Forum towarzyskie »

Olimpiada Vancouver 2010

strzeszynopitek, 😁
Jeździectwo to w letniej olimpiadzie się odbywa 😂
A na zimowej nie może? Co to, konie im tam w Ameryce na sen zimowy zapadają?
Ale to sa konkurencje na śniegu, musiałyby byc skoki na śniegu 😉 W niektórych krajach sa np wyścigi na zamarzniętym jeziorze, ale konkurencja olimpijską to na pewno nie jest.
Wyobraziłem sobie Małysza. Siedzi na koniu. Koń ma przypięte narty. Pędzi po rozbiegu mamuciej skoczni. Jakie ten koń ma słitaśne, wielkie oczy!
No, ale jazdę figurową na lodzie to konie dały by radę.
Wyobraziłem sobie Małysza. Siedzi na koniu. Koń ma przypięte narty. Pędzi po rozbiegu mamuciej skoczni. Jakie ten koń ma słitaśne, wielkie oczy!
No, ale jazdę figurową na lodzie to konie dały by radę.

Koń miałby dwie narty czy cztery? I jak telemark  wygląda w Twojej wizji?
Jak strasznie mnie denerwuje to co gazety wypisują o Justynie. Jak można napisać, że przykrywa słabość mówiąc o dopingu?? Przecież ona zdobyła 2 medale!! Jak można w ogóle mówić, że ona zawodzi, czy że nie ma klasy, bo otwarcie powiedziała o problemie dopingu? I jak można kłamać w żywe oczy pisząc, że powiedziała to na igrzyskach po raz pierwszy, skoro już rok temu o tym mówiła?? Czemu wtedy nikogo to nie oburzało, że mówiła o astmatyczkach, a teraz nagle jak ona tylko potwierdza co myśli, jest taka nagonka na nią?
Dziewczyna jest w tej chwili naszym najlepszym zimowym sportowcem, ale oczywiście Polacy musza zachowywać się jak buracy i najeżdżac na nią za to że nie zdobyła złota. Niech mi k*a powiedza nasi cudowni dziennikarze, co oni takiego w życiu osiąneli, ze mogą tak komentować to co Justyna robi? trzeba być totalnym życiowym nieudacznikiem by p*ić takie głupoty!!!
Ten finisz - coś pięknego! Justyna jest niesamowita! 😅
WOW, jestem pod wrażeniem wygranej Justyny Kowalczyk w biegu na 30km. Widziałam tylko ostatnie kilka kilometrów, finisz był genialny!
Justyna była mega, mega! To co zrobiła na finiszu to jakiś kosmos, mistrzostwo  😜
Ja az się popłakałam, wciąż się trzęsę z emocji. Sport powinien być zakazany prawem 😵  
Justyna  😅 😅 😅
Gratulacje Justyna 😅 To było coś niesamowitego..... 😅 😅
Super finisz, myślałam że nie da rady 😀
Justyna jest mistrzynią! 😅!

I dodatkowo moja imienniczka 😜 😅
prawie się udusiłam na jej finiszu, jeszcze chwila i bym zeszła  🤔wirek:
Justyna jest po prostu NIE-SA-MO-WI-TA!!!!!!!!!
Pełne mistrzostwo 😅 😅 😅
Ha ha ja już wiem, że jak będe mieć kiedyś dziecko to będzie mieć na imie Justyna po Kowalczyk 😁
Na finiszu wszyscy u mnie w domu darli się jak durni 😁

Nawet się popłakaliśmy wszyscy, coś pięknego 😅
U mnie w domu też było straszne darcie paszczy przez wszystkich 😀
Hurraa!
komentator jak zawsze przeginał  😁 🙂
Mało nie popękały mi bębenki... 🤣

BRAWO!  😅
Mnie rozbił komentarz "w ogóle nie jest zmęczona", za chwilę zaatakowała Bjoergen i myślałam, że zawału dostanę. Kibic ze mnie żaden, a cieszyłam się jak głupia.
Ona jest po prostu niesamowita!
Brawoooooo!
Dziewczyna ze stali po prostu, niesamowite... Ale był stres  😵
Moja mama padła plackiem pod telewizorem, wszyscy się darli, nawet pies wył  😁  Co za emocje, masakra  😅

Kiedy będą medale? Jakoś w nocy, nie? Lubię się powzruszać, jak oni wchodzą na podium, a omedalowywania Justyny na pewno nie odpuszczę  😅
cudowne zakończenie wieczoru ( po strasznych wiadomościach z Chile )
No ja tym bardziej się stresuje, że mam znajomą w Chile, mieszka w środkowej części, niedaleko okolicy gdzie było trzęsienie, nie mam jej numeru chilijskiego, na maile na razie nie odpisuje, boje się czy nic jej się nei stało 🙁
Na szczęście Justynka choć trochę mnie pocieszyła  🙂
branka -  będzie dobrze  :kwiatek:  najgorsze, że po trzęsieniu uderzyło w nich jeszcze tsunami :/

Dlatego ta radość z wygranej Justynki jest taka wielka, bo pozwoliła nam się radować  😅 😅
A nasze panczenistki wlasnie zdobyly BRAZ wygrywajac z Amerykankami !!
Brawo GIRLS!!!!!! 😅
wiedziałam, że im się uda !!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się