Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

To tylko moja opinia dla mnie po prostu nie pasują nie lubię takich przełamań, gdyby miała coś innego żółtego to ok , ale tak mi nie pasuję.
sadzac po pasku na ramieniu ma do tego zolta badz jasnobrazowa torebke 🙂 wiec nie jest to przelamane samymi butami
Torebka jest czarna widać na odbiciu w lustrze.
Gdzie znajdę taką bluzę? Albo podobną:

Nie wiem nawet pod jaką nazwą szukać :P
bejsbolówki na allegro szukaj 😉
korsik, dzisiaj w croppie widziałam czerwoną 🙂
Dalej wyglądam jak katechetka? 😉

A gdzie tam  😎
Pursat, o wiele lepiej! i spódnica się jakoś lepiej prezentuje.
Pursat, Teraz jak katechetka z jajem 😁

Nie no, mnie tam się ta spódnica od początku podobała i nie wyglądała "katechetkowato" :P
A ta w żółtych butach nie ma ich trochę za dużych?
Pursat,
wg mnie spódnica fatalna - ma ruską długość i jest dla starej baby - ale nawet ja jako stara baba bym jej nie założyła...
ale to moja opinia - kompletnie nie podkreśla Twojej doskonałej figury i urody
Dziewczyny, help. Ruszam jutro na wesele kumpeli i nie wiem którą kieckę założyć. Zdjęcia mam fatalne, zrobione przed chwilą w lustrze :/
1. Zalety - miałam ją na sobie tylko raz, jest obcisła w talii i mi ją podkreśla (a to mój główny atut 🙂 ). Wady - czarna, grzeczna.

2. Zalety - jest zajebista 😀 Zrobiła furorę na niedawnym weselu, więc pewnie się w niej czuję. Wady - byłam w niej na 2 imprezach w zeszłym miesiącu, trochę mi się znudziła.  Chłop narzeka że znów ta 🙂

Pomóżcie🙂
Dzionka, jak dla mnie druga jest absolutnie przepiękna!! Nie wiem czy pomogłam 😁
Dzionka, nie obraź się, ale ta pierwsza to raczej na pogrzeb  😁
więc też obstawiam opcję nr 2
Hehe, dobra - chyba pójdę w jasnej 🙂
szepcik Facella Sankaritarina - cieszę się. 😎 :kwiatek:

Dodofon, dzięki za opinię, każda się dla mnie liczy. :kwiatek: No cóż nosić ją będę, bo zwyczajnie mi się podoba. 😀

Pursat ładnie, ale ja Cię jednak wole w krótkich- masz takie nogi, że nie powinni Ci w ogóle sprzedawać kiecek do kolan   😁
Dzionka jasna, ale może jakieś inne dodatki niż miałaś wcześniej? Żeby chłop nie brynczał  😀

Laski mam do Was takie pytanie. Pisze tu, a nie w wątkach o butach bo jednak odnoszę się do całego zestawu a nie do samych butów. Otóż... znalazłąm ostatnio buty z New Yorkera które kupiłam 2 czy 3 lata temu w marcu jak byłyśmy z kumpelą na zjeździe we Wrocku. U nas było chłodniej więc my jeszcze w kozakach, a we Wrocku cieplutko. Poleciałyśmy do NY kupić coś taniego, ale żeby było śmiesznie to coś niestandardowego  😁 Kumpela kupiła megażarówiaste różowe baletki  😂 a ja na obcasie.... białe  😵
I tak na dobrą sprawe miałam je tylko w tamten weekend w szkole. Teraz je znalazłam gdzieś na dnie i się zastanawiam czy duży obciach by był jakbym w takich wyskoczyła  😂 Zestaw typu biała bokserka, dżinsowa spódniczka albo spodenki i te buty. Nie jestem jakoś bardzo przekonana do białych butów...
A może jakoś je przerobić? Pomalować w kwiatki...  😁
Co sądzicie?
myślę, że taki zestaw jak piszesz by się sprawdził, buty pod kolor bluzki. a biały ładnie się prezentuje z ciemnym dżinsem, więc...
A mi się niezbyt podoba 😉 Jeżeli już bądź co bądź takie trochę 'wioskowe' buty to cała stylizacja niech pójdzie w tym kierunku. Ja bym zaszalała ze stylem pin-up girl. Wiązana bluzka, krótkie dżinsowe spodenki, chustka jakoś zawiązana na głowie!
baffinka, haha dzięki. :kwiatek:

