymieszany z balsamem do ciała- zależy jak bardzo nogi masz poharatane