Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Tłuką ten model sukienki z Zarze we wszystkich kolorach tęczy, jak widzę.
Natomiast nie widziałam jeszcze kobiety, która by w niej dobrze wyglądała - a sporo występuje. Może Pursat.  😉
Pursat jak obejrze film do końca to zrobie foty 😉
Nalle, w jakiejś reklamie Gellwe czy DrOetker'a widziałam babkę w takiej sukience i oszalałam  😜
ninevet, jakie piękne balleriny! 🙂 Za ile kupiłaś?

29 zł 🙂 Były jeszcze w wersji z niebieskim
Nalle, teraz będę się bała wstawić zdjęcie. 😁 Jak się dorobię dobrej foty, to pokażę jak leży. 😉

Facella
, ten model jest jeszcze czerwony i beżowy, przy czym beżowych już nie widziałam wcale. A w tej wyprzedawanej właśnie kolekcji jest od groma rozkloszowanych sukienek i spódnic. 🙂 Ma tylko jedną wadę, jest dość krótka. A nawet bardzo. 😉
Zdjęcia w ciemnej kuchni robione,ale niedługo pewnie doczekam się jakichś zdjęć ze spodniami na sobie.
Jeśli chodzi o bielizne to kupiłam dwie pary stringów za 8zł w forever 18 bardzo wygodne-mam jeszcze czarne-na sobie 😁
Pursat, no właśnie ta dlugość...  🙄
Wystarczy się w niej nie schylać. 😁
Kojarzycie gdzie można kupić niedrogi kapelusz? Taki z szerokim rondem  😎
Szepcik macie tesco extra ?
zajrzyj tam na odzieżowy dział, całkiem fajne kapelusze tam widziałam 🙂
nie mam już czasu na wyprawę do tesco, zostają mi tylko sklepy dostępne w galerii handlowej... muszę poszukać  😉
W sobotę z rana przed stajnią ruszam na łowy! Może nawet jutro w mieście zachaczę, dawno nie byłam, a kilka cudeniek widziałam 😍
wczoraj przypadkiem weszłam do pepe jeans, dawno mi się tyle rzeczy nie spodobało, tej sukience nie mogłam się oprzeć:

A ja wczoraj kupiłam w końcu śliczną sukienkę w kwiatki taką 'falbankową' 🙂
dziewczynka, fajna, ale IMO ta biała kokarda psuje efekt. 😉 Albo jest tak niedbale zawiązana. 😉
Dziewczyny heeeelp  :kwiatek:
Kupić czy nie? Już sama nie wiem  😵
W biuście idealna, jednak moim zdaniem nie najlepiej "dołem" pasuje to twojej figury. Najważniejsze jest jednak, jak sama się w niej czujesz - jeżeli pewnie, to się nie zastanawiaj. Sukienka sama w sobie jest efektowna.  😉
Gdzie mogę kupić spodnie kroju baggy? jeansowe, typowo kojarzone z subkulturą hip hop. Wiecie może?  :kwiatek:
Hanoverka, przeglądałam już wcześniej to wszystko. Endorfiny mnie nie interesują raczej, a reszta to albo dresy albo jakieś Alladynki  🤔
Z tego co kojarzę to kiedyś chyba były takie ciuchy w Feniksie we Wrocławskim rynku i w jakimś sklepie na ul. Oławskiej. To było jakoś 4 lata temu więc nie wiem  czy to aktualne 😉
Czyli generalnie szukać po skate shop'ach? Okej, pójdę na łowy, zobaczymy co ciekawego będzie  🙂
Dziewczyny heeeelp  :kwiatek:
Kupić czy nie? Już sama nie wiem  😵

kupiłam podobną - wisi u mnie w szafie - ani razu nie założona - przyślę Ci chcesz?
baffinka, Hm. To sukienka dobra na wieszaki. Jeśli jesteś wieszakiem i jest Ci w niej fajnie, to bierz. Ja mam boczki i lekko wystający brzuch = wyglądałabym w tym jak kobieta w ciąży. Albo przynajmniej jakbym miała dodatkowych 5 kg. 😉

dziewczynka, To jest cała sukienka?

Aaaa właśnie. Wie ktoś, gdzie można dostać dżinsowe rurki albo lekko dzwonowate dżinsy, biodrówki, najchętniej takie "rozciągliwe" z lekką domieszką streczu, czarne, koniecznie z kieszeniami?
C&A  😉
Gdzie mogę kupić spodnie kroju baggy? jeansowe, typowo kojarzone z subkulturą hip hop. Wiecie może?  :kwiatek:

W każdym skate shopie np w Feniksie na 4 piętrze. Na allegro, na stronie Endorfiny.
Przecież dziewczyna pisze, że nie chce z Endorfiny.
Sankaritarina, widziałam takie jak piszesz w Stradivariusie, z tą różnicą, że nie były czarne... były i ciemniejsze, ja akurat kupiłam jasne i jestem z nich baaardzo zadowolona.
Przecież dziewczyna pisze, że nie chce z Endorfiny.

Jakbym czytała wszystkie jej posty to moze i bym wiedziala.
Atutowa, jeśli jeszcze nic nie znalazłaś to może poszukaj w housie 😉 moja kuzynka w zimie kupiła tam sobie takie spodnie z jeansu. Tylko na ciuchy stamtąd trzeba uważać na jakość, bo gacie w rozmiarze 28 po praniu były jak 30... 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się