Forum konie »

kto pamięta Goldfevera i kamerę w boksie? www.marestare.com i inne kamery live

O rany, ale sie produkujecie 😁

A tu i tak bez zmian...
Co tam leży w tyłu boksu, takie żółte?
Siku chyba
Dzionka, Szczochy albo może wody jej odeszły?
E to raczej jak jakiś papier wygląda.
siki, to było już jakiś czas temu 🙂
Przeczytałam kilka stron od swoich porannych odwiedzin wątku. Naśmiałam się! Te emocje  👍
te pościgi! te wybuchy!
Te niespodziewane zwroty akcji!!!  🤣 🤣
Madzia na chwilę obecną jest dość sławnym koniem w PL 😀
Specjalnie się tą sławą nie przejmuje 🙂 szama jak zawsze 🙂
Sława uderzyła jej do głowy, poza tym specjalnie nie rodzi, bo boi się, że przestaniemy ją oglądać.
Ona już dawno urodziła podczas jednego z tych wyjść ale zaraz oddała do adopcji, bo nie czuła, że macierzyństwo to jej powołanie. Trzyma to w tajemnicy, bo chce być wiecznie sławna i oglądana 🙂
U Pocket ruch ,że aż wrze.Kobyła jest tylko postacią drugoplanową,a raczej robi za statystę w tym serialu 😁
Kury szukają źrebaka? 🙂
Może przysypały go trocinami 🤣
Kuuuupa 🙂
I już po kupie.
Ależ się zezłościła na pana kupiarza 😂
Oglądamy jak jakiś facet z fajnym zarostem którego nie znamy , na drugim końcu świata sprząta kupy kobyle której nie znamy  🤔wirek: Lubie to   🙂
w sumie jej się nie dziwię, że się tak złości, stoi biedna zamknięta od świata bez kontaktu z końmi i ludźmi 🙁
Madzia rusza uszami i śpi  😀
jak rusza jak spi jak u mnie pusty boks ? 😀
Jej cień przypomina bardziej krowę niż konia.
Czyżby Madzi się coś nie podobało, że tak uszy tuli? Może źrebol kopie, że chce wyjść na świat 🤣
Jest czujna ale nie powiedziałabym, że kładzie uszy. Są raczej rozluźnione 🙂
Trafiłam na moment jak miała je dość mocno do tyłu odchylone 😉 Teraz już też widzę, że są "na osiołka" 😉
Madzia nie tyle krowę co Kłapouchego z Kubusia Puchatka przypomina.
Madziu jestem z tobą, my ciężarówki musimy trzymać się razem  💃
przez was wczoraj zamiast spać, do drugiej oglądałam jak koń śpi i rusza uszami  🤬  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się