Co do butów - wszystko super, gdyby nie ten kolor właśnie. 😎 Ja bym nie założyła białych, jeśli już to skłaniam się do pomysłu Mii. Ale przemyśl to jeszcze. 🙂
Dzięki dziewczyny  :kwiatek:
Spróbuje coś pokombinować jeszcze tak jak Mia mówi.
U mnie w mieście też bym w nich nie wyszła, ale tak myśle czy do pracy ich nie zakładać, żeby troche zniszczyć  😁 Pracuje 35 km od mojego miasta, w dodatku za ladą - to może tam się odważe je założyć  😂
Jak kupowałyśmy miało być wiejsko. Kumpela miała te: http://img.szafa.pl/ubrania/1/004810107/1298298267/balerinki-new-yorker.jpg  😎
Mam fazę na żółty i morską zieleń. Zachciało mi się połączenia tych dwóch kolorów (kiecka już jest), ale nie mam pomysłu na dodatki.
Myslałam o żółtych balerinkach lub czółenkach na mini obcasie, żółtej opasce wiązanej z tyłu głowy pod włosami i żółtym lakierze. No strasznie mi się podoba to połączenie, ale nie wiem czy nie robiłabym obciachu na ulicy 😁
baffinka, o matko, to i tak nieźle Ci się trafiło 😁
Mia my sobie wtedy nawzajem wybierałyśmy. Kumpela wybrała mi takie same, ale żółte  😂  Chwała Bogu, że mojego rozmiaru nie było, więc wzięłam białe na obcasie  😁
szukam butów w kolorze przygaszonego, pudrowego różu, na obcasie i platformie, niedrogo, bo to do zdjęć i nauki chodzenia  😁
macie jakieś ciekawe propozycje? bo patrzę na allegro i wszystko takie błyszczące, a ja się uparłam na matowe. i z góry mówię, że stówy za nie nie dam.
Facella, Matowe zamszowe ma deezee.pl
[url=http://www.deezee.pl/shop,filter?color[]=17&color[]=22&color[]=16&new_type=last&send.x=57&send.y=34&type=color%2C16&sort=news&query=&view=icons&pages=20]http://www.deezee.pl/shop,filter?color[]=17&color[]=22&color[]=16&new_type=last&send.x=57&send.y=34&type=color%2C16&sort=news&query=&view=icons&pages=20][/url]
Facella, na naukę chodzenia wzięłabym chyba botki 😉
Notarialna, link nie działa.
wypatrzyłam sobie te: http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/czolenka/sally_nude_6645_patent_platform_courts.html
zamawiała któraś z was z deezee? ile mniej więcej idzie przesyłka? wygodne są te buty?
jeszcze jutro idę polatać po sklepach i może coś znajdę...

Mia, ja tu muszę myśleć o zdjęciach dodatkowo, a botki za diabła mi nie będą pasowały... bo te buty, to raczej tylko do zdjęć/na okazje, nie będę w nich co dzień latać.
wiecie gdzie jest wielkie ZUO  😎 ?

w Hiszpani  😵 tam sklepy ZARA ,Berhska itp  jest od groma a obowiązek maja 50% upustu a po tyg.75 %

wszystko inne niż w Polsce  🙄 ładniejsze !

wszystkie moje oszcedności poszly  😜
co do zary, to ja czekam, az ceny pojda jeszcze w dol (pewnie na koniec tego tyg bedzie totalna wyprzedarz) , bo mam na oku 2 kiecki. Jedna znalazlam w necie, druga niestety nie.

[[a]]http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/de/de/zara-S2011-s/102004/255519/KLEID%2BMIT%2BSCHLITZEN[[a]]

Moze na zdjeciu prezentuje sie srenio, ale jak ja ubralam..wrrr. super! Taka bardzo uniwersalna, ale mozna ja podrasowac i wygladac bardziej elegancko.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się