Tłuką ten model sukienki z Zarze we wszystkich kolorach tęczy, jak widzę. Natomiast nie widziałam jeszcze kobiety, która by w niej dobrze wyglądała - a sporo występuje. Może Pursat. 😉
Nalle, teraz będę się bała wstawić zdjęcie. 😁 Jak się dorobię dobrej foty, to pokażę jak leży. 😉 Facella, ten model jest jeszcze czerwony i beżowy, przy czym beżowych już nie widziałam wcale. A w tej wyprzedawanej właśnie kolekcji jest od groma rozkloszowanych sukienek i spódnic. 🙂 Ma tylko jedną wadę, jest dość krótka. A nawet bardzo. 😉
Zdjęcia w ciemnej kuchni robione,ale niedługo pewnie doczekam się jakichś zdjęć ze spodniami na sobie. Jeśli chodzi o bielizne to kupiłam dwie pary stringów za 8zł w forever 18 bardzo wygodne-mam jeszcze czarne-na sobie 😁
W biuście idealna, jednak moim zdaniem nie najlepiej "dołem" pasuje to twojej figury. Najważniejsze jest jednak, jak sama się w niej czujesz - jeżeli pewnie, to się nie zastanawiaj. Sukienka sama w sobie jest efektowna. 😉
Z tego co kojarzę to kiedyś chyba były takie ciuchy w Feniksie we Wrocławskim rynku i w jakimś sklepie na ul. Oławskiej. To było jakoś 4 lata temu więc nie wiem czy to aktualne 😉
baffinka, Hm. To sukienka dobra na wieszaki. Jeśli jesteś wieszakiem i jest Ci w niej fajnie, to bierz. Ja mam boczki i lekko wystający brzuch = wyglądałabym w tym jak kobieta w ciąży. Albo przynajmniej jakbym miała dodatkowych 5 kg. 😉
dziewczynka, To jest cała sukienka?
Aaaa właśnie. Wie ktoś, gdzie można dostać dżinsowe rurki albo lekko dzwonowate dżinsy, biodrówki, najchętniej takie "rozciągliwe" z lekką domieszką streczu, czarne, koniecznie z kieszeniami?
Sankaritarina, widziałam takie jak piszesz w Stradivariusie, z tą różnicą, że nie były czarne... były i ciemniejsze, ja akurat kupiłam jasne i jestem z nich baaardzo zadowolona.
Atutowa, jeśli jeszcze nic nie znalazłaś to może poszukaj w housie 😉 moja kuzynka w zimie kupiła tam sobie takie spodnie z jeansu. Tylko na ciuchy stamtąd trzeba uważać na jakość, bo gacie w rozmiarze 28 po praniu były jak 30... 😵