Ale to sa konkurencje na śniegu, musiałyby byc skoki na śniegu 😉 W niektórych krajach sa np wyścigi na zamarzniętym jeziorze, ale konkurencja olimpijską to na pewno nie jest.
Wyobraziłem sobie Małysza. Siedzi na koniu. Koń ma przypięte narty. Pędzi po rozbiegu mamuciej skoczni. Jakie ten koń ma słitaśne, wielkie oczy! No, ale jazdę figurową na lodzie to konie dały by radę.
Wyobraziłem sobie Małysza. Siedzi na koniu. Koń ma przypięte narty. Pędzi po rozbiegu mamuciej skoczni. Jakie ten koń ma słitaśne, wielkie oczy! No, ale jazdę figurową na lodzie to konie dały by radę.
Koń miałby dwie narty czy cztery? I jak telemark wygląda w Twojej wizji?
Jak strasznie mnie denerwuje to co gazety wypisują o Justynie. Jak można napisać, że przykrywa słabość mówiąc o dopingu?? Przecież ona zdobyła 2 medale!! Jak można w ogóle mówić, że ona zawodzi, czy że nie ma klasy, bo otwarcie powiedziała o problemie dopingu? I jak można kłamać w żywe oczy pisząc, że powiedziała to na igrzyskach po raz pierwszy, skoro już rok temu o tym mówiła?? Czemu wtedy nikogo to nie oburzało, że mówiła o astmatyczkach, a teraz nagle jak ona tylko potwierdza co myśli, jest taka nagonka na nią? Dziewczyna jest w tej chwili naszym najlepszym zimowym sportowcem, ale oczywiście Polacy musza zachowywać się jak buracy i najeżdżac na nią za to że nie zdobyła złota. Niech mi k*a powiedza nasi cudowni dziennikarze, co oni takiego w życiu osiąneli, ze mogą tak komentować to co Justyna robi? trzeba być totalnym życiowym nieudacznikiem by p*ić takie głupoty!!!
Mnie rozbił komentarz "w ogóle nie jest zmęczona", za chwilę zaatakowała Bjoergen i myślałam, że zawału dostanę. Kibic ze mnie żaden, a cieszyłam się jak głupia.
No ja tym bardziej się stresuje, że mam znajomą w Chile, mieszka w środkowej części, niedaleko okolicy gdzie było trzęsienie, nie mam jej numeru chilijskiego, na maile na razie nie odpisuje, boje się czy nic jej się nei stało 🙁 Na szczęście Justynka choć trochę mnie pocieszyła 🙂