Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Dzięki! jakbym miała jedną sukienkę, nie było by problemu...

do poprzedniego postu nie zmieściła się jeszcze ta

czarno-biała
Strzyga, ja też obstawiam czarną z białym bez paska (wgl skąd żeś wytrzasnęła ten pas, pozbądź się go prędko :P ) lub ostatnią 🙂
Czarna 1 bez paska albo czarna z bialym na gorze, tez bez paska. Co do paska podzielam zdanie Scottie 🙂
Scottie, leżał na wierzchu w szufladzie :p
Mi się zawsze wydaje, że bez paska wyglądam jak namiot.
podzielam zdanie dziewczyn 😉 czarna 1 albo z białym na górze ale bez paska :p

ladny ten namiot 🤣 chcialabym tak wygaldac 😉
ostatnia 🙂
Mi się numer 1 i numer 2 bardzo podoba 🙂
Pierwsza czarna bez paska. Piękna!
Brązowa jest idealna!
czarna z białym bez paska lub brązowa 🙂
Brązowa jest śliczna, ale nie wiem czy odpowiednia na obronę. Też chce takie "namioty"  😁
Dzięki dziewczyny! To będzie pierwsza czarna albo czarna ( a tak naprawdę ciemnogranatowa ) z białym. Do tej pierwszej na pewno perły. Do drugiej też?
Dziewczyny, gdzie stacjonarnie mogę dostać takie topy?  😉
Carmen, chyba kiedyś widziałam takie w H&M
W takim razie muszę koniecznie odwiedzić 😉 Chciałam na allegro kupić, ale trochę się boję. Top musi być mega dopasowany, a inaczej jak stacjonarnie tego nie sprawdzę.
Niekoniecznie. Sprzedawcy podają przecież dokładne wymiary, a takie topy są szyte z elastycznych, rozciągliwych materiałów, które świetnie dopasowują się do ciała. 😉
W takim razie muszę koniecznie odwiedzić 😉 Chciałam na allegro kupić, ale trochę się boję. Top musi być mega dopasowany, a inaczej jak stacjonarnie tego nie sprawdzę.

W tally weijl mogą być 🙂
Ok, dzięki wielkie za info  :kwiatek: Zajrzę do sklepów, a jak nic nie znajdę to może faktycznie allegro 😉
widziałam coś takiego w c&a
Dziewczyny, proszę, powiedzcie mi, czy do szpilek nude mogę założyć ciemne rajstopy?  :kwiatek:

Jutro zakończenie roku, a ja mam tak poranione nogi, że wstyd w beżowych pójść..  😵
Wg mnie - wybitne nie.
Dziewczyny, gdzie stacjonarnie mogę dostać takie topy?  😉

Na 100% są w h&m - dziś widziałam.
Wg mnie - wybitne nie.

Wg mnie również. 😉
huzarova, dla mnie wygląda to koszmarnie.
Ech, tak jak myślałam, dzięki dziewczyny  :kwiatek: będę musiała coś wymyślić, żeby zasłonić te wszystkie rany.
Gdzie mogę dorwać piękność?! 😜
Ech, tak jak myślałam, dzięki dziewczyny  :kwiatek: będę musiała coś wymyślić, żeby zasłonić te wszystkie rany.

Najtańszy podkład wymieszany z balsamem do ciała- zależy jak bardzo nogi masz poharatane
huzarova, możesz założyć bardziej kryjące cieliste rajstopy.
Jaka sukienka do takich butów?

Wybieram się na wesele i kompletnie nie wiem co założyć. Większość sukienek mam czarnych, więc odpadają (a szkoda, bo bardzo lubię :hihi🙂.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